♧ BÖLÜM ●4● ♧

689K 39.8K 4.8K
                                    

Hellö 💦

Bugün ikinci kez yatağıma uzanmış ve tavana şaşkın şaşkın bakıyordum. Yorgun bedenim uyumak istiyordu ama bilinçaltım oldukça ağır işliyordu.

Bugün hayatımın en ekşınlı en manyak günlerinden birisiydi. En garip günü olduğunu da es geçmemek gerek doğrusu.

Yemekten geleli yaklaşık bir saat olmuştu. Üzerimi çıkarmış ve duşumu aldıktan hemen sonra yatağa atmıştım kendimi. Üzerimden bir duşla bütün yüklerden kurtulacağımı sanıyordum ama üzerimdeki o gerginlik gitmiş olsa da merakım bilinç altımdan silinemeyecek kadar soyuttu.

Telefonum şaşırtıcı bir şekilde hiç susmadan titriyordu. Genelde bu sosyal medyada ya ünlü birisiyseniz olurdu ya da arkadaşınız çok varsa. Ama ben ne ünlüydüm ne de arkadaşı olan bir kızdım. Öyle büyütülecek bir tip olmamakla birlikte hayatımda yaptığım en çılgınca olay şimdi beni en çok istediğim varlığımın farkındalığı ile yüzleştiriyordu.

Uzanıp telefonumu elime aldım. Nedense onu elime aldığımda hem korkuyor hem de göreceklerime karşılık heyecanlanıyordum.

Kilit ekranın açıp bildirim paneline girdiğimde bir sürü beğeni ve mesajın geldiğini gördüm. Üzerine tıklayıp kendi kanalıma girdiğimde ise abone sayısına gözlerim takıldı.

"1046"

Derin bir nefes aldım. Garip bir heyecanla sarmalanırken gelen mesaj kutusunu açtım. İnsanlar yine bir sürü şey yazmıştı ama en çok beğeni alan hemen gözlerime takılmıştı bile.

Anon70284- şimdiden fazla düşman edindin. Dikkat et!

Kaşlarım çatıldı. Bir anda karnımda büyük bir huzme dolandı. Bu korkuyu andırıyordu ama neden olduğun anlayamadım. Düşman mı? İyi de neden düşmanım olsun ki?

Violet'i sevgilisi ile ayırmıştım. 06'daki tahtından indirmiştim. Berkan'ın saygınlığına bir tokat atmıştım İrem se...

Tanrım! Bir gün içerisinde bu kadarı oldukça fazlaydı.

Rahatsız bir şekilde yerimden kalktım ve telefona gelen mesajları okumaya başladım.

Anon74093- o kızın sevgisine inanmıyordum zaten.

Anon80939- bu kız felaket tanınacak benden söylemesi.

Anon39547- Hazal bundan sonraki favorim oldu.

Anon78923- kız ilk günden 01 efendisi oldu.

Anlamayan gözlerle telefona baktım. 01 efendisi mi? Profilime girdim ve yukarı bakan fotoğrafımın bulunduğu ekranda değişik bir şey görmek istedim ama olmadı. Onun yerine sağ üstte bir artı işareti belirmişti. Oraya tıkladım. Telefonumun ekranı anında karardı hemen ardındansa kırmızı yazılar belirdi.

"01 DE BUGÜN EN ÇOK İZLENEN OLDUN. 01 EFENDİSİ Mİ OLMAK İSTERSİN YOKSA 02'YE ATLAMAK MI?"

Bir odanın efendisi olmak bu kadar kolay mıydı?

Bir anda her şeye hükmetmek istedim. Ama mantığım daha yeni gelenlere neler yaptırabilirsin diye sordu. Ne yaptırabilirdim ki? Daha kendim bile çözemediğim bu oyunda efendi olup kendimi rezil etmek istemiyordum.

V.I.P 08 KİTAP OLUYORWhere stories live. Discover now