24.kapitola

83 10 0
                                    

Ahojte! Uvedomila som si, že som trocha poplietla názvy dediniek😅takže to, čo ste čítali, že je Norwich Village je Holkham  Village. Aaa dnešnú kapitolu venujem mojej milovanej  a3aaaa   , ktorá tu je
so mnou od začiatku, bola mojím prvým fanúšikom! Ľúbim ťa💖

Sedím na posteli s notebookom pred sebou v čiernom tričku. Dlhými nechtami ťukám do klávesov heslo na mail. Harry výjde z dverí a sadne si za mňa. Pomalými dlaňami ma objíme okolo pásu. Citím jeho čelo na mojom ramene, jeho nos ako vdychuje moju vôňu, ruky obopínajúce ma okolo brucha. Usmejem sa a dlaň mu položím zozadu na krk.
,,Krásne voniaš,"zamrmle a ešte dodá, ,,ako vždy."
Tentokrát už sa zasmejem nahlas.
,,To tričko na tebe vyzerá lepšie ako na mne," podotkne. Ďalší smiech. Jeho tvár sa presunula z môjho ramena na krk, kde ma obdarúva malými bozkami.
,,Hmmmm,"zapradiem a ďalej si to užívam. Dlane mu putujú na moje boky, pričom ma neprestáva bozkávať. Moja myseľ prestáva myslieť racionálne a telo si robí čo chce.
,,Ľúbim ťa,"povie mi hlbokým hlasom pomedzi bozky. Až keď mu ruka putuje k mojím stehnám, zastavím ho.
,,Harry,"nadýchnem sa pre kyslík, ,,počkaj." Okamžite prestane, no nesúhlasne zamručí.
,,Stalo sa niečo?" Spýta sa zadychčane.
,,Ja len, že ak nechceš skončiť so zakrvavenou posteľou, prestaň, pretože sa obaja neovládneme,"poviem a hodím naňho nervózny pohľad.
,,Počkať, čo? Akože máš to čo vieš, noo..."
,,Menštruáciu?" Zdvihnem obočie.
,,Hej to. No vieš, ehm, bolí to?" Zašepká. Tak to ma rozosmeje. Harry na mňa pozrie nechápavým pohľadom s červeňou
v tvári.
,,Bolí...no čo už. Aj také musí byť!"odpoviem mu odľahčene.
,,Poď sem, ty bojko,"oslovím ho a objímem. Tuho ho k sebe priviniem a teraz pre zmenu ja fetujem jeho vôňu. Vôňa mentolu a prirodzeného potu mu svedčí. (Toto je strašný cringe🤣)
Objímame sa sekundy, minúty, možno aj večnosť, keď si uvedomím, že som ešte nedorobila svoju prácu.
,,Harry, musím pracovať,"poviem vážne.
,,Nemusíš,"a prítuli sa ku mne ešte viac.
,,Harooold, ja z môjho platu žijem. Musím odpísať na nejaké maily. Potom si môžeme pozrieť nejaký film, ak chceš, ale teraz naozaj musím niečo urobiť."
,,Odkedy modelky žijú z mesiaca na mesiac?"
,,Odvtedy, čo som bola blbá a neprijala iné ponuky okrem Victoria's Secret, ktorý zkrachoval. Mám z čoho žiť, ale musím si nájsť novú prácu. Navyše bez práce by som nemala čo robiť a to by ma vyslovene ubíjalo,"dokončím monológ.
,,Páni! To ma mrzí. Ale s novým modelingom súhlasím, aj tak sa mi prestávalo páčiť, že predvádzaš spodné prádlo,"povie s pokrčeným obočím. Vyzerá tak vážne, že by pokojne mohol robiť riaditeľa spoločnosti Pán Ukradnem si srdce tvojho dievčaťa...ale aj chlapca ak chce.
,,Eeeh, myslela som, že by som mohla vyskúšať SavagexFenty. Majú tam skvelé veci, vážne!" navnadím ho a ukážem mu fotky ich Instagramového účtu. Avšak, keď zbadá fotky s podprsenkami iba okolo prsníka a bradavkami zakrytými čiernymi saténovými nálepkami(zabite ma😆),povie: ,,Taaak na to zabudni!"
