28.

84 4 0
                                    

,,Počkej,počkej.Vůbec nestíhám ten váš divnej plán.''řekla Maddie.
Bell vypadala,že ji za chvíli prasknou nervy a já se vlastně ani vůbec nedivila.Maddie nám náš plán hrozně zpomalovala,ale potřebovali jsme ji,takže jsme se obě snažily držet jazyk za zuby a neříct jí žádnou jízlivou poznámku.

,,To to vážně musím znovu opakovat?''vydechla otráveně Bell a Maddie přikývla.

,,Tak fajn.Já zavolám Bradovi,aby se stavil k nám domů,že to s ním chci zkusit znovu,ty potom přijdeš a budeš dělat překvapenou a zároveň smutnou.Už to chápeš?''

,,Jasně,že jo.Ani nevím,proč si mi to opakovala.''zasmála se Maddie a poté odešla do kuchyně.
,,Bože,nech mě,jí zabít.''zavrčela Bella a chtěla se za ní rozeběhnout,ale já ji zastavila.,,Ne,ještě ji potřebujeme.Až to dokončíme,tak ji klidně můžeš zabít.''Bell přikývla a pořádně se nadechla.

Bylo to s Maddie teď o hodně těžší,protože se na ten plán vůbec nesoustředila a to měla jenom jeden úkol.A možná i právě to pro ni bylo složitý,ale do toho plánu jsme ji prostě potřebovaly,takže jsme to s ní musely nějak vydržet.

,,Už mi odepsal.''vyhrkla Bell a ukázala mi telefon se zprávami od Brada.Chtěl se s ní sejít v bistru,takže se nám plán trochu pozměnil,ale pořád to šlo nějak udělat.Jen jsem doufala,že tohle nebyla žádná past,protože jsem si nehorázně přála toho debila Brada potopit a ještě k tomu veřejně před ostatními lidmi v bistru.
Samozřejmě tu byla i druhá část,což byla ta,kdyby to nevyšlo a všichni z práce by se dozvěděli,co probíhá mezi mnou a Tylerem.Určitě to jednou vyjde napovrch,ale teď jsem na to nebyla připravená.Navíc to mezi námi nebylo vůbec jistý,takže nebylo potřeba dělat nějaký unáhlený závěry.

,,V kolik tam máš být?''zeptala jsem se.
,,Za půl hodiny,takže bych se měla už převléct.''řekla.
Přikývla jsem a Bell odcupitala do svého pokoje.Mezitím já jsem snažila Maddie nějak vysvětlit,že se to nebude konat u nás v bytě,ale v tom novém bistru na rohu ulice a Maddison to přišlo stokrát lepší.

***

,,Jste připravené?''zeptala se mě naposledy před vchodem do bistra Bell.Obě jsme přikývly a Bell s nádechem vkročila dovnitř.Brad už seděl v zadním rohu a nervózně klepal prsty o stůl.Když za ním přišla Bell,tak se mu viditelně ulevilo,protože to vypadalo,že o něj furt měla zájem.Teda nevypadalo to tak,ale Brad to mu věřil,což pro nás bylo dost podstatné.

Maddison měla jít na scénu až nám Bell ukáže naše znamení,což bylo dvakrát klepnutí nohou.Nevypadalo to totiž vůbec podezřele,protože nám všem se někdy jen tak klepou nohy.
Znamení nám Bell naznačila asi po deseti minutách,co tam jen nečinně seděla a poslouchala jeho žvásty.Maddie se pořádně nadechla stejně jako Bell a vydala se tam.Ze začátku si jí vůbec nevšiml,ale jakmile ji spatřil,jeho obličej se stáhl a tím pádem právě teď vypadal překvapeně a zároveň i naštvaně.

Ostatní se po nich začali ohlížet v momentě,kdy na něj Maddie začala řvát.Vůbec jsem se nedivila,že lidé začali platit a rychle odcházet,protože to tam vypadalo na hodně velikou hádku a tohle nemohlo být nahraný.Určitě mu Maddie teď všechno vyčítala,ale kdo by se divil.
Brad měl špatnou pověst už na naší střední škole,kde se mimo jiné seznámil právě s Bell.

,,Co jsi si jako myslel?!''zařvala na něj Maddie a já se jí na vteřinu opravdu bála.Vůbec nevypadala na to,že by se někomu dokázala takhle postavit,protože oproti Bradovi měla drobnou postavu.
Brad se na ni podíval a pak uhnul pohledem.Celou dobu na mě koukal jak se dívám na to divadlo za okny,takže se přestal věnovat Maddie a šel hned za mnou.Chtěla jsem utýct,ale potom bych vypadala jak srab a jelikož jsem do toho zatáhla holky já,musím to udělat sama.Postavit se mu čelem.

,,Za to můžeš ty.''zasyčel a postupně se přibližoval blíž.
,,Ne,to ty za to můžeš.Nemysli si,že můžeš v tomhle zvítězit.Jsi jen ubohej lhář a podvodník.Nic se od doby,co se s tebou Bell rozešla,nezměnilo.''zavrčela jsem na něj.Nemohla jsem přímo vystát jeho obličej,kterej přímo vypadal,jako by se ještě prosil k tomu,aby mu někdo vrazil.
A to bych klidně s radostí udělala.

,,Takže ti vůbec nevadí,že tímhle ohrožuješ svůj vztah s Tylerem a práci?''zašklebil se a chytl mě za zápěstí tak pevně,že tam potom budu mít určitě modřiny.
,,Rozhodně to stojí za to,aby se všichni dozvěděli pravdu o tobě!Jaký hovado ve skutečnosti jsi a i kdybych měla přijít o práci,pořád budu mít pocit,že jsem se ti konečně postavila.''

,,Ještě uvidíš.''zašeptal mi do ucha a poté odešel pryč.



Znič mě!Where stories live. Discover now