6.kapitola

167 10 2
                                    

Unavení zo sexu sme zaspali na pohovke. Zobudila som sa o 12, takže som si rýchlo urobila toast, urobila svoju hygienu a naškrábala Harrymu lístok, že som išla do práce. Nechala som mu tam toast a kávu.

Zaparkovala som v garáži VS a výťahom sa vyviezla do skúšobne. Každá máme svoj vlastný kútik so svojou agendou, takže moje kroky mierili najprv tam. Na stole sa týčila obrovská kytica a ja som sa začala báť. Bol v nej ukrytý lístok a na ňom
Prepáč za všetko, ešte stále ťa milujem.
- Ch. H.
Prišlo mi zle. Dvere sa rozleteli a dnu vletela Michelle, tentorok je nový Angel. ,,Pozri Hail!" zakričí a pred nos mi strčí noviny, na ktorých som ja na nejakej fotke a vedľa mňa Harry na nejakej inej. Medzi nami je srdiečko. Zatočí sa mi hlava a začnem čítať článok na strane 6.
Nemenovaný zdroj nám povedal, že včera na MTV Music Awards sa Hailey Sprouce, modelka Victoria's Secret,  rozprávala len s Harrym Stylesom, vychádzajúcou sólovou hviezdou, bývalý člen kapely One Direction! Podľa zdrojov však obaja prišli aj odišli sami, no kto vie, možno to bolo len, aby sa neprezradili. Dokonca iné zdroje hovoria, že Harry Styles bol dôvodom rozchodu Hailey s jej ročným priateľom a sexsymbolom Chrisom Hemsworthom. Že by Harry bol naozaj najväčší ničiteľ vzťahov v LA?...
Ďalej som to už nedočítala, pretože mi prišlo z toho všetkého tak zle, že som ledva stihla dobehnúť na wc a tam do záchodu vyvracať celé moje raňajky a aj včerajšiu večeru. Pri umývadlách som sa ovlažila a vrátila späť do skúšobne. Kyticu spolu s výtlačkom bulváru som dala vyhodiť a tým aj vyhodiť túto etapu môjho života nazývanú Chris.
Musím ihneď zavolať Harrymu, aby sme sa dohodli, čo presne povieme novinárom, ktorí tu určite budú každú chvíľu. Zistila som však, že Harryho číslo nemám, takže keď pojdem naspäť domov, dúfam, že tam ešte bude a budeme to môcť prebrať. Ak sa mi nejaký novinár ozve, alebo ma zastaví, nič mu nepoviem.
Robila som to presne tak celý deň, až do 18, kedy som už išla domov. Zaparkovala som na svojom mieste a s úľavou som zistila, že Harryho Bugatti tú ešte stále pózoje medzi samými Mercedesmi, ktoré sú oproti nemu lacná záležitosť. Moje Porsche a Harryho Bugatti sa tam vynímali ako kráľ s kráľovnou medzi poddanými. Vystúpila som z výťahu a vkročila do bytu. Harry niečo robil na mobile a stále sedel na sedačke.
,,Ahoj!" odzdravím ho.
,,Hm čau," povie neprítomne a dojde mi, že ten článok už čítal.
,,Ehm čo hovoríš na ten článok? Zatiaľ som sa nevyjadrila, chcela som to s tebou prekonzultovať."
,,A k čomu konkrétne by si sa mala vyjadriť? Že spolu chodíme, alebo že som ti, pardon teda vám rozvrátil vzťah? Toto im chceš povedať?" povie mi s výčitkou v hlase.
Ja už začínam panikáriť: ,,Nie, no tak by som to chcela poprieť a že je to blbosť. Harry, pozri, ja nemôžem za to, čo tam popísali, tak si to prestaň vybíjať na mne dobre? Obidvaja nie sme v dobrej nálade, ale hádam sa kvôli tomu nepohádame," poviem rázne.
,,Dobre, prepáč prehnal som to," odvetí ospravedlňujúco.
,,To nič. No čo si tu celý ten čas robil? " spýtam sa ho.
,,Len pred hodinou som sa zobudil a potom som omrkol byt. Máš to tu veľmi pekné. A našiel som aj gitaru. Je poriadne rozladená. Vieš na nej hrať?" povie a v očiach sa mu zjavia iskričky radosti.
,,Nie, je môjho otca, ale môžeš ju naladiť,"odpoviem mu s radosťou a zoberiem ho do ,hudobnej' izby.

Hi guys. No čo, páčila sa???

Lynh

UNDER THE SPOTLIGHTS | H.S. |Where stories live. Discover now