♧ BÖLÜM ●28● ♧

282K 5.8K 4.3K
                                    

Hellö 💦

SINIR 5K VOTE 4K YORUM


Kaşlarım çatıldı. Daha berbat ve garip bir görev beklerken bir odaya gönderen bildirime şaşmamak elde değildi. Yine de sorgulamadan resepsiyona doğru ilerledim. Sadece 1.5 dakika vardı. Birkaç yabancı, resepsiyonla iletişime geçerken araya girip girmemek arasında tereddütte kaldım. Tam da o sırada papyon takmış, görevli bir adam önümde bitti ve gözlerimin içerisine bakarak konuştu.

"15'inci kat. Sağa dön ve sağ taraftaki odaları takip et." dedi. Şaşkınlıkla ona bakakalırken gözlerini belerterek yüzüme baktı.

"Hadisene."

Oyuncu olduğunu anlamam için elindeki telefonu kaldırması gerekti. Ekranda kocaman yazılar yazıyordu.

YENİ GÖREV

RESEPSİYONA GİT VE HAZAL'A 1294 NUMARALI ODANIN YERİNİ SÖYLE

Şaşkınlıkla bir onun telefonuna bir de ona baktım. Sonradan elimde titreyen telefonla kendime gelirken 60 saniye yazısı gözlerime ilişti.

Koşturarak asansörlerin olduğu bölüme ilerledim. Zaten hemen ilerideydi ama bu yine de beni korkuttu. Asansörün önünde bekleyen birkaç kişi vardı ve benden aşağıda durabilirlerdi. O an yaptığım kabalığı umursamadan zemin kata gelmiş, kapıları açılan asansöre onları ittirerek bindim ve içeri girmelerini engelleyerek ellerimi önümde tuttum.

"Özür dilerim ama bu asansör bana lazım."

İtiraz etmek için dudakları aralanmıştı ama asansör kapıları beklediğimden daha hızlı bir şekilde kapandı. Anlamayan bir şekilde düğmelerin olduğu tarafa ilerlediğimde ise sarı ışıkla 15'inci kata zaten basılmış olduğunu gördüm. Bir tarafı camlarla kaplanmış asansörden aşağıda kalan insanları görebiliyordum. Bir anda birçok kişi lobiye gelmiş, asansördeki beni izlemeye başlamışlardı.

Korkuyla bir adım geriye gittim ve telefonumdaki sayaca baktım. 35 saniye...

Asansör 8'inci kata gelmişti. Bir küfür savurup yavaş yavaş çıkmasını izledim. Telefonumdaki sayaç ise akmaya devam ediyordu.

24 saniye...

13'üncü kattaydım.

20. saniyede 15'inci kata varmıştım ama bu sefer kapılar olağanca bir yavaşlıkla açılmıştı. Dışarı çıktığım anda bir an adamın dediklerini hatırlamaya çalıştım. Sağdan demişti.

Sağa döndüm. İlerlemeye başlarken uzun, koridorda kapıların üzerine yazılmış numaralara göz attım.

1280

1281

...

Koşturarak uzun koridorda ilerledim ve sonuna dek geldim. Ya sağa ya da sola dönmem gerekiyordu.

"Kahretsin!"

6 saniyem kalmıştı.

Ne olacaksa olsun diyerek sağa döndüm ve koşmaya başladım.

1290

1293

1295

Bir an durakladım. Sırayla ilerleyen odalara karşın numara atlattığını görmemle neye uğradığımı şaşırdım.

Etrafımda döndüm ve birkaç adım daha atıp numaralara baktığımda son odanın üzerinde PERSONEL HARİCİ GİREMEZ yazısı dikkatimi çekti. Ama asıl olay ise kağıdın üzerine karalanarak bozuk bir yazıyla 1294 yazısı yazılmasıydı.

V.I.P 08 KİTAP OLUYORWhere stories live. Discover now