9.kapitola

143 11 0
                                    


Šaty⬆️⬆️

S Harrym sme sa dohodli na večeru v hoteli Plaza. Je to trocha rušné, ale na poslednú chvíľu zarezervoval súkromný salónik, pretože 3 minúty objednávania drinku by nám stačili na celosvetové odhalenie. Aktuálne si vyberám šaty a neviem, ktoré si mám obliecť. Typické.
Nakoniec si vyberiem tmavo-zelené koktailové šaty s čipkovaným vrchom, trojštvrťovým rukávom, béžové lodičky a jemný make-up. So šperkami som sa netrápila, predsa len už tie šaty sú moc výrazné.


***

Sedím v salóniku a pomaly prežúvam jedlo. Losos je jedno z mojich obľúbených a Harry si dal cestoviny, ktorých názov ani neviem vysloviť. Konečne mi povedal o turné, ktoré bude o polroka. Vraj by chcel, aby som išla s ním, no musela by som najprv zistiť dátumy našich shows, aby som sa mohla prispôsobiť. To mi nadväzuje na to, že Harry má o 2 týždne na VS jesennej kolekcii spievať.
,,Harry, nemáš o 2 týždne hrať u nás na show?" Spýtam sa ho a čakám na odpoveď.
,,Ehhh, čakal som, že sa to spýtaš. Ako, pôvodne som to chcel odmietnuť, ale ak chceš aby som išiel..."ani len nedopovie a skočím mu do reči.
,,Bolo by to skvelé, ale ak tam nechceš ísť, tak v pohode,"snažím sa znieť nenútene. Pozerám ako mení výraz tváre, tým pádom aj celého dojmu z neho.
,,Nie, teraz tam už chcem ísť,"dopovie a usmeje sa. V zelených očiach mu poletujú iskričky šťastia až natoľko vábivé, že sa na to musím zasmiať aj ja.
,,Mám prekvapenie pre teba,"odvetí šibalským hlasom a naše úsmevy sa spoločne prehĺbia.
,,Tak v tom prípade môžem už len hádať čo to je,"odpoviem so smiechom.
Vytiahne krabičku z vrecka a ja zatvorím oči. Nastavím ruky a hneď tam ucítim semišový materiál štekliaci moju pokožku na dlaniach. Otvorím oči a zrak mi padne ihneď na nápis Cartier. Zdvihnem zrak na Harryho, ktorý má pohľad plný očakávania. Popravde aj ja. Otvorím pomalým pohybom krabičku tak, aby som nič nepoškodila a zbadám prenádherný náhrdelník s motýľom. Dopne mi, čo tým myslel. Motýlik ma v sebe veľa vkladaných už na prvý pohľad diamantov a je z bieleho zlata.
,,Harry, je prekrásny, ale veď nič si nemusel. Ani nemám žiadny sviatok. Vieš, že mňa si ale šperkom nekúpiš,"poviem s úsmevom na perách.
,,Proste sa mi to páčilo, tak som dúfal, že sa bude aj tebe."
,,Páči sa mi, je krásny. Ďakujem veľmi pekne,"pri posledných slovách sa nakloním a krátko ho pobozkám. Keď sa odtiahnem, zdvihne sa zo stoličky, vyberie náhrdelník z krabičky a odhrnie mi vlasy z krku. Zapne mi náhrdelník a na to sa zdvihnem aj ja zo stoličky.
,,Myslím, že by sme už mohli ísť,"poviem s úsmevom a potiahnem ho vpred za ruku.
,,Ako povieš, princezná,"odpovie mi a vtedy je naozaj ťažké ho nezbožňovať.

Hi guys!!! Nová čaaasť. Dúfam, že sa páčila💖počuli ste už nový Harryho singel Lights up?

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now