(👣10💕) Tek Şüpheli...

1.9K 240 26
                                    

BÖLÜM ON;

Kafamda ki sorulara cevap ararken ağacın altındaki kapşönlü bir an benim olduğum pencereme baktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kafamda ki sorulara cevap ararken ağacın altındaki kapşönlü bir an benim olduğum pencereme baktı.. Ama bu.. Bu o?? Evet evet bu oo!!

İlk gördüğüm.. Gitar kursuna gittiğimde sabah gördüğümle aynı gölge bu.. Hoş zaten iki defa gördüm. Iki seferinde de yüzü böyle örtülü sadece gözleri açıkta başında kapşönü vardı.. normal insanlar bu havada böyle giyinmediklerine göre bu gölgeden başkası olamaz.. Ooofff. Kimsin sen ya!! Allahım neden her saçmalık beni buluyor ki ?? Ben ona o bana bakarken sinirle penceremi kapatıp perdeyi çektim..

Gölgesi bile uyuz ya.. Uyuz... Ayaz.. Gölge.. Bu üçü neden bana birbirine bağımlı geliyor acaba.. İyide Ayaz neden böyle birşey yapsın ki? O bununla o çok değer(!) verdiği zamanı neden boşa harcarsın.. Diyelim ki Ayaz değil.. İyide kim o zaman?? Ben hep Ayaz diyordum.. Niye DİYORUM..?? E ben her gölgeyi gördükten sonra karşıma o çıkıyor.. Sonra imalı konuşmaları.. Sonra bana tavırları.. Ya Ne bileyim içimden bir ses öyle diyor..

İçesim(külliyen yalan.. Ben öyle birşey demiyorum.. ) deyince

İç seees... Sana demedim zaten.. Ben bir ses öyle diyor dedim.. Sen bunu diyebilecek kadar akıllı ve düşünceli değilsin zaten.. Bunu üzerine

icses(sen çok akıllısın zaten(!) diye bana laf attı..

Allahım iç sesim bile saçma.. Çerçevesi toprak renginde olan gözlüğümü takıp, Kitap rafimdan bir roman aldım.. Okumak içinde puf koltuğuma oturdum..
.
Yarım saat kitap okumanın ardından susadığımı hissedip mutfağa kendime kahve yapmak için odamdan çıktım. Salondan abimlerin sesi geliyordu.. Onlarda kahve yapsam elime yapışmaz herhalde.. Ha bir kupa yapmışım.. Ha birkaç kupa fazla yapmışım diyerek mutfağa girdim.. Hadi yine vicdanıma dua edin.. Cezveyi elime alıp içine süt kahve ve şeker koydum.. İyice karıştırdıktan sonra ateşin üzerine verdim.. Kahvenin olmasını beklerken sekiz tane kupa çıkardim.. Çikolata ve lokumlarıda küçük servislere bıraktıktan sonra.. Köpükleri kupalara dağıttım.. Aslında bunlara nescafe Yapsaydım kafiydi ama.. Şimdi kendime kahve yapıp onlara nescafe versem boğazımda kalacak.. Eminim.. O yüzden hiç öyle risk almayalım.. Kupalara kahve doldururken. Gelen sesle kahveyi yere döktüm..Ayaz uyuzu kapı eşiğine yaslanmış bana:

-Kolay gelsin! Gamzeli! Gözlüklü Dünya güzeli! Dedi.. her kelimeyi tek tek bastırarak.. Böyle deyince gözlüklerimi çıkarmadığım geldi aklıma.. Hem. Bu hala o dünya güzeli muhabbetini unutmadı mi ya. Meymenetsiz. Ona:

-Sanane.. Sen dedin diye kolay gelecek değil ya..Bak unut şu dünya güzeli muhabbetini.. Ve sakin bir daha su illet gamze hakkında konuşma.. Hem senin yüzünden zaten kahveyi yere döktüm.. Bunu senin kahve den kestim haberin olsun.. Sonra kupan yarım olursa neden bana az diye mızmızlanma!! Dedim gıcık bir şekilde gülümserken.. Bana:

KUŞKU VE TUTKUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin