2.

237 8 0
                                    

Mohlo dnešní ráno dopadnou ještě hůř?Ne,rozhodně nemohlo.Můj hrnek jsem musela alespoň desetkrát umýt a vydezinfikovat,protože kdo by věřil cizímu chlapovi.Mezitím,co já byla naštvaná,Bella odešla s Nathanem k němu.To se jí,ale ještě nesvěřil,že jsem ho viděla nahýho.Samozřejmě jsem to neměla v plánu.
Rozhodně jsem nechtěla vidět všechny Belly postelový záležitosti.
To fakt ne.
A ještě předtím než Bella přišla jsem stihla vypít další kafe,které pro tentokrát chutnalo jak přípravek na mytí nádobí a dezinfekce.Dnes se mi opravdu nedařilo a když už jsem si konečně myslela,že Bella našla někoho normálního,tak jsem se šeredně mýlila.
,,Měla jsi opět pravdu.''povzdechla si Bella a sedla si ke stolu hned naproti mě.

,,Já mám vždy pravdu.''Bell protočila očima a vypila mi to kafe s příchutí  různých přípravků.Její obličej nevypovídal o tom,že by jí ta chuť přišla divná.Nejspíš už jí ten Nathan připravil i o chuťový buňky.
,,Přiznal se,že jsi ho viděla nahýho.''Obě jsme vyprskly smíchy.Bella opravdu věděla,kdy má co říct.
,,Byl to hroznej pohled.''zatřesu se pod tou představou.Doufala jsem,že mě to nějak nepoznamenalo,protože by to rozhodně neznamenalo nic dobrýho a já bych nejspíš musela spáchat sebevraždu.
,,Víš co?''načala a já se začala bát.Kdykoliv řekla tohle,nikdy to nebyl dobrý nápad.
,,Co?''tázavě jsem se na ni podívala.
,,Založíme ti taky seznamku!''vykřikla a nadšeně zatleskala.
,,To rozhodně ne.''
,,Jo.''
,,Ne.''
,,Jo.''

,,Fajn!''řekla jsem poraženě po půl hodině přemlouvání a Bella mi sebrala telefon.Věděla jsem,že tohle nedopadne dobře.Nikdy jsem nebyla na rande s někým ze seznamky a v plánu jsem to neměla,jenomže by mi Bella potom zaručeně nedala celý měsíc klid.Na to jsem ji znala až moc dobře.
,,Hotovo!Zítra máte schůzku v osm v tom novém klubu.Psal,že se nově přistěhoval a je to jediné místo,které zná.''

,,A fakt tam musím?''povzdechla jsem si.Bella přikývla,vstala ze židle s vítězným úsměvem a odešla do svého pokoje.Já si vzala svůj počítač a opět šla psát.
Psání bylo to nejlepší na odreagování.Nemusela jsem myslet na to,co mě zítra čeká.Na to rande s neznámým.Většinou jsem nebyla nervózní,když se jednalo o rande se známým člověkem,ale tohle bylo prostě mimo mojí ligu.Něco,co by mě snad v životě nenapadlo a dokonce ani,kdybych byla totálně zoufalá.Chápala jsem,že pro některé to může být jednodušší vyjednat si schůzku přes aplikaci,ale já byla pro tu obyčejnou cestu.Seznámit se s někým na nějaké akci mi prostě přišlo víc osobnější.

Ráno bylo ještě horší než obvykle.Musela jsem si dvakrát za sebou udělat kafe,protože se mi to první vylilo na moje nové bílé džíny.Byla jsem pěkně rozrušená z toho rande,že už jsem ani neuměla pít a ke všemu mi Bella sdělila,že půjdu v šatech.
Jestli bylo ještě něco,co jsem kromě pití neznámých osob z mého hrnku nenáviděla,tak to bylo právě nošení šatů a to se vztahovalo i k podpatkům.Nebyla jsem na takové holčičí věci a nejraději jsem nosila volné mikiny a džíny.,,Vezmeš si tyhle.''

Bell vytáhla ze své skříně červené upnuté a velmi krátké šaty.K tomu přidala i červené lodičky s pěkně vysokým podpatkem.Už teď jsem věděla,že si do své kabelky budu muset hodit Conversky,abych do toho baru přišla celá a bez zranění.Tyhle boty zachránily vždy všechno a já je naprosto zbožňovala.

,,A musí k tomu být i ty podpatky?''nakrčila jsem nos.

,,Zapomeň,že si k těm šatům vezmeš tenisky.To prostě v žádném případě.''Milovala jsem Bell,ale za tohle bych jí opravdu nejraději zabila.
,,No měla jsem to v plánu..''pokrčila jsem rameny.Bella se na mě vražedně podívala a rychle běžela k sobě do pokoje.Vrátila se s mini kabelkou přezdívanou jako psaníčko,do kterého by se mi boty zatraceně vůbec nevešly.,,To mi neuděláš.''

,,Ale udělám.''kývala.

A jestli jsem si ještě dnes ráno myslela,že to rande přežiji,tak teď už rozhodně ne.Zase jsem,ale věřila tomu,že když se opiju,tak mi bude jedno v čem jsem.Problém byl ten,že já byla abstinent.Ne tak úplný abstinent,ale moc jsem nepila.Jen příležitostně.

,,Hele je to jenom rande a navíc,když se to nepovede,tak už se nepotkáte,protože New York je zatraceně veliký město.''


Znič mě!Where stories live. Discover now