4.kapitola

184 14 0
                                    

Harry prejavil svoju stránku gentlemana, keďže mi otvoril dvere spolujazdca na svojom Bugatti Veyron a ja som si spokojne v duchu pochvaľovala. Keď naštartoval, zimomriavky mi vyskočili po celom tele, no tentokrát to už bol hlas motora. Zahlásim mu, v ktorom mrakodrape na 5th Avenue na Manhattane bývam a ako sa dostane do garáže zadným vchodom. Potom sa necháme unášať mestom a polnočným nebom. Harry je moja zjavne spriaznená duša, keďže nezapne hudbu-bolo jej nadnes dosť. Napriek tomu mi však utkne verš z piesne Perfect, ktorá bola na poslednom albume 1D(už bez Zayna)-Made in the A.M.-
And if you like midnight driving with the windows down
Baby I'm perfect for you

Jazdíme ulicami Manhattanu a užívame si čaro večerného New Yorku. Keď z diaľky zbadám Central Park, viem že naša cesta sa už končí a tým, aj naše krátke priateľstvo, ak to tak môžem nazvať. Radšej som ho navigovala do garáže, pretože nikdy nevieš, kto by ťa mohol odfotiť ako zatváraš dvere Harryho Styles auta. Zaparkuje na jedno z miest vyhradených pre mňa a proste neviem, čo mi to napadlo, pretože som si bola istá, že ma odmietne, no aj tak som sa to spýtala: ,,Nechceš ísť hore?" spýtam sa ho a okamžite zaváham, či som sa ho to mala pýtať. Avšak som svoje pochyby ihneď odložila na vedľajšiu koľaj keď mi odpovedal: ,,Už som si myslel, že sa ma to nespýtaš. Veľmi rád."

Odporúčam skladbu Haunted pustiť teraz

Naraz sa odpášeme a zatvárame dvere auta. Rýchlym krokom prejdem k najbližšiemu výťahu a keď v pozadí začujem šťuknutie kľúčov od auta, viem, že som sa rozhodla správne. Na tvári sa mi pohráva úsmev a aj Harrymu, ktorý je ihneď pri mne. Výťah zacinká a obaja do neho vkročíme. Pozerám sa vpred a snažím sa nevnímať to panujúce ticho a napätie tých 20 sekúnd, čo ide výťah na 56. poschodie. Keď opätovne zacinká a otvorí dvere, vychádzam z kabínky najrýchlejšie ako sa mi dá. Hodím kabelku na gauč spolu so mnou. Počujem, ako sa na mne Harry smeje a ja ho úspešne ignorujem.
,,Film? Počula som, že tvoj obľúbený je Láska nebeská," odvetím a tentokrát sa tu ja zvíjam od smiechu.
,,Hej! Sa mi nesmej!" povie a na to sa začnem smiať ešte viac. Chuť na smiech ma však ihneď prejde, keď sa Harry začne pomaly približovať k pohovke a ja zachytím dravý pohľad. Keď si oblizne spodnú peru, rozhodnem sa s tým niečo urobiť. ,,Ehm pukance?" spýtam sa a jeho pohľad sa zmení razom na jeden veľký otáznik. Čo najrýchlejšie sa dostanem do kuchyne a snažím sa predýchať posledné sekundy. Možno som si to zle vysvetlila.
To pochybujem, nesúhlasne mľaskne moje podvedomie. Dobre ukľudni sa! Vyberiem sáčok pukancov zo šuplíka a chodím ho do mikrovlnky. Počkám chvíľu, zatiaľ čo počujem útržky nejakých viet, pravdepodobne z filmu. Som mu ani nepovedala cíť sa ako doma. Ale čo už no.
Mikrovlnka zapípa, tak vysypem obsah sáčku do misky. Prejdem okolo ostrovčeku do obývačky a uvidím ho posadeného na pohovke preklikávajúc Netflix s neprítomným pohľadom v očiach. Všimne si ma, až keď si k nemu prisadnem v nebezpečnej blízkosti. Misku položím medzi nás, aby sme neboli na seba nalepení.
,,Môže byť Pretty Woman?" spýta sa ma neutrálnym hlasom a ja viem, že je niečo zle. Celé je to zlé.
,,Hm jasné," odpoviem a on klikne Spustiť. Ovládač položí vedľa seba a tvár pretočí na mňa.
,,Prečo? Bojíš sa ma, len preto, že sa o mne hovorí, že som sukničkár a na jednu noc?" spýta sa ma so sklamaním v hlase. Možno som si to myslela, no teraz už nie. Teda aspoň dúfam.
,,Ja, ja sa ťa nebojím," zahabkám a snažím sa znieť čo najdôveryhodnejšie.
,,Vážne? Takže by ti nevadilo, keby som urobil toto?" povie a prehodí mi jeho ruku cez plecia. Záporne pokrútim hlavou a zrazu sa vo mne objaví toľko istoty, že sa podujmem na veľmi odvážny čin.
,,A tebe by nevadilo, keby som urobila toto?" zvodne odvetím a pohladím ho presne tam dole.
Vidím ako silno zatína sánku.
,,Bude mi vadiť, ak neurobím toto,"dopovie a nakloní sa ku mne najbližšie ako sa dá. Delí nás tak pár centimetrov, keď nie milimetrov. Nosmi sa priam dotýkame a on mi však neustále pozerá do očí. Pri nikom sa mi to nestalo, aby niekto so mnou neustále udržoval očný kontakt bez toho, aby sa mi pozrel do výstrihu.
Obaja to však už nevydržíme a medzeru medzi nami prehĺbime do najvášnivejšieho bozku, aký som kedy zažila. Všetko to napätie nabité kladnými a zápornými nábojmi vytvára elektrinu už pri prvom dotyku. Už len keď sa jeho prsty dotknú látky šiat a môjho pásu, mi po celom tele nabehnú zimomriavky. Moje ruky mu putujú do vlasov, kde sa za ne poriadne zaťahám. Chcem ho počuť poriadne vzdychať. Potiahnem druhýkrát a unikne mu vzdych. On mi to však nedaruje a svoje dlane posúva na boky, ktoré mi postupom času úplne drtí. Naše jazyky rozpútali tretiu svetovú, keď sa odtiahne, no len pre kyslík a pokračuje na mojom krku. Viem k čomu sa schyľuje, no nemám čas tomu zabrániť. Popravde tomu ani nechcem zabrániť. Je až príliš dobrý v tom na to, aby som tomu chcela zabrániť. Už len pri tom, ako do mňa prvýkrát vnikne prstami mám pocit, že som na konci svojho oragzmu. Vydýchnuť ma však nenechá. Prichádza na rad vyzliekanie. Pohovka je na nás príliš malá, takže si vyberáme koberec, keďže podlaha je napodiv tvrdšia ako Harryho pýcha. Mučivo pomaly mi rozopína zips, zatiaľ čo ja mu rozopínam gombíky na košeli. Konečne je zips rozopnutý a látka padá sama od seba bez pomoci Harryho. Naskytne sa mu pohľad na moje prsia a ja viem, že to už nevydrží sa mi pozerať do očí. Vrhne sa na môj hrudník rýchlosťou svetla a mne sa to páči. Som až tak opitá agóniou vášne a sexu, že mu moje ruky ani nedokážu rozopnúť gombík na nohaviciach. Nakoniec mi pomôže a konečne môžem mu dať dole posledný kus oblečenia. Na ponožky kašlem. Stiahnem mu boxerky a v tej chvíli sa odtiahne pre kyslík. Mám výhľad na jeho fakt obrovského vtáka a cítim, že moje oči pohltili čierne rozšírené zorničky až do bielok. Pre tento krát sa na neho prvá vrhnem. Počujem šuchot vedľa mňa a trhanie balíčka. Záporne pokrútim hlavou a pomedzi vzdychy slabým hláskom odvetím slovíčko antikoncepcia. Vidím na ňom prekvapenie a obdivný úsmev. Potom sa už len nechám pohltiť prirážaním a ani neviem, ako sa z dlážky dostaneme do postele.

Ahojte!!! Ja viem, trocha hot scene, ale na to je tam to upozornenie pre dospelých. A aj také scény musia byť no. Dúfam, že sa páčila!

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now