23.FEJEZET

39 8 0
                                    

           Mikor már könnyek nélkül sírtam, felálltam a padlóról és a mosdóhoz léptem. Elvégeztem a dolgomat,kezet mostam és nagyot sóhajtva nyitottam ki a zárat. Ahogy a folyosón lépkedtem a többiek egyből felém kapták a fejüket. Az egyik négy személyes ülésben ültek és mosolyogva beszélgettek tovább, mint ha nem is lenne érdekes,ki  közlekedik a folyosón. Legbelül örültem,hogy Keith a pilótafülkében maradt.Lehuppantam Mia mellé,így szemben találtam magam Tiffany-val és Vanda-val. Mosolyogva néztem egyik lányról a másikra és próbáltam örökre a retinámba égetni mosolygó arcukat. Ritka látványok egyike volt, főleg mostanában. 

Valami szöget ütött a fejemben. A villában a lányok a tévét nézték mikor ránk támadtak,mert Tiffany azt mondta,hogy érdekes dolgokat mutattak benne. Furdalta az oldalamat a kíváncsiság,amit mihamarabb csillapítani akartam.

- Amúgy mit mutattak a tévében?-kérdeztem a lányoktól.

Egyszerre röhögték el magukat,bár Mia az oldalához kapott,biztos fájt neki miközben nevetett. Tiffany, Vanda vállának dőlt és a könnyeit törölgette. Olyan jóízűen nevettek,hogy egyszerűen muszáj voltam velük együtt nevetni,bár halvány lila gőzöm sem volt mi lehet olyan vicces. Mia a vállamra hajtotta a fejét és a hasát fogva nagyokat sóhajtott. Letörölt pár könnycseppet,amik a nevetéstől csordultak ki,majd biccentett a most már csak mosolygó lányok felé.

-Híresek lettünk.-kuncogott Vanda, próbálta elfojtani a nevetését,ami újult erővel tört rá.

- Ezt azért kifejthetnétek kicsit jobban.-mutattam az ujjaimmal a mennyiséget.

- Jól van na. Tudjuk,hogy neked ez nem újdonság, de nekünk igenis az.-mosolygott rám Tiffany.

-Ezzel nem vagyok előrébb.

- A lényeg,hogy egy ámokfutó bandáról