♧ BÖLÜM ●19● ♧

309K 9.5K 10.2K
                                    

Öylece integralin en basit sorusuna bakıyordum. Ne yapacağımı bile bilmeyen tembel bir öğrenciyi andırırcasına saatlerce bir soruyla uğramam normal miydi?

Tedirgin olan aklım en sevdiğim şeyle bile uğraşmamı engelliyordu. Ders ne sıkıcı gelmişti birden. Ne gereksiz, ne sinir bozucu...

Sinirle kalemimi masaya atıp sandalyemden kalktım ve yatağıma doğru ilerledim. Midemin gurultusu ortamın sessizliğine bir katkı sağlarken oflayıp yatağıma kendimi bırakmam uzun sürmedi.

Taşmak isteyen ama asla bunu yapmaya cesareti olmayan nehir gibi hissediyordum. Taşarsam her şeyi beraberimde götüreceğim, olduğum yerde aynı şekilde kalırsam kurumaya yüz tutacağım...

Saatlerdir ablamın onunla evlenmesini düşünüp duruyordum. O damın böyle beni taciz etmeye devam etmesi gözümün önünden çekilmezken öylece olduğum yerde düşünüyor olmak salak bir insanın salakça düşüncelerini destekleyen salak bir varlığı anımsatıyordu.

O anda telefonuma bir bildirim geldi. V.İ.P bildirimi olduğunu biliyordum. Ona özel bir bildirime sahipti ve işin garip tarafı akşam olacak partiyi tamamıyla unutacak kadar kafayı yemiştim.

Acele ile yerimden doğruldum. Hava kararalı çok olmuştu. Ama duvardaki saatime baktığımda hala 15 dakikam olduğunu gördüm.

Telefona uzanıp bildirime bakmak istediğimde yatakta dizlerimi kırıp oturur pozisyona geçmiştim.

Bildirimin üzerine tıkladığımda fazla uzun sürmedi. Kocaman yazılılar belirdi bile

ODALAR PARTİSİ BAŞLAMASINA 14 DAKİKA!

22.59

Kaşlarım çatıldı. 59 mu? 23.00'ın suyu mu çıkmıştı?

Uygulamaya salak demek için delicesine çırpınan düşüncelerim birden bir kenara çekildi. Çünkü heyecanım dizginleri eline almıştı.

Tanımadığım bir insanla görüntülü konuşacaktım. Asıl önemli olan, tanımadığım bir insan bana onca kötülüklerin arasından yardım ederken onu ilk defa görecektim.

Yerimden kalktım ve odada volta atmaya başladım. Bir an aklımdan Serkan konusunun silinmesiyle rahatlamıştım. Merakım, olacaklar ve göreceğim insan yüzünün neye ait olduğu ağır basıyordu.

Kız mıydı erkek mi?

Kız olabilirdi. Onca ezilmenin üzerine bana yardım etmek isteyen bir kız...

Erkek de olabilirdi.

Tanrım! Tanımadığım bir insanla web cam yapacaktım. Ne kadar doğruydu? Hoş! Bu zamanda başıma gelenler sanki doğrunun doruk noktasıymış gibi bir de bunu mu sorguluyordum?

Saate baktım. 4 dakika kalmıştı.

Acele ile telefonumun şarjına baktım. Beni idare edecek kadar çoktu.

Tanrım! Çok heyecanlıydım.

Yatağıma oturup derin nefesler alıp verirken sakinleşmeye çalışıyordum ama nafileydi. Sanki içimden dışarı fırlamayı bekleyen havai fişekler vardı.

Saate takılmış gözlerim saniyelerin delicesine ilerlemesini izlerken sonunda 59 dakikanın girmesini sağlarken telefonum titremeye başladı.

Saniyesi saniyesine...

Bu daha da gerilmemi sağlarken görüntü isteğine baktım.

ONAYLA – ONAYLAMA

Parmağım acele ile onayla yazısının üzerine tıkladığında nefesimi tutmuş ekrana bakıyordum. Son anda ekranda aşağıdan tuttuğum kamera aklıma gelirken telefonu kaldırdım ve karanlık ekrana baktım. Hemen alt sağ köşede benim görüntüm belirirken karşıdaki kişinin kendisini göstermediği dikkatimi çekti. Kaşlarım çatıldı. Ne olduğunu anlamaya çalışırcasına ekrana bakarken dudaklarımın aralanması uzun sürmedi.

V.I.P 08 KİTAP OLUYORWhere stories live. Discover now