28.kapitola

75 10 6
                                    

Dom pani Twistovej je na prvý pohľad luxusný, no zariadený v typickom anglickom štýle avšak aj s modernými prvkami. Záhrada je obrovská a v skutočnosti veľmi pekne upravená. Popri obzeraní si pozemku, sledujem blížiacu sa k nám Anne s otvorenou náručou.
,,Harry! Miláčik, tak rada ťa vidím! Aa, slečna Sprouceová, je mi potešením sa zoznámiť s vami!"povie a podá mi ruku. Potrasiem ňou a pobozkám ju na obe líca.
,,Prosím, hovorte mi Hailey, pani Twistová,"poprosím ju s nervóznym úsmevom.

,,Oh, dobre, tak si už rovno potykajme! Ja som Anne,"a znova mi podá ruku s ešte širším úsmevom, ktorý jej opätujem. Pozorujem Harryho natešenú reakciu. Vyzerá tak bezstarostne. Akoby nás tam vonku nič nečakalo. Keby pred nami nebola jeho mama, vybozkávala by som ho za tú rozkošnosť na smrť. (Lol Hailey kľudni hormóny) Ale Anne je pred nami. Tak radšej skloním pohľad k topánkam, aby som príliš dlho necivela naňho. Ale keď ja si nemôžem pomôcť! (Čo sa to s tebou deje, Hail?)

Možno je to mojou nervozitou alebo Harryho úsmevom od ucha k uchu, no nemám z dnešného dňa najlepší pocit.

Nasledujeme Anne rovno do záhrady, kde je na tráve položený záhradný stôl s kopou jedla na ňom a tromi stoličkami. Zamierime k nemu a prisadneme. Anne sa rozhovorí o New Yorku.

,,Oh, áno, bola som tam len dvakrát (vôbec netuším či hej), no vždy sa mi tam páčilo. Ale neviem si predstaviť život na takom rušnom mieste,"zasmeje sa a rukou ukáže na celú majestátnu záhradu, ktorá je akoby zaliata pokojom.
,,Narozdiel od Harryho,"doplní a pohladí ho po ramene, ,,a teba Hailey. Narodila si sa v New Yorku?"

,,Eh, nie, narodila som sa v Chicagu(spomínala som niekedy tuto v príbehu kde sa narodila? Ak hej, tak ma opravte, ja si to už naozaj nepamätám). Po maturite som sa odsťahovala do NYC."

,,A tam si odštartovala kariéru?"potmehúdsky zdvihne obočie.

,,Hej, išla som na casting a nejakým zázrakom ma vzali. A odvtedy pracujem pre Victoria's Secret."s hlasným výdychom dokončím. Harry nie je zjavne príliš zaujatý konverzáciou, keďže sleduje ako sa Annine domáce zvieratká pohybujú po dvore. Zrazu sa strhne a ospravedlní sa, že musí ísť na toaletu. Pozorujem ho, až kým sa nestratí za francúzskymi oknami a neozve sa Annin hlas.

,,Oh, ja som zábudlivá! Čo si prosíš na pitie, Hailey? Nealko? Alko? Robím skvelú margaritu,"zaškerí sa.

,,Postačí minerálka, ďakujem,"stroho jej opätujem úsmev. O pár sekúnd sa vráti s fľašou minerálky v jednej ruke a mojím pohárom v druhej.

,,Nech sa páči, dráha,"podá mi ho a ja poďakujem a usrknem si. Bublinky sa rozplynú na jazyku a obsadia celé územie zvané ústa. Sadne si rovno oproti mne a hlboko sa mi zadíva do očí. Toto nevyzerá veľmi dobre.

,,Tak. Ako ste na tom s Harrym?" Spýta sa z ničoho nič.

,,Prosím?" Odpoviem jej otázkou, značne zmätená.

,,Nechcem sa vám do toho starať, ale chcem ťa len upozorniť, že maj súcit s Harrym. Zažil už veľa toxických vzťahov, nepotrebuje ďalší. Tak sa mu, prosím, pokús nezlomiť srdce. Keď je Harry zaslepený láskou, nemyslí a nekoná racionálne." Wow. Tak toto by zaskočilo aj Chucka Norrisa. (lol2 Hailey už som ti povedala, že tvoj humor je trápnejší ako Harryho?)
Nadvihnem obe obočia a ticho na ňu pozerám.

,,Hailey, iba pochop, že chcem pre svojho syna len to najlepšie a snažím sa ho chrániť pred..."no to už nedokončí pretože sa Harry priblíži k nám.
Po zvyšok dňa som priveľmi zmätená a odmeraná, hlavne k Harrymu, aby som mu predsa len nezlomila srdce.

Čaute, dnes celkom nahovno(budem úprimná🤣) kapitola, ale nemala som veľmi náladu na písanie, riešila som pár iných vecí..každopádne, dúfam, že sa máte dobre a ak nie, tak dúfam, že to bude lepšie.

Lynh❤️

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now