9.

209 9 0
                                    

Rande,to mě dnes čekalo a já nevěděla,co mám dělat.Byla jsem nervózní stejně jako,když jsem šla poprvé do toho baru.Nevěděla jsem,co si vzít na sebe a Bell ještě nebyla doma.A proto jsem se rozhodla zapátrat do jejího šatníku,protože v tom mém jste mohli spatřit možná tak džíny,kraťasy,tílka,trika a to bylo všechno.Dobrovolně jsem si chtěla vzít šaty jen kvůli Tylerovi.
Tohle mu jednou oplatím.

V šatníku Belly jsem spatřila dokonalé černé šaty.Sice byly upnuté,ale hodily se úplně ke všemu.Byla jsem si jistá,že Bella ani nezjistí,že jsem si nějaké půjčila.Šatů měla totiž požehnaně.
A i kdyby to zjistila,tak by jí to nevadilo.Věděla,že já šaty nikdy nenosím,jenom když opravdu chci a nebo z donucení.

,,Vypadáš jako kočka,Faith.''pochválila jsem se v zrcadle a šla se trochu namalovat.Líčení se trochu vymklo kontrole a řasenka mi několikrát skončila v oku.Mé ruce se opět klepaly a já nevěděla,jak to zastavit.Ani linky jsem si kvůli ní dát nemohla.

Zasraná nervozita.

No každopádně se teď nebudeme rozčilovat nad takovými věcmi.Důležitější je to,abych to rande vůbec stihla,protože všude chodím mezi posledními.Jenže teď jsem překvapivě stíhala a dokonce si stihla vypít v klidu i svoji denní dávku.Samozřejmě denní dávku kafe.

,,Ahoj.''usmál se na mě.Jeho úsměv jsem mu oplatila a oba jsme nasedli do auta.Vůbec jsem nevěděla kam mě veze a celkem se začínala bát,když už jsme projeli skoro celý New York.
,,Chceš mě zavést někam hodně daleko a tam mě zakopat?Protože jestli jo,tak se budu bránit celým svým tělem.''

,,No,jestli se budeš bránit celým svým tělem,tak to beru.''mrkl na mě.

,,Fakt vtipný.Řekneš mi už aspoň kam to jedeme?''Bylo mi jasný,že mi to asi neřekne,ale zkusit jsem to musela.

,,Neřeknu.''zakřenil se a dál se věnoval jízdě.

Když už jsme konečně zastavili,porozhlédla jsem se kolem a uviděla lesy.,,Les?''zeptala jsem se překvapeně.Rozhodně mi to nevadilo.V New Yorku sotva nějaké lesy uvidím a tohle bylo osvěžující.
,,A ne jenom les.Pojď.''vzal mě za ruku a táhl mě sebou.Celou dobu jsem se rozhlížela okolo a užívala si tu nádhernou atmosféru.Zvuky praskajících větviček,běžící veverky a hlavně ten čerstvý vzduch.

,,Tohle je ono.''Před námi bylo jezero u kterého byla rozložená deka a na tom jídlo.Vypadalo to pohádkově.

,,To je dokonalý.''vydechla jsem a podívala se na Tylera,který mě sledoval a přitom se přiblble usmíval.,,Díky,že jsi mě sem vzal.''

,,Jsem rád,že se ti tu líbí.''řekl a oba jsme se vydali k dece.Sedli jsme si a sledovali západ slunce,který byl krásně vidět.Tyler se přisunul blíž ke mně a rukou mě objal okolo ramen.Cítila jsem se uvolněně.Po dlouhé době jsem byla v klidu.Nemyslela na to,co mě čeká a nebo bude čekat.Právě teď jsem žila přítomností a tímhle dokonalým okamžikem,který rozhodně jen tak nezapomenu.

Když slunce zapadlo a začalo se stmívat,tak se spustil déšť.Museli jsme rychle sbalit věci a utíkat k autu,ale bylo to celkem zbytečný.,,Zatancuješ si se mnou?''

,,Vždyť nehraje hudba.''uchechtla jsem se.On nad tím mávl rukou a přitáhl si mě k sobě.A tak jsme oba tancovali v dešti bez hudby, jen my dva.
A z tance jsme přešli na líbání.Tenhle večer nemohl být zakončený líp,než takto.

,,Proč zrovna já?''zeptala jsem se.

,,Protože jsi mě něčím zaujala.Ze začátku jsem si myslel,že budeš jako ostatní holky,ale ty?Ty jsi úplně jinej level.Jsi chytrá,paličatá a hlavně dokonalá..''


Znič mě!Where stories live. Discover now