♧ BÖLÜM ●3● ♧

721K 40.3K 4.6K
                                    

Hellö 💦

Ortaya bir bomba atıldığında genelde bunu atan ben olmam. Geri planda kalmaya alışmış yapım sadece zeka konusunda ön plana çıkabilir. O konuda da öne çıkmak isteyen insan sayısı bulunduğum ortamda hiç yok tabirinden daha azdır.

Şaşkınlıkla ekrana baka kalırken omuzundan çekilip delicesine kahkaha atan Beria ortamın gerilim arka fonunu sunmuştu. Telefonuma bakan Mete ise gördüğü ile bir küfür çekerken telefon elimden alındı. Gözlerim alan kişiye kaydığında ise bunun Berkan olduğunu görmem bir olmuştu. Başını arkaya attı ve o kızların aşık olduğu gülümsemesinden bahşetti.

"Kesinlikle olmaz."

İrem de gördüğü gibi abartılı bir şekilde gözlerini belertmiş ve olumsuz anlamda başını sallamıştı.

"Bu delilik."

"Ben... Zaten yapmak istemediğimi söylemiştim." dedim hızla kendimi savunmaya geçerek. Sorunsuz bir günümü atlatıyorum derken birden bu oyun yüzünden ikinci sorunumu falan yaşamak istemiyordum.

Elime aldığım telefonda ekranda yazılı olan isimlere gerçekten ciddi mi diye baktım. Bunu nereden bulmuşlardı hiçbir fikrim yoktu.

"Bunun kurucuları aramızda falan olabilir mi?" dedim şaşkınlıkla onlara döndüğümde.

"Elbette olamaz. Saçmalama biz kurucu olabilecek kadar ileri olsaydık Berkan'ı 08'e alırdık. Kurucuları Deepweb gibi kara listede yer alıyorlar." demesi ile gözlerimi kırpıştırdım

"Peki, burayı nasıl öğrendiler o zaman?"

"Konumun açıktır ya da az önce Berkan'ın çektiği videoda seni kadraja almışlardır. Bulmaları zor değil anlayacağın. İsterseler soyağacını ortaya çıkarırlar." dedi İrem bezmiş bir şekilde.

"Ama... Neden ikiniz?"

Gözlerini devirdi. Bir şey demeden etrafına benden bıkmış gibi baktığında Berkan söze girdi.

"Muhtemelen seni ıslatıp altına yaptığını koyduğumuz youtube videosundan..." demesi ile gözlerim kocaman açıldı.

"Onu siz mi yaptınız?" dedim şaşkınlıkla

"Ve youtube mı attınız?"

Bundan haberim yoktu. Okulda oturduğum sıranın ıslak olduğunu anlamıştım ve bütün gün yerimden kalkmamıştım. Muhtemelen sınıftan birisidir demiştim ama bunu yapanların onlar olduğunu kesinlikle bilmiyordum.

"Evet." dedi omuz silkip dalga geçercesine umursamaz bir eda ile.

Karnımda büyüyen o hissiyat boğazıma bir yumru bırakmıştı bile. Onlardan bir kere daha nefret ettiğimi anlarken dişlerimi sıkıp kendime mukayyet olmaya çalışıyordum.

Ne işim vardı benim burada? Böyle aklı iğrenç şeylere çalışan pislik insanlarla nasıl muhatap olabilirdim?

"Şimdi onu reddet ve..." demesine kalmadan onun telefonunda benim telefonuma gelen bildirim sesi ile aynı bildirim geldi. Anladığım kadarıyla bu bildirim sesi oyuna özeldi.

"Ah, yeni bir görev mi? Hemen mi?"

İrem merakla gelen görevi görmek için Berkan'ın telefonuna bakmıştı. Benim burada düştüğüm o iğrenç durumu hemen unutmuşlardı bile.

V.I.P 08 KİTAP OLUYORDonde viven las historias. Descúbrelo ahora