(👣42💕) Kavga

1.4K 204 388
                                    

📣
YİAAAAA YİNE BİZ GELDİİİİKK!!!

İçinizi rahatlatacak, kavgalı, dayaklı ve bol gülmeli bir bölümle geldiiikk. Evet yeni bölümü attıktan hemen sonra bölüm yazmaya başladım. Çok mu harikayım ne... ^^

Sanırım şu karantina sürecinde bol bol bölüm okuyacağız 🖤🖤🖤🖤

Hazırsanız kavgaya gidiyoruz!✊🏻

Kepkepkepkeyifliiiii okumalaaarr!!!

Bölüm tabiki yine Ayaz'dan🌙

°°°Bu bölüm şarkılı skskskskd mutlaka şarkıyı indirip öyle okuyun. Nedenini anlayacaksınız! :)))))°°°

Ölümüne - Soner Sarıkabadayı

Ölümüne - Soner Sarıkabadayı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

°°°°

Aysima... Benim içim Aysima, boğulduktan sonra alınan derin bir nefes gibiydi. Karanlıktan sonra bulunan ışık gibiydi. Susuzluktan sonra içilen su gibiydi. Çölüme yağmur, kışıma bahar, toprağıma çiçekti. O benim herşeyimdi. Sevdiğimdi. Ay yüzlümdü.

Defteri okumuştu. Benim olduğunu hissetmişti. Ayberk'e inanmamıştı. Sızlayan kalbime çiçek açtırmıştı. Öyle mutluydum ki. Gidip ona sarılmak geliyordu içimden. Doya doya sarılmak.

Bazen böyle oluyordu işte, bazen sadece sarılmak isterdi insan.

Derin bir nefes daha çektim içime. Huzurdu, mutluluktu, umuttu...

-Yanılıyorsun. Asıl sen her kimi sevdiğine inanıyorsan seni kandıran o! Ben seviyorum seni o değil. Beni seviyorsun sen onu değil! Sana ne dedi bilmiyorum ama ne dediyse doğru değil.

Ya dövecektim, ya dövecektim, ya da dövecektim. Onu elimden kimse alamazdı. Bu yaptığından sonra onu dövmeden asla rahatlayamazdım. Senin o sevgini ben ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Aysima'ya bakan o gözlerini oyar, onunla aynı odada olan o bedenini benzetir, aynı havayı soluduğun o burnunu kırar, buraya seni getiren ayaklarını sakatlar ve yalan söylediğin o ağzını dağıtırım! Sen burdan bir çık bakalım bir daha Aysima'nın adını ağzına alabiliyor musun?

-Senin aksine o kendini bana hatırlatmaya çalışmıyor, ben onu hatırlayayım diye bekliyor. Haklısın bana söyledikleri doğru değildi. Çünkü benimle sadece arkadaş olduğunu söylemişti. Sen kimsin benden ne istiyorsun bilmiyorum. Ve emin ol bilmek de istemiyorum. İstediğim tek şey sadece onu hatırlamak. Ama hatırlayamıyorum işte! Başım çatlayacak ama ben hala hatırlayamıyorum.

KUŞKU VE TUTKUWhere stories live. Discover now