(👣9💕) Süt Kardeşim... 🐣

2.1K 250 44
                                    

BÖLÜM DOKUZ;

Kapıda daha fazla durmadan içeri geçtik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapıda daha fazla durmadan içeri geçtik. Beray'in annesi çağırınca oda içeri geçti.. Anlamadığım şu ki Ayaz yeni tanımasına rağmen neden sürekli Berkayla.?? Düşüncelerimi şimdilik kenara bırakıp.. Emiray'ın yanına oturdum. Oturmamla abimin benim yanıma gelmesi bir oldu.. :) bu çocuğu anlamıyorum ben ya. Ne diye kıskanıyor ki? Sandalyesini yanıma çekip oturduktan sonra Emiray'a:


-Boncuk! Çayımı doldursana!
Dedi. Emiray mavi gözlü olduğu için abim ona hep boncuk der. Mavi gözlü olmasının yanı sıra beyaz teni kahverengi saçlarıyla gerçekten yakışıklı bir kişiliğe sahip.. . Çok tatlı birşey ya.. Allahım böyle düşününce içimden makas almak geldi.. Emiray'a dönüp makas aldım ve ona :

-DaDaMın boncuğu sen dur ben doldururum çayı.. Deyip abimden bardağı aldım.. Abim bana göz devirince:

-Ya abi Emiray yeni geldi yormasana onu.. Hem misafir o daha!! Misafirlik süresi dolmadı.. Dolunca zaten birlikte masayı toplayıp bulaşıkları bana sudan geçirecek deyip abime göz kırptım.. Oda bana:

-ha öyle diyorsun tamam o zaman güzelim. Şimdilik otursun bakalım... Biz gülmeye başlayınca babam:

-AYsima! Musab! Oğlumun üstüne gitmeyin!! Misafir o daha deyip bize katıldı. Emiray dayanamayıp :

-Allahtan babam ve AYsima beni savunuyorlar (!) savunma şekilleri buysa aksini düşünemiyorum.. Değilmi Azra abla-yengecim!! Deyip ablama baktı.. Ablam Emiray'ın ona yenge demesiyle gözlerini kısıp :

-Emiray! Deyip imalı bir bakış attı.. Emiray bu haline gülünce kulağıma yaklaşıp :

-sen birde abimin hallerini gör.. Azra ablamdan bahsedince eli nasıl ayağına dolanıyor.. En son annemlerin yanında Azra abla deyince çocuğun yemek borusuna oksijen kaçtı deyip güldü... Ben dediğine kahkahalarla gülerken abim koluma vurdu ve:

-banada anlatın.. Ne öyle fısır fısır konuşmalar..?? Deyip merakla bize baktı... Annem ve babam bu halimize gülerken.. Ben:

-sonra sana anlatırım abicim.. şimdi ismi lazım değil baş harfi Muhammed Arda olan enişteciğimin hakkında konuşuyorduk da. Simdi kimseyi utandirmayalim deyip ablama göz ucuyla baktım. Ablamda bana sen sonra görürsün bakışını atıp kahvaltısına odaklandı.. Ben sinsi sinsi gülerken Emiray :

-kahvaltıyi Simay'ın hazırladığı o kadar bellii ki. Deyip eline domates ve salatalık doğradığım servis tabağını aldı ve gösterdi..

Ne var yani salatalık ve domateslerden gülen yüz yaptıysam. ... Dediğine herkes gülerken.. Ben araya girip:

-tabiki belli benim hazırladığım... Mesela bu omleti benden baska kimse bu lezzette yapamaz. Sonra annem ve ablam milföylere asla çikolata bırakmaz.. Ama şu an içinde çikolata var.. Buda benim yaptığımin göstergesi.. Ayrıca annem bu renkli kahvaltılık setini de kullanmaz.Masa düzeninden de anlaşıldığı gibi bir Ben olmak bunu gerektirir..... Yani resmen masa AYsima AYsima diye bağırıyor :) Hadi yine iyisiniz. Haftasonları hep bendensiniz.. Deyip burun kıvırdım..

KUŞKU VE TUTKUWhere stories live. Discover now