Melez Cadı ve Kayıp Kahin(8)

983 78 94
                                    

iyi okumalarrr <3

instagram:heavenhides

Bölüm Sekiz: Kharybdis ve Skylla Canavarlar Denizi'ne Girmemiz İçin Ellerinden Geleni Yapıyor

Melez Kampı pek çok şeye tanık olmuştu. Labirent Savaşı, Gaia'nın aşırı saçma geri gelişi falan filan ama Melez Kampı'nı basan büyücüler? Bakın bu büyük bir olaydı.

Yani herhalde öyleydi çünkü Thalia gözlerini yerde kalan ve bir daha kolay kolay hareket edebilecekmiş gibi gözükmeyen büyücülerde gezdirirken o bile şaşırmış gibiydi ki kız avcıydı ve Zeus'un çocuğuydu. "Nasıl kaçtılar?" dedi Nico öfkeyle yerde kalan büyücüler dışında hareket olmayan nehir kenarında gözlerini gezdirip.

O kadar korkunç duruyordu ki kendime bunun bir rüya olduğunu, aslında orada olmadığımı ve onun Will'le birlikteyken şeker gibi olduğunu kendime sürekli hatırlatmak zorunda kalıyordum. "Cisimlendiler." dedi Profesör Potter gözlerini ayağının dibinde yatan adamdan ayırmadan. Percy onun cansız ve huzursuz sesini duyduğunda ona doğru dönmüş gözlerini bizim Anahtar'la kaybolduğumuz noktadan ayırmıştı. "Burayı nasıl buldular?" Aklına yeni gelmiş gibi düzeltti hemen. "Burayı nasıl buldunuz?"

"Büyü izini takip ettik." dedi Hermione Granger. (Weasley yazmadım farkındayım ama ne yapayım kadın iki soyad kullanıyor ve her seferinde uzun uzun yazmak zor oluyor ben üşengeç bir melezim) "Evet Bakanlık'tan habersiz geldiler buraya ama üzerilerindeki büyü kaybolmadı. Muhtemelen Olivia da bu şekilde buraya gelmiştir."

"Bu iyi değil." dedi Ginny Potter kafasını iki yana sallayıp melezlerde gözlerini gezdirirken. "Buraya bu kadar kolay Cisimlenme yapılması sonradan çok sorun olabilir." Hermione Granger elini havada salladı ve bizim gittiğimiz noktadan gözlerini ayırmadan tekrar konuştu. "Harry'le onu halledeceğiz, Hogwarts'taki gibi olacak. Cisimlenme ve Buharlaşma gibi şeylerle içeri girilemeyecek veya dışarı çıkılamayacak yani."

"Hermione," Eşinin sesini duyduğunda o tarafa dönen kadın Ron Weasley'in bakışlarından ne anladıysa iç çekmişti. "Evet biliyorum, onları yakalayamayacağımı söyledin ama Anahtar tamamen beklenmedik bir şeydi." Ron Weasley kafasını iki yana salladı.

Onunla tanışmıştım. Sanırım bir zamanlar Seherbaz'lık yapmış ve Bakanlıkla çalışmıştı ama sonra abilerinin açtığı şaka dükkanına yardım etmek için görevden ayrılmıştı. Rose ara sıra onun özel görevlerle ilgilendiğini söylese de resmi işi Şaka Dükkanıydı ki manyak bir dükkandı orası. James için hazine sandığıydı hatta.

"Büyük Ev'e gidelim." dedi Annabeth herkeste gözlerini gezdirip. "Daha rahat konuşuruz." Draco Malfoy sessiz kalıp kafasını onaylayarak sallarken Profesör Longbottom yerdeki yaralı cadı ve büyücülerde gözlerini gezdirdi. "Siz gidin Luna ve ben buradakileri St. Mungo'sa götürelim." Luna diye bahsettiği kişiye döndüğümde kadının hülyalı gözlerle etrafı süzdüğünü gördüm. Kulağında oldukça garip küpeler vardı, sarı saçları oldukça solgun bir renkti ve cansızca omuzlarından dökülüyordu, dudağından kan süzülüyordu ama o bunun farkında bile değil gibiydi. "Ben de sizinle geleyim." dedi Ginny Potter iç çekip yerdekilere bakarken. "James'i evde tutmak Teddy için bile oldukça zorlu bir görev ki kendisi buraya gelmeyi en çok isteyen kişi olduğundan her an burada belirebilirler."

Birkaç konuşma ve kuru vedalaşma sözlerinin ardından üçlü yanlarına yaralı büyücüleri de alıp cisimlendi ve böylece herkes bir süreliğine sessizliğe büründü. Sanki Hermione Granger dışında herkes buraya gelmelerinin bir işe yaramayacağının farkındaydı, kimse onun kadar hayal kırıklığına uğramış durmuyordu. "Onu almadılar." dedi Thalia benim bile fark etmediğim Profesör Potter'ın ayakları dibinde yatan adamı göstererek. Herkes birden yeni görüyormuş gibi yerde yatan adama baktığında onun kim olduğunu anlayıp suratımı buruşturdum. "Onu sonra ben götüreceğim." dedi Profesör Potter dalgın bir ifadeyle. "O," dedi Hermione Granger yaklaşıp dizlerinin üzerine çökerek adama bakarken. Asasını Lumos yapıp havaya kaldırmış adamı izliyordu. "Harry!" Öfkeyle Profesör'e döndüğünde ayağa kalkmıştı. "Bir daha bu büyüyü yapmayacağını söylemiştin!"

Half Blood WitchWhere stories live. Discover now