(👣19💕) Ortak Yanımız💖

1.8K 229 47
                                    

YENİ bölümle ve de yeni kullanıcı adımla vede şeker tadında bir bölümle
karşınızdayım!! 👯

BU ARADA :
🍬BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN🍬
BEŞİNCİ GÜNÜ DE OLSA YİNEDE OLSUN💟😁

Hadi bakalım Siz bölümü okumaya.. bende yenisini yazmaya ..🤗

Paragraf arası yorumlarınızı
Bekliyorum♥️arada tepki verin yahu!!

Paragraf arası yorumlarınızı Bekliyorum♥️arada tepki verin yahu!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

GeReKsİz Narsist

*Konuşmamız gerek.*


Nilay 'a dönüp yiyeceklerini bitir oyun oynayalım. Dedim. Beni onaylayınca gülümsedim..

Tekrar gelen bildirim sesiyle kendimi tuhaf hissettim.. Heyecanlanmışmıydım??
Silkelenip telefonu elime alıp mesajı okudum :

*senin bana anlatacakların vardı.. Birde "eşim" olarak çalışacağımız şarkı hakkında konuşmamız da gerek ;)*

Ukala.
Yaahhh bilerek tırnak arasına almış.. Bak işte anladı.. İçses içsess. Hepsi senin yüzünden.. Hepsi.. Seni benn. Ihhhhh..

Cevap vermeyip, önüme döndüm. Nilay'ın bisikleti orda kalmıştı.. Abisi anlayıp buraya getirmeyi akıl edemedi tabi.. Hıh.. Yerimden kalkıp bisikleti almaya gittim.. Bisikleti alıp önüme dönecekken ani bir hisle arkamı dönüp etrafı inceledim.. Tuhaf birşey olmadığını görünce rahatlayarak önüme döndüm.. Nilay'ın bisikleti dört tekerlekliydi.. Birde sürmeyi biliyorum demez mi.. Allahım ya..

Oturduğumuz masaya gelince durdum.. Nilay bitirdim diyerek kalktı ve bisiklete binip sürmeye başlayınca bende çöpleri topladım..

Şimdi oyun oynuyabiliriz.

Nilay önden bisiklet sürerken ben onu videoya alıp, fotoğraflarını çekiyordum. Birlikte bikaç tane snap çekindikten sonra WhatsApp durumunda saati etiketleyip paylaştım..

Geçen zamanın ardından Niloya parkta oynamak için benide peşinde sürükleyerek salıncağa doğru götürdü.. Onu sallayıp konuşuyorduk.. Bana şarkılar söyleyince gülerek tekrar videoya aldım.. Baya eğleniyorduk. Bunu Niloya'nın yüzünden ve bağırışlarından anlayabiliyordum.. Tabi benimde gülüşlerimden.. Uzun zamandır küçük kuzenlerim Gül ve Ece dışında hiçbir çocukla böyle zaman geçirmemiştim.. Aslında bakarsanız Gül ve Ece Emiray'ın kuzenleri, dolayısıyla benim de öyle.. Süt halamın kızları. Nilay sallanırken parkın girişinde olan pamuk şeker satan çocuğu görünce gözlerimden kalp fışkırtırcasına oraya adımladım. İki pamuk şeker alıp geri döndüğümde Nilay'ın da benim gibi pamuk şekerlere baktığını gördüm.. Sanırım bir günlüğüne bu zararlı şeyi yememizde sakınca yok.. Her zaman yemiyoruz ki canım.. HİÇ birşeycikler olmaz.. Nilay'a elimdeki pamuk şekerin birini göstererek :

KUŞKU VE TUTKUWhere stories live. Discover now