♧ BÖLÜM ●6● ♧

195K 39.8K 7.1K
                                    

Hellö 💦

Gözlerim anında Mete'ye kalktı. Telefonu onlara çevirdiğimde ise herkes şaşkınlıkla telefona bakıyordu. Kameraya alan kızlardan bir tanesi ise şaşkınlıkla bağırdı.

"Hazal'ın hesabı hala açık. Girin. İnanamayacaksınız." dedi kız yanındakilere telefonunu gösterirken. Diğerleri de telefonundan hızla beni çekmeyi bırakırken Mete Ferhat'ın şaşkınlıkla baktığı telefonu elinden aldı ve bir şeylere baktı. Hemen ardından ise adem elması bir yukarı bir aşağıya inip gözleri bana isabetlendi. Elindeki telefonu çevirdiğinde ise gördüklerim nefesimin kesilmesini sağladı.

ANON93758- YENİ TELEFONUNU BEĞENDİN Mİ?

Anlamadım. Gözlerimi kırpıştırıp onlara baktığımda ise yan tarafında büyük siyah noktanın içerisine atılmış kırmızı çarpı dikkatimi çekmişti.

"Bu ne demek?" dedim o noktayı işaret ederek. Genelde yan taraftaki noktalar odaları temsil ediyordu ama içerisinde bir şey olan oda yok gibi geliyordu. Acaba site yöneticilerinden birisi mi göndermişti?

Mete ise beni merakta daha fazla bırakmayarak şaşıracağım o sözleri söyledi.

"08'in işaretidir o. Siyah noktanın içerisindeki kırmızı çarpı işareti onların odasını temsil eder. Sana telefon gönderdiler. Tebrikler! Sağlam yere kapak attın."

Kırık telefonumun içerisinden zar zor çıkardığım sim kartımı yeni telefonuma taktım. Telefon muazzam denecek kadar güzeldi. Fazla pahalı olduğunu bildiğim bu telefonu kim alıp beş dakika içerisinde gönderebilirdi ki?

Telefonu kendime göre ayarlayıp sonunda normal haline getirdiğimde otomatik olarak uygulamanın inmiş olduğunu gördüm. Bu normal miydi?

Uygulamanın üzerine tıklayıp girdiğimde normal diğer telefonumda kullandığım uygulamadan farksızdı. Kendi hesabıma tıkladığımda ise takipçimi görmemle gözlerim kocaman açıldı.

5083 ABONE.

Bu nasıl olmuştu?

Panomda konuşmalar bölümünde başta duran o çarpı işareti dikkatimi çekti. Hala ana ekranımda en üstte duruyordu ve kocaman harflerle "YENİ TELEFONUNU BEĞENDİN Mİ?" yazısı vardı. Yanında diğer odaların aksine o siyah ve kırmızı çarpı olması biraz tuhaftı. 08'i izleyemiyordum ama onlar bana ulaşabiliyordu.

Diğer yorumlara bakayım derken şaşırmadan edemedim. Ben 02'deydim ve bizim rengimiz sarıydı. Ama sarı ile karışık o kadar fazla renk vardı ki insan biraz garipsemiyor değildi.

Anlamıştım. Bunların olması normal değildi. Ama neden bendim? Asıl önemli olan buydu.

Anon83754- kızdaki şansa bak amk. 08 olaya bile karıştı.

Anon93749- bu kadar ezik bir kişiliğe 08 neden yardım eder aq.

Kaşlarım çatıldı. Doğru olması canımı daha da sıkarken hemen aşağıya indim ve diğer yorumları okumaya başladım.

Anon83748- bu kız olay olacak benden söylemesi.

Anon93748- ben Berkan'ı severdim ama şimdi bu kızı mı sevmeliyim?

V.I.P 08 KİTAP OLUYORWhere stories live. Discover now