34.BÖLÜM

7K 418 103
                                    

Selam güzel okurlarım...

Hafta sonunuz nasıl geçti?Umarım çok keyifli ve güzel geçmiştir.

Bu bölümde sizleri çok büyük sürprizler bekliyor.Olaylar olaylar..

Eee o zaman çifte kumrularımızı okumaya ve yeniden aşık olmaya hazırsak,sizleri yeni bölümle baş başa bırakıp ben yeni bölümler yazmak için kaçıyorum. 

Umarım beğendiğiniz bir olur.

Keyifli okumalar güzellerim..

Yorum ve Oylarınızı heyecanla bekliyorum.

Görselde; Bölüm afişimiz var. 

Bölüm müziği; Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz Ki 

************************************

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında,

Önemli olmaz düştüğün yerler,aldığın yaralar...

Seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer,

Korkma incinmekten

Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde..

Öper ve geçer...

                                              Turgut Uyar 

************************************

Oğlumla iki saat kadar özlem giderip,birlikte oyunlar oynadık.Uzun süre benden uzak kalmaya alışık olmadığı için çok özlemişti beni yavrum.Oyun oynarken bile kucağımdan inmek istememişti. Belma abla,ara ara kapının önünde durup bizi izliyor sonra da rahatsız etmemek için içeriye gidiyordu.Bizim birlikte biraz ana oğul yalnız kalmamızı istiyordu galiba.Bu durumda ikimizde memnunduk.Çünkü uzun zamandır birlikte böyle yalnız vakit geçirememiştik. Birbirimizin sarılıp,öpüp koklaşarak geçirdiğimiz iki saatin sonunda oğlum kucağımda mayışıp uyuyakaldı.Kollarımda huzurla uyuyan miniğimin yüzüne eğilip tombul yanağından hafifçe öptüm.Burnumu boynuna yaslayıp o mis gibi bebek kokusunu içime çektiğimde tarif edilmez hislerle doldu taştı yüreğim..O kadar küçük,o kadar sevgiye muhtaçtı ki..Ona yetemeyeceğim düşünce içimi yakıp kavuruyordu.Dün,ikimizinde hayatını değiştirecek bir karar vermiştim. Kalbimin sesini dinlemiştim.Verdiğim kararla oğlumunda hayatı baştan sona değişecekti.Şimdi anlamıyor olabilirdi ama ya ileride bunun için beni suçlarsa?diye düşünmeden edemiyordum. Verdiğimi karardan asla pişman değildim.Sırat'a öylesine aşıktım ki ona evet demek hayatımda verdiğim en doğru karardı.Bu sefer mutlu olmak istiyordum.Mutluluğumuzu kimse bozamasın..

Halının üzerinde yavaşça doğruldum.Oğlumun küçücük bedenine kollarımı biraz daha sıkı sarıp, dikkatli bir şekilde oturduğum yerden ayağa kalktım ve içerideki odamıza götürdüm.Yarı açık olan kapıyı dirseğimle hafifçe ittirip odaya girerek dikkatli bir şekilde oğlumu yatağa yatırdım. Tam üzerini örtecekken uyanıp ağlamaya başlayınca hemen yanına yatıp bebeğimi kollarıma alıp sallamaya başladım.

''Şşşş..Tamam bebeğim ben buradayım..Şşş!..''diye mırıldanarak onu göğsüme bastırdım.O sırada göğsüme biraz daha sokulup uykulu bir şekilde ''Annee..Mammaa..''deyince içim yine bir hoş oldu.Onun böyle tatlı konuşup,süt istemesi beni mest ediyordu.Hemen yan tarafımdaki temiz mendillerden bir kaç tane uzanıp aldım elime.Üzerimdeki elbisenin önünü açıp göğsümü hızlıc temizleyip bebeğimi göğsüme çektim.

Üzerimdeki elbisenin önünü açıp göğsümü hızlıc temizleyip bebeğimi göğsüme çektim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Where stories live. Discover now