48.BÖLÜM

6.2K 356 61
                                    

Selam canlarım...
Yeni ve çok güzel bir bölüm getirdim sizlere.

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Bu bölümde hikayemize yeni karakterlerde giriyor.

Bakalım Sırat'ın çok merak ettiğiniz babaannesi neler yapacak?

Çaylar,kahveler hazırsa ve sessiz bir ortamdaysanız başlayalım o zaman.

Not;Siz bölümü okurken otuz iki diş sırıtırken veya ''Yaa!!..''diye tepkiler gösterirken,sizi deli sanmasınlar sonra. Yazarcığınızdan minik bir uyarı size canlar. 😉)

Keyifli okumalar canlarım..🤗

Yorum ve oylarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

Görselde ; Bölüm afişimiz var.

Bölüm müziğimiz; Enbe Orkestrası  Feat. İlyas Yalçıntaş &Büşra Periz - Olmazsa Olmazımsın

************************************

"Sevginin kokusu,
güvenin kokusu,
iyi ki varsının kokusu,
hep yanımdasının kokusu,
seni seviyorumun kokusu
hayatınız içinde hiç eksik olmasın..."

                                                           La Edri

************************************

Elimi sıkıca tutan sevgilim ve kucağındaki oğlumla birlikte odadan çıktıktan sonra salona doğru yürüdük.İçeriden gelen konuşma ve kahkaha sesleriyle gülümsedim.Böyle kalabalık aile ortamlarını eskiden beri çok severdim.Anne ve babası bana ve oğluma karşı çok iyilerdi.Kız kardeşinin nasıl davranacağını bilmediğim için biraz gergindim.Yanımda duran ve bana gülümseyerek bakan göz gözlü sevdiğime bakarak bende gülümsedim ve onun yanımda olmasından güç alarak odaya girdim.Odadan içeri girdiğimiz anda bizi gören çocuklar ''Dayııı!!!..''diye bağırarak bize doğru koşturdular.Bunlar Sırat'ın bana bahsettiği yeğenleri Kaan ve Sude olmalıydı.Sırat elimi bırakıp dizilerini kırarak yere çöktü ve kollarını açarak çocukların yanına gelmelerini bekledi.Çocuklar koşarak neşeyle kollarına atılıp boynuna sarıldıklarında Sırat da gülümseyerek yeğenlerine sıkıca sarıldı.

Sude dayısının yüzünü avucunun içine alıp kendisine bakmasını sağlayarak''Biş şeni çoğ öjledik dayıı..''dedi nazlı nazlı.Üzerine giydiği çiçekli gömlek ve tulumla o kadar tatlı bir kız çocuğuydu ki şimdiden ona kanım ısınmıştı.Biraz yaklaşsa sıkıştırıp sevesim vardı.

''Bende sizi çok özledim bir tanem..''diyerek sevgiyle yeğenin saçlarını okşadı Sırat.Benim sevgi dolu güzel kalpli adamım.Onun bu hallerini çok seviyordum.Yüreğim bu sahnenin güzelliğiyle heyecanla attı ve aklıma Sırat ile bir kızımız olsa nasıl olurdu?Sorusu düştü birden.Düşüncesi bile kalbimin hızlanmasına sebep oldu.

Kaan da kız kardeşi gibi dayısına sarılarak ''Evet dayı çok özledim ben de seni..Niye bize hiç gelmiyorsun?''diye sitem etti.Kaan dayısı gibi mavi gözlü ve yakışıklı bir çocuktu.Aynı kız kardeşi gibi o da dayısına oldukça düşkün gibiydi.

Sude araya girerek ''Annem dedi ya akıyyım.Dayımın çoğ işi vaymış..''dedi.Onun bu bilmiş halleri beni gülümsetti.Tam Kaan ağzını açıp ona cevap verecekken Sırat araya girdi.

''Hey hey durun bakalım,kavga yok çocuklar ben ikinize de yeterim.''diyerek gülümsedi.Onlar halinden memnun olsa da kucağımda babasının yanında duran çocukların kim olduğunu çözemeyen oğlum için durum aynı değildi.Kucağımda dudaklarını bükerek babasına bakan oğluma içim gitti.Onun böyle mahsun durması beni çok üzüyordu.Huysuzca kollarımı iterek aşağıya inmeye çalışınca çok şaşırdım.Benim oğlum hiç böyle yapmazdı ki?

EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Where stories live. Discover now