6

202 7 0
                                    

Dnes byl ten den.Den,na který jsem se vůbec netěšila.Měla jsem potkat svého nového šéfa.Jasně,bylo spousty knih,filmů či seriálů na tohle téma,kdy přijde do firmy nový šéf a hlavní postava se do něj zamiluje.
Jaké to klišé.

Nikdy bych si nezačala něco se svým šéfem.Tohle bylo pravidlo,kterým jsem se řídila a nehodlala ho porušit.Jenže můj život nikdy nebyl jako z filmu a proto jsem tak nějak tušila a nebo aspoň doufala,že to tak nedopadne.,,Musíš si obléct něco sexy!Třeba bude hezkej a zamilujete se do sebe.''zasněně se na mě podívala a podala mi bílé tílko s mými černými děrovanými džíny.,,A co je na tom sexy?''

,,No ten výstřih a ty díry.''zasmála se.

,,Ty jsi blbá.''

,,To není žádná novinka.''

,,Hele myslím,že by jsi měla vyrazit pokud nechceš přijít pozdě.''ukázala na hodiny a já rychle vstala ze židle,přehodila si přes tílko kabát a vyrazila.
Dnes výjmečně nebyl provoz a cesta tak byla krátká.Do práce jsem dorazila v rekordním čase.

,,Ahoj June.''pozdravila jsem recepční a vydala se k výtahům.Překvapivě jsem měla pořád dobrou náladu a nehodlala si ji zkazit nějakým individuem.

,,Pojď jdeme na poradu.''zatáhne mě za loket Elisa.Elisa byla také má kamarádka,ale stýkaly jsme se pouze v práci,jelikož bydlela v Brooklynu a já neměla čas ani náladu jezdit za ní přes skoro celý New York.

,,Vždyť už byla.''Porady jsme měli jednou za měsíc a nebo když se nám něco pokazilo.Jinak nebyly vůbec potřeba.

,,Jo,ale je to kvůli tomu novýmu šéfovi.Doufám,že bude aspoň pěknej,aby se na něj dalo dívat,když už nic jinýho.''uchechtne se.
V zasedačce byli skoro už všichni z našeho marketingového oddělení a já s Elisou jsme byly mezi posledními.
Všichni si snažili nenápadně šeptat jen,aby je náš nový šéf neslyšel a já s Lis jsme byly na telefonu.,,Tak mí milí zaměstnanci,někoho Vám chci představit.Tohle je Tyler Hunter.''Benjamin ukázal na dveře a do nich vešel..

TYLER?!

Moje nervozita začala stoupat ještě víc,když on uviděl mě.Pochopila jsem,že už nejspíš nemělo cenu utíkat a vymluvit se na to,že mám zrovna své dny a že mi je špatně.Všechny holky z něj byly úplně vedle,zatímco já byla úplně mimo a nevěděla,co dělat.,,Ten je fakt hezkej.''šeptla ke mně Lisa.Přikývla jsem a dál pokračovala ve vyšilování.
Nutně jsem potřebovala kafe.Možná spíš dvě,ale rozhodně jsem odtud potřebovala vypadnout.

,,Zdravím vás všechny a doufám,že si tu povedeme stejně skvěle jako předtím vy s mým otcem.Můžete odejít.''Zářivě se na všechny usmál.Jenže tenhle úsměv měl být jenom pro mně.Doufala jsem v to.
Ale teď nebyl čas na doufání.Potřebovala jsem rychle pro to zatracené kafe.
Víte,jak jsem říkala,že bych si nikdy nic se svým šéfem nezačala?

Tak na to bylo kurva pozdě.

Snažila jsem se nenápadně ze zasedačky dostat pryč,ale očividně mě viděl.

,,Faith?''zavolal mé jméno a já naprosto věděla,že jsem v prdeli.

Znič mě!Where stories live. Discover now