2.kapitola

207 14 1
                                    

Vyslovím prvú vetu, aspoň trocha vtipnú, ktorá mi napadne.

Nakloním sa k nemu a do nosa mi udrie vôňa Gucci parfému. Samozrejme, je jeho ambasádorom.
,,Je toto sekcia pre hostí bez doprovodu?" spýtam sa a v tej chvíli to oľutujem.
,,Možno," odpovie mi hlasom, ktorý som denno-denne počula v rádiu. Na tvári sa mu objaví úsmev a tvár otočí ku mne. Vystrčí pravú ruku a ja pochopím.
,,Harry."
,,Hailey."
A podáme si ruky. Zasmejeme sa, keďže tie mená znejú celkom identicky.
,,Ako je možné, že modelka príde bez doprovodu?" spýta sa ma.
,,Ako je možné, že najkrajší z najznámejšej boyband je bez doprovodu?" odpoviem mu otázkou.
Reakciou je jeho zvonivý smiech a ja viem, že som trafila klinec po hlavičke. ,,Tak, ako ide život bez 1D?" Položím mu otázku a on mi na ňu vzápätí odpovie: ,,Už je to dávno, niečo cez 4 roky. S chalanmi sa stále stretávam, no už to nie je ono. Každý z nás má naštartovanú kariéru a nemyslím si, že dávať sa znova dokopy je dobrý nápad."
O tom som už počula. Louis aj Liam, aj celý internet hovorí o tom, že v roku 2020 sa dajú znova dokopy. Tiež si myslím, že to nie je úplne najlepší nápad. Niektoré piesne 1D boli naozaj skvelé, no viac sa mi páči, keď má každý z nich svoj vlastný štýl.
,,Tak, ako sa predvádza pre Victoria's Secret? Určite keby som teraz tipol, ktorú podprsenku z tohtoročnej kolekcie máš, trafil by som," povie ešte s väčším šibalským úsmevom a zaregistrujem mu iskričky diabla v očiach. Ja sa priam červenám ako moje červené saténové šaty, no aby som nebola až tak hanblivá, aspoň mu odpoviem: ,,No, na pleci mám len jedno ramienko a to je od šiat, takže povedzme, že zle propagujem firmu, pre ktorú pracujem," dopoviem a v jeho očiach z iskričiek vzplanie oheň.

Ahojte, vitajte pri novej časti. Pieseň sa volá Two Ghosts a hovorí sa, že bola napísaná o Taylor Swift, s ktorou Harry pred pár rokmi chodil. Vďaka prvej slohe-
Same lips red,
same eyes blue,
same white shirt,
couple more tattoos.
No ja som si ju vybrala kvôli refrénu-
we're not who we used to be-z tejto kapitoly-s chalanmi sa stále stretávam, no už to nie je ono.

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now