47.BÖLÜM

6K 363 46
                                    

Selam güzelll okurlarım...

Çokça aşk içeren,romantik bir bölüm geliyor.

Sırat ve Ezra aşıkları burada mı?

Peki ya Batın severler?

Eee hadi o zaman gelin hep beraber okuyalım bakalım bizimkiler neler yapmış.

Keyifli okumalar!

Yorum ve oylarınızı heyecanla bekliyorum.

Görselde; Bölüm afişimiz var. (Bu arada canlar bölüm afişlerini nasıl buluyorsunuz?Sizce güzel mi?Yorumlarınızı bekliyorum.)

Bölüm müziğimiz; Ayla Çelik - Daha Bi' Aşık 

**********************************

Huzur şimdi buralar...

Yanımda sen,

Burnumda kokun...

Ve ben,

Senden öncesini çoktan unuttum...  

                                       duslerkitapligi

********

Bakarken kıyamamak mı?

Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk?

                                         Özdemir Asaf 

************************************

''Eee oğlumla nasıl tanıştınız Ezra?''

Tamer beyin sorusu üzerine gülümseyerek dönüp Sırat'a baktım.O da bana gülümseyerek bakıyordu ve merakla anlatacaklarımı bekliyordu.O anlar gözümün önüne geldi.Sırat ile ilk göz göze geldiğimiz o an her şeyin en önemlisi de aşkımızın başlangıcıydı.O gri gözleri,mavi gözlerime değdiği anda hayat yeniden anlam bulmuştu.O zamanlar anlam veremediğim o hislerin şimdi bir adı vardı.AŞK!..Şimdi gözlerimin içine bakan bu adam benim aşkımdı!.. Sevdamdı...Gözlerimi sevdiğim adamdan zorla ayırarak toparlanarak Sırat'ın anne ve babasına döndüm.

''Sırat ile ilk kez ortak bir arkadaşımızın davetinde tanıştık.Davetin organizasyonunu ben yapıyordum.Kenan benim üniversiteden arkadaşım,Sırat'ın da yakın bir arkadaşıymış.O gece onun sayesinde tanıştık.Ben çok yoğun olduğum için birbirimizle çok konuşamadık.O davetten bir kaç hafta sonra bir şekilde yine karşılaştık ve ondan sonra da görüşmeye başladık işte..''diye çok fazla detaya girmeden anlattım.

Elvan hanım bize sevgiyle bakıp ''Ah ne güzel..''diye mırıldandı.

''Ben o gece senin yanına yaklaştığım anda büyüne kapılmıştım bile hayatım...Bu güzel gözlerin bana döndüğü anda ben kim olduğumu bile unutmuştum.Adeta nefesim kesilmişti.Gerçi her baktığımda kesiliyor ya neyse..Sonra bütün gece seni izledim ama sen dönüp bir daha bana bakmadın bile.Tamamen işine odaklanmıştın.''diyerek sitemle gözlerime baktı.Daha önce konusu açılmadığı için onun bu haline şaşırsam da bozuntuya vermedim.

''İçerideki organizasyonla ilgileniyordum ve çok yoğundum.Yoksa aklım sendeydi canım.''diye itiraf ettiğimde gözlerinin içi parladı ve gülüşü büyüdü.Onu mutlu etmek,gönlünü almak işte bu kadar kolaydı.Yanıma biraz daha yaklaştığında gözlerimle onu uyardım ama beni dinlemedi.

''Görüyor musun hatun,birbirlerini nasıl güzel seviyorlar.Ah gençlik!..''diyen Tamer beyle utanarak gözlerimi kaçırdım.

''Görüyorum canım...Tıpkı bizim gibiler.O ilk tanıştığımız anı hiç unutmuyorum...''diyerek iç çekti Elvan hanım.

EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Where stories live. Discover now