(👣21💕)Ayaz Mıymış?

1.7K 226 252
                                    

READERLARIM!!!! 😍

Ve işte biz geldiikkk!!

Çok beklettim biliyorum 😳ama geçerli sebeplerim vardı.🙈

Beklediğinize değecek bir bölüm oldu 💠

Medyadaki içinden gelerek bana hediye olarak yaptığı kapak için sreetwater tekrardan çok teşekkür ederim..emeğine sağlık ♥️♥️bölüm ithafım sana❤️

VEDE biricik tatlışıma💖 siyah__papatya__

Daha fazla bekletmeden bölüme geçelim...
Keyifli okumalar dilerim! ♥️

✍️YORUMLARDA BULUŞALIM!

Heyecanla dersin bitmesini beklemiş, çıkışta alelacele servise binmeden okuldan çıkmıştık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Heyecanla dersin bitmesini beklemiş, çıkışta alelacele servise binmeden okuldan çıkmıştık.. Kızlarla üstümü nerde giyeceğimi konuşup aynı zamanda da yürüyorduk.. Derin'in konuşmasıyla dikkatimi gösterdiği yöne çevirdim :

-Bence şurdaki mağazaya girelim. Orda giyin.

Ona dönüp başımı iki yana sallayarak cevap verdim :

-Düşünsene bu halimle giriyorum, peçeli bir şekilde çıkıyorum olmaz. Çok şüpheli Olur. Bence camiye gidelim.

Camiye gidişimizi kabul ettiklerinde en yakın camiye, bayanlar için ayrılan bölüme gidip feraceyi üzerime geçirip, şalımı çıkardım. Kiremit renginde olan eşarbı takıp, siyah peçeyi üzerine taktım. Dicle :

-Yalnız Aysi çocuğa etmediğin laf kalmadı ama baksana Ayaz sayesinde gerçek tesettüre ulaşmış bulunmaktasın.. Deyip gülmeye başladı.

Kızlar kıkırdarken, ben okul da taktığım çantadan eşyalarımı çıkarıp siyah deri çantaya yerleştiriyordum.. Geriye Ayaz beyin nerde olduğunu öğrenmek kalıyordu. Ben böyle düşünürken Selin elindeki telefonu bize göstererek konuştu :

-Bakın burda kimler var?

Fırat'ın paylaştığı hikayede bizim çocukları abimi ve Ayaz'ı görünce sinsi sinsi gülümsedim. Çünkü Fırat aynı zamanda konumunu da bildirmişti.. Canım kuzenim bilmeden de olsa işimi kolaylaştırdı.. Lahmacun salonunda lahmacun yiyorlardı.. Boğazınızda kalmasın emi!! Herneyse. Kızlarla camiden çıkıp ilerlemeye başladık. Selin:

-Kız Aysi yalnız peçe takmak bile çok yakıştı.Ela gözlerin ön plana çıkmış.
Deyip gözlerime yaklaşarak baktı. Deli.

Gülümseyip :
-Sen giysen sana daha çok yakışır. Dedim. Gülümsediğim için gözlerim kısılmıştı. Dicle :

-Selin ve Derin siz ikinizin kapandığını göreyim ölsemde gam yemem inanın... Derken son anda Beray 'ı hatırlayıp cümlesine devam etti.:
- Ha tabi Beray da öyle.

KUŞKU VE TUTKUWhere stories live. Discover now