(👣8💕) Can Parça'm♡

2.1K 254 50
                                    

BÖLÜM SEKİZ;

Yatağımda bir o yana bir bu yana dönüyordum..Şu Gölge bozuntusu yüzünden uyuyamıyorum.. Ha tabi birde Ayaz bozuntusu da var... Off yaa.. ÇALI Kuşuymuş...bana öyle dedikten sonra ona tek kaşım havada :

-Çalılıkta duran bir adet gölgemi bana Çalı Kuşu olduğumu söylüyor??

diyerek bisikletime binip kızlarla yanlarından ayrıldık..tabi biz Ayazla sadece ikimizin duyacağı şekilde konuştuğumuzdan kimse bizi duymamıştı.. Müzüiiğin sesini sona vererek sürüyordum. Sonra siteye girip bisikletimden indim. .. Kızları arkamda bırakmıştım.. Bisikletimi kilitlerken onlarda gelmişti.. Dicle yanıma gelip bisikletten indiği gibi kulaklıklarımı çıkarıp:

-Neyin var senin? Bu ne hız? Ne oldu ya iki dakikada??
Bende :

-Sonra Dicle sonra
diyerek geçiştirdim

.. Sonra eve gelip işte odama kapandım.. Eve geldiğimde Beray'ın anne ve babası da çıkıyordu.. Beray da evine gitti. Bende işte iki saattir yatakta uyuycam uyuycam diyerek tur atıyorum.. En sonunda
yok bu böyle olmayacak diyerek elime telefonumu aldım.. Kızlarla olan grubumuzdan onlara olanları anlatacaktım.. Hem saat daha çok erken..Uyanıktırlar.. Belki yatışırım diye uyumak istedim.. Bazen işe yarıyor ...ama şimdi birilerine anlatmam lazım.. O yüzden hemen sohbete girdim.. Gölgeyi ilk gördüğüm andan şimdiye kadar upuzun bir mesaj yazıp mesajı yolladım.. Yolladım yollamasına da mesaj neden gitmiyor.. Ve evet bir AYsima vakası daha!!!! İnterneti açmamışım 😬çok zekiyim demi(!) İnterneti açıp bekledim.. Bu neee? Bildirimlerden bildirim çubuğunda yer kalmamış.nerdeyse saat ve şarj yüzdelik göstergesini yana itip oraya da bildirim gelecek.. 😂😂😂😂Hiçbirini umursamadan sohbete tekrar girdim iki dk da hepsi görmüş..

**Ya siz whatsaptamı yatıyorsunuz arkadaş:) 😬**diyerek yazıp attım..

Mesajıma görüldü atıp çıktılar.. Neee ??? Görüldü mü attılar..?? Hemde Bana!! Bunlar yürek mi yedi de bana görüldü atıyorlar diye söylenirken görüldü yediğim andan beri çalan telefonumu farkettimm.. Ekrana bakıp Dico'M arıyor... Yazısını görünce görüldünün sebebinin beni arıyor olmasııdan olduğunu hemencecik(!) anladım..Ve bu kesin konferanstı..yani Boşuna parladım az önce yaaa.😎😎Ve AYsima olayı çözer:) ehehe... Kim bilir kaçıncı çalışta açtım telefonu..Alo diyemedim çünkü Öyle bir fırsatım olmadı .

Dicle :
-Ya inanamıyorum bunu bize nasıl şimdi anlatırsın.? ..

Derin :
-Ya Aysi bu çok da kötü birşey değil aslında.. Kızım önemseniyorsun. Hemde gizemli bir tarafından... Ya bu çok şeyy... Neydi ya hıh havalı..

KUŞKU VE TUTKUजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें