(👣16💕)Şaka Mı Bu? Ne Tarafa El Sallıyoruz?? 😨

2.5K 246 136
                                    

Dört bölüm uzunluğunda bir bölüm oldu.
10.000 kelimeye yakın. 😉

Keyifli okumalar!!🎈

'' Ben İçimdeki Seni Sevmişim Anlasana!!''

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


'' Ben İçimdeki Seni Sevmişim Anlasana!!''

Hadi canım!!! Bu şarkı!!! Ne yani Ayaz aşk acısımı çekiyor? Yok artık!

Baya baya çekiyor. Başı masaya dayalı eminim gözleri de kapalıdır.. Alaaddinin Sihirli Lambasının söyledikleri kulağımda çınlamaya başladı;
"Bilmesi gerekiyor.. Benim kim olduğumu bilmesi gerekiyor .. sana karşı nasıl davranması gerektiğini bilmesi gerekiyor.. Benim sana aşık olduğumu bilmesi gerekiyor. Senin de bana boş olmadığını bilmesi gerekiyor!!!"

Anlaşılan doğruyu söylüyormuş. İyide bundan banane. Ben neden düşünüyorum ki? Belki de ben yanılıyorumdur,belki bu şarkıyı dinlemesinin başka bir nedeni vardır. Hemen de aşık diyemem ki. Sonuçta bende her tür şarkı dinlerim, hele ki Bilal Sonses'in şarkıları.. Belki oda bu sanatçıyı sevdiği için dinliyordur.. Aman yaa banane öff.. Allah Allah niyeyse niye. Banane yaa..

Ayaz'a baktığımda saçları yüzünü kapatıyordu.. çikolata kahvesi renginde olan saçları uzun ve düzdü.. Ona baktığımı görmediğinden emindim çünkü saçları uzun olduğundan başını eğdiği için yüzünü kaplıyordu. Masaya kolunu dayamış, elleri başının yanlarındaydı. Sol bileğinde siyah kordonlu bir saat onun yanında da yine siyah olan isminin ilk iki harfi olan "AY" yazılı bileklik duruyordu. Daha önce hiç farketmemiştim bileklik taktığını. O değilde neden isminin tamamı değilde ilk iki harfi? dinlediği şarkının bitmesine az kaldığını duyduğumda bakışlarımı ondan alıp gazozumu içtim.

Şarkı bittiğinden elini saçlarına daldırıp, karıştırdı. Sonrada düzeltti.. Havalı görünmeye çalışıyor, hıh!! Hiçte havalı değilsin. İçses(çarpılacaksın kız, gayet havalı bir çocuk! )deyince içtiğim gazoz yemek borusuna gideceğine nefes boruma kaçtı. Öksürmeye başladım. Öksürüğümü durdurduğumda içsesimin(hahaha çarpıldı )demesiyle ona:burdan sana bir çarparım görürsün dedim..

Geçen zamanın ardından sıkıldığımı hissedip kitap okumak için sınıftan kitabımı ve gözlüğümü almaya karar verdim.

Parmağımı şıklatıp,havalı görünen ama aslında hiçte öyle olmayan yanımdaki şahsın dikkatini çektim. Onu dürtmek istemediğimden parmak şıklatıyorum tabi. Beni farkettiğinde gülerek kulaklığının tekini çıkardı. Ona :

-Sınıftan gözlüğümü, ve kitabımı almaya gidiyorum. Kulaklığın tekini çıkart ki müdür veya başka biri seslendiğinde duyasın! Dedim. Ayağa kalkıp gidecekken konuştu :

-Test kitaplarını da getir bence, çalışmana yardımcı olurum.

Başımla onaylayıp yukarı çıktım. Sınıf kapısını açtığımda . Yiğit, Melisa, Şebnem, Çimen, ve Ferhat'ın sınıfta olduğunu gördüm. Onlara gülümseyip sırama yöneldim. O sırada Yiğit :

KUŞKU VE TUTKUWhere stories live. Discover now