13.kapitola

139 10 0
                                    

Počas včerajšieho večera som sa dozvedela pár nových vecí o Haroldovi. Aj túto prezývku od jeho sestry Gemmy. Alebo výber albumu včera večer do sprchy. Až teraz som si všimla hranol z albumu The dark side of The moon vytetovaný na jeho ľavom ramene.

Aby ste ma pochopili😂tak tento hranol

Ležím na posteli zobudená niečo cez 30min a pozorujem jeho potetovanú hruď

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ležím na posteli zobudená niečo cez 30min a pozorujem jeho potetovanú hruď. V županoch nám bolo sakramnetsky teplo, tak sme vsadili na vizáž, ktorú nám pridelil boh. Harry spí ako zabitý, takže môžem nerušene pozorovať. Kurdliny vlasov mu neposlušne padajú do čela a vytvárajú look teenagera. Neoholený vyzerá ako pedofíl a pri bozkávaní ma ten čudný knírek šteklí nad perami a nie je to práve najpríjemnejšie, no keď sa úprimne chce hrať na veľkého chlapa, tak prosím. Pri pokojnom pozorovaní si predstavujem jeho hlas šeptom spievajúci mi do ucha a pomedzi prestávky skladby ma vždy pobozká na krk či na čelo. A vďaka týmto maličkostiam ho mám stále radšej a radšej. Táto myšlienka mi ihneď pripomenie pieseň Little Things(ak by ste si chceli vypočuť, je vložená na začiatku kapitoly)
Mrknem na hodiny na stolíku a zamračím sa. Aby som stihla prácu, mala by som sa začať chystať. Musím urobiť aj raňajky, začínam byť poriadne hladná a do kaviarne nestíham ísť.
Po polhodine som osprchovaná aj s umytými vlasmi, oblečená, namaľovaná a jediné čo mi zostáva je zjesť raňajky a umyť zuby. To by som mohla stihnúť za 15min.
Odhad sa mi aj splní a o 15min píšem Harrymu lístok a opúšťam byt.
Pred garážou ma čaká Taylor a následne vezie do práce.
Dnes ma čaká administratíva, tréning a fotenie. Potom už len oddych.

***

Po vybavených mailoch, rozhovoroch a telefonátoch, idem na tréning. Dnes by to mal byť kondičný. Pozajtra crossfit. Skúsim sa spýtať trénera, či by sa nemohol niekoľkonásobný sex ako cvičenie namiesto tréningu. Tréningy ma naozaj vyčerpávajú, zatiaľ čo pohlavný styk povzbudzuje.

***
U trénera som s otázkou veľmi nepochodila. Vysmial sa mi do tváre. Aspoň mi sľúbil, že o tom pomlčí. Aktuálne odchádzam z fotenia a vonku na mňa už čaká Taylor. Zavezie ma domov, kde som nebola už skoro týždeň! A to nie som ani odcestovaná. Sused by si myslel, že som zmizla z povrchu zemského.
O šťastných 45min odomykám dvere penthousu a vyzúvam zabijácke ihličky. Nie, ani modelky nie sú milovkyne nosenia vysokých podpätkov. Učíme sa ich korigovať. A prirodzene, chôdzu v nich. Po dlhom dni sa hodím na gauč a zapnem Netlfix. Moja nerozhodnosť sa zasa preukáže, takže nechávam tri programy a odkráčam si to do kuchyne, kde z chladničky vyberiem len ingrediencie na jednoduchý sandwich. Kuchárka bohvieaká nie som a keď si uvedomím, že nejaký obložený chleba mi nebude stačiť, radšej si objednám donášku. Vsadím na nejakú nezapamätateľnú indickú hatlaninu. Kým príde poslíček, bude to dobrých 45min, takže si myslím, že vaňa je dobrý nápad.
O 5min už sedím vo vani s časopisom Vogue a pripraveným saténovým županom vedľa na držiaku. Harry sa mi ešte neozval, takže buď ešte spí alebo pracuje v štúdiu. Blíži sa december, no v časopise listujem už aktuálne trendy na jar/leto 2020. Zabývam sa tým niečo cez 30min, keď mi zaklope poslíček na dvere. Zakričím najhlasnejšie ako sa dá, že hneď som tam. Schytím uterák a rýchlo sa usuším. Hodím si na seba saténový župan v hriešnej červenej farbe. Zoberiem do ruky ešte peňaženku a otvorím dvere. V nich stojí celkom pekný mladík s krabičkou v ruke a úsmevom na tvári. Šiltovka s logom bistra mu zakrýva hnedú šticu na hlave.
,,Dobrý večer, slečna Sprouceová. Nech sa páči, tu je vaša objednávka. S dopravou to bude 18,99$, " povie a natiahne pred seba ruky s jedlom ku mne. Objednávku si prevezmem a dám mu 25$. Ostatok nech si nechá.
,,Máte pekný saténový župan, slečna,"povie mi a ja sa na to začervenám.
,,Ehm, ďakujem,"odpoviem s úsmevom.
,,Daj si pohov, chlapče,"ozve sa Haroldov chrapľavý hlas za poslíčkom. Výjde spoza neho s fľašou šampanského v ruke a tričkom Women are smarter na sebe.
,,Ah, prepáčte,"dopovie poslíček a odcupitá vo svojej srandovnej šiltovke. Hodím zvodný úsmev na Harryho, ktorý si ma voľnou rukou pritiahne k sebe.
,,Mal by si si dávať pozor na chutných malých poslíčkov,"poviem mu pomedzi bozky.
,,Pokiaľ nemá penis a konto väčšie ako moje, tak si myslím, že nie,"zaškerí sa.
,,Narcista sa nezaprie,"odpoviem a jeho reakciou je zvonivý smiech. Ťahám ho do obývačky za ruku.
,,Šampanské? Je dôvod sa na teba hnevať?" Spýtam sa so zdvihnutým obočím.
,,Jedine ak by ti vadilo nové tetovanie,"povie a zdvihne ruky do obranného gesta.
,,Ak ťa nové tetovanie neurobí ešte väčšmi sexi, tak naozaj už neviem,"poviem s povzdychom.
,,A toto saténové niečo máš na to, aby si niekoho zviedla?" Spýta sa.
,,Ak by ťa to zaujímalo, tak bola som vo vani. A zvádzať nikoho nepotrebujem. Chlapi a popravde aj ženy sa mi budú pod nohy hádzať po tohtoročnej fashion show. Je tam pár veľmi rajcovných kusov spodného prádla, na ktoré by som upriamila pozornosť,"poviem sladko. Dlhý monológ.
,,Tá vaňa ma vskutku zaujíma. Mám alkohol a po ruke hneď aj dva poháre na šampanské. Stačí povedať,"odpovie s úsmevom.
,,Bohužiaľ to šampanské budeš musieť otvoriť bez vane. Už je určite studená. Navyše som hladná ako vlk. A rozvoniava mi tu India. Takže si daj nachvíľu pohov, romantik." Odmietnem jeho ponuku a tým sa téma ukončuje.

Zdravím pri novej kapitolke! Harry raz povedal, že je typ človeka, ktorý sa veľmi rýchlo stane žiarlivým, takže sa to tu už trocha prejavuje😅
TPWK🍉🏳️‍🌈

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Donde viven las historias. Descúbrelo ahora