53.BÖLÜM

6.6K 341 56
                                    

Merhaba güzel okurlarım...

Sizlere yine mükemmel bir bölüm getirdim.

Bolca Batın ve Sırat sahnesi içeriyor dikkat edin!Aşırı bağımlılık yapıyor.

Bu ikiliyi okumaya bayıldığınızı biliyorum.Bende onları severek yazıyorum.Karakterlerimi benden fazla sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için çok teşekkür ederim güzellerim.İyi ki varsınız!..

Hazırsanız,başlayalım o zaman..

Keyifli okumalar canlarım.

Yorum ve oylarınızı sevgiyle bekliyorum.

NOT; Bu bölümü abla kardeş olan iki tatlı okuruma ithaf ediyorum.
TueBeker tubabeker2828
Umarım sürprizimi beğenmişsinizdir kızlar.

Normalde ithaf yapmıyordum kimsenin gönlü kalmasın diye ama bundan sonraki bölümlerde yapalım diyorum.Ne dersiniz canlarım?Bir sonraki bölümün adına ithaf edilmesini isteyenler buraya yazsın lütfen!..

Görselde; Bölüm afişimiz var.

Bölüm müziğimiz;Gece Yolcuları - Sevdan Bir Ateş

******

"Hayatta bulabileceğiniz en doğru kişi sizi tüm hata ve eksiklerinizle sevebilecek olan kişidir."

(Away We Go - filminden alıntı )

*******

Duyduğum sesle merdivenlerden hızla yukarı doğru koşturdum.Odadan içeri girdiğimde az önce yatan oğlumun yerinde göremeyince gözlerimle hızla odayı aradım.Odamın tam ortasında duran büyük yatağımın diğer tarafına yaklaştığımda,oğlumun yataktan aşağı sarkan örtünün üzerinde yüzün koyu düştüğünü görünce panikledim.Hemen yanına dizlerimin üzerine çökerek ona zarar vermekten korkarak yavaşça kollarının altından kaldırıp kucağıma aldım.Bedeni titreyen ve hıçkırarak ağlayan oğlumu göğsüme yaslayıp başını,sırtını okşayarak sakinleştirmeye çalıştım.

''Şşş..Şşş..Tamam annem,ben buradayım.Ağlama artık bir tanem...''diyerek onu sakinleştirirken bir yandan da bir yerinde bir şey olmuş diye başına ve vücudunu kontrol ediyordum.Yerdeki örtü düşüşünü yumuşatmış olmalıydı.Korkuyla atan kalbim acıyordu.Oğlumu göğsüme bastırdıktan sonra başından öperek hafifçe geri çekip bacağımın üzerine oturttum.Kızarmış gözlerle, dudaklarını bükerek bana bakan meleğim bu haline içimde bir yerlerin sarsıldığını hissettim. Boncuk gözlerinden akıp yanağına düşen her damla yaş yüreğimi yakıp geçti.Elimi kaldırıp parmak uçlarımla yanağına düşen yaşları sildikten sonra alnına dökülen saçları geri ittirdim. Yüzüne bir şey olmuş mu diye bakarken alnındaki kızarıklığı gördüm.Alnına dudaklarımı bastırıp derin bir nefes aldım.Kalbim hala güm güm atıyordu.Ona bir şey olduğu düşüncesiyle şu iki dakikada ömrümden ömür gitmişti.Minik bedeni hala korkuyla titriyordu yavrumun.Boynuma sıkıca sarılmış içini çeken oğluma sarıldım tekrar.

''An..an..Annee...''

''Annem..Buradayım bebeğim,yanındayım güzel oğlum..''diyerek bebek kokusunu içime çektim.

''An..Annee...Meenn düss,ohh!..Meenn...çoğğğ kookkhtuumm!..''dediğinde yüreğim sızladı. Gözlerimdeki yaşları zorlukla tutarak konuşmaya çalıştım.

''Bebeğim..Ohh..Korkma anneciğim...Korkacak bir şey yok.Ben buradayım bir tanem.''

''Ezra?''diyerek arkamdan bana seslenen Sırat'a çevirdim başımı.''Ne oldu?Batın'ın neyi var.''diyerek endişeyle yanımıza yaklaştı.Yere yanımıza çöküp endişeyle oğluma bakıp ''Oğlum,iyi misin babacım?''dediğinde oğlum tekrar iç çekti.

EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin