♧ BÖLÜM ●5● ♧

647K 39.6K 3.7K
                                    

Hellö 💦

Sıramda oturmuş stresle bacaklarımı sallarken fizik dersinde anlatılan hiçbir şeyi anlayamıyordum. Gözlerim arada arkaya kayıp Ferhat'a bakmak istiyordu ama olmuyordu. En önde oturuyordum. O ise en arkada.

Bana neden yardım etmişti? Bu zamana kadar ezildiğimi biliyorlardı oysaki. Şimdi oyun oynadığımda mı aklına gelmişti?

Hoca arkasını dönmüş tahtaya yazı yazarken telefonum titredi. Sıranın altında gizlice açtığım telefonumda sesini kıstım. Birden çıkan ekranda beliren görüntü bozuktu. Burası bir sınıftı. Berkan'ın sınıfı... Ve benim telefonumdan canlı yayınla görüntü veriliyordu.

Telefonum o kameraya nasıl bağlanmıştı en ufak bir fikrim dahi yoktu. Ama verdiğim canlı yayını izleyen kişi sayısı 1250 kişi olmuştu.

İrem çantasını kurcalarken bir şeylerin ters gittiğini görmüş olmalıydı ki kitaplarını çıkarmaya çalışıyordu ama beceremiyordu. Hemen ardındansa elini çıkaramadığını fark etmesi ile bir çığlık kopartmış olmalıydı ki bütün sınıf ona döndü.

Yerinden kalkmaya çalıştı bu sefer ama kalkamadı ve son anda kalktığında eteği kalçalarından aşağıya kaydı ve iç çamaşırı olduğu gibi meydana çıktı.

Gözlerim kocaman açıldı. Hızla arkamı dönüp Ferhat'a baktığımda ise o da aşağıda telefonuna bakıyor gibi duruyordu.

Başını kaldırdı. Gözlerimiz kesiştiğinde ise gülüp önüne geri döndü.

Ben de şaşkınlıkla önüme döndüğümde Berkan'ın ayağa kalktığını ve arkasını tuttuğunu gördüm. Sınıf deli gibi gülüyordu ama sesini kıstığım için duyamıyordum. Berkan ve İrem olayın şaşkınlığı ile kendilerini kapatmaya çalışırken acele ile sınıftan çıktılar. Alt tarafı çıplak olan İrem çantası ile arkasını kapatmaya çalışıyordu ama önü bariz ortadaydı.

Sınıftan çıktıkları gibi değişen kamera görüntüsü ile Berkan'ın arkasını tamamen yırtılıp bacağına kadar açıldığını gördüm.

Elleri ile kapatmaya çalışıyordu ama nafileydi. Siyah ve kırmızı karışık kilodu bariz ortadaydı.

Şaşkınlıkla ekrana bakakalmıştım.

Tam da o sırada iki ekran oldu ve dolaplar kısmında uğraşan bir erkek belirdi. Kapı açıldı ve içerisinden kıyafetleri aldı. Hemen ardından diğerine geçip ona da aynısını yaptıktan sonra kıyafetleri havaya kaldırdı ve kameraya gösterdi.

Onlar Berkan ve İrem'in olmalıydı.

Elimi şaşkınlıkla ağzıma kapattım.

Yedek kıyafetleri de yok olmuştu.

Telaş bütün bedenime salınmış gibiydi. Oturduğum yerde boğazıma kadar gelen bir hissiyat vardı. Midem bulanıyordu. Kendimi iyi hissetmiyordum.

Bu yaptıklarım normal değildi. Ben intikam almazdım. Ben karşılık vermezdim. Öylece oturduğum yerde kalır ve onların eğlenmesine şaklabanlık yaparak karşılık verirdim. Ne değişmişti?

Bir oyun bana cesaret mi vermişti?

Gerizekalıydım. Onlardan bu zamana kadar dersimi falan almam gerekiyordu. Bir oyun sayesinde bunu yapabiliyor olamazdım. Her şeyi kendim yapabilirdim ve bu zamana kadar akıllıyım diye geçinirken milletin soytarısı olmaya gözlerimi yummuştum.

V.I.P 08 KİTAP OLUYORWhere stories live. Discover now