Pretočím panenkami nad jeho reakciou a vstanem z postele, smerom do kuchyne. Z mrazáku vyberiem dve vanilkové zmrzliny a zoberiem ešte dve lyžičky. Vrátim sa naspäť do spálne, kde Harry ešte stále študuje Instagram na mojom mobile. Zamávam mu pred očami zmrzlinou a okamžite sa mu vyčarí úsmev na tvári. Mobil hodí na posteľ a zoberie si svoju zmrzlinu, ktorú sme včera kupovali v malých potravinách v Holkham Village. Nevyzerá veľmi kvalitne, absolútne netuším čo je to za značku a pochybujem, že sa to vyrovná našej výbornej americkej Ben&Jerry's, no možno to nebude až také zlé. A keď ochutnám, už som si istá, že sa jej nevyrovná. No so zmrzlinou dopíšem aspoň maily pre SavagexFenty napriek Harryho varovaniu, že ak budem účinkovať na ich show, osobne si ma odvlečie z pódia.(napadlo mi aj pár iných spôsobov ako ju donútiť tam neísť...a rozchod to nebol🙋🏽😏) Bolo naozaj vtipné sledovať jeho žiarlivosť. Nosné dierky sa mu rozšírili a zreničky očí nabrali temný rázny výraz.
Po práci už len pozeráme nejakú rom-com na Netflixe(should we just search romantic comedies on Netlfix and then see what we find?☺️) a sladko bozkávame.
,,A to by bola všade krv, alebo ako?" Znova zapáral.
,,Ty si naozaj nikdy nedáš povedať!" Odpoviem mu pohoršene.
,,Keby som ti to vysvetlila, bál by si sa ma potom presne tak, ako keď manželia vidia svoje manželky rodiť! A to nechcem! Takže sa ma prestaň na to vypytovať, pretože niekedy je lepšie, keď muži niektoré veci nevedia!" Poviem mu rázne, no po vyslovení slovíčiek rodiť a manželka, to hneď oľutujem. Harrymu sa behom sekundy zmení výraz v tvári a spýta sa ma: ,,Chcela by si mať niekedy deti?"
Popravde, bojím sa mu odpovedať, nie nad tým či ich chcem, ale či ich chcem s ním.
,,Akože s tebou?" Zdvihnem obočie.
,,No, prečo nie?" Skleslo sa na mňa usmeje. Jeho odpoveď ma dosť zaskočí. K téme rodičovstva sme sa nikdy nedostali. Či chcem byť matkou? Nemám ani za boha tušenie. Bojím sa tehotenstva a o to viac pôrodu.
,,A to teraz?" Hádžem jednu neistejšiu otázku za druhou.
,,Tak teraz určite nie! Ale možno časom...,"uchechtne sa, chytí ma za ruku a na jej chrbte začne ukazovákom pomyselne kresliť kruhy.
,,A ty by si chcel deti?" Bum, bum. Srdce mi vynecháva údery.
,,To sa ma pýtaš vážne? Ty ich nechceš?" Spýta sa ma a ako som čakala, jeho tvár razom naberie zmätený nádych.
,,J-ja, n-neviem. Nikdy som nad tým n-nepremýšľala,"zadívam sa do diaľky, niekde za ním, aby som nemusela znášať jeho zlomený pohľad.
,,Nevedela som, že si tak zaťažený na rodinu,"nakoniec poviem ospravedlňujúco, keď už je očividné, že je zmätený a asi aj urazený viac než dosť. Keď si v tú noc ľaháme k sebe spať, neodpovie mi na moje ,,Dobrú noc" a otočí sa mi chrbtom. Ráno sa však prebudím na to, ako ma v spánku tuho objíma.

Tak dúfam, že sa páčilo! Dnes to bola celkom nudná, ale zároveň strašne cringeová kapitola, v ktorej to na konci začalo mierne škrípať. Pri dnešnom písaní som počúvala Woman od nášho milovaného Harry freakin' Styles a Panic Room od Au/Ra(hore priložená). Prajem veľa síl do ďalších dní!

Lynh😘

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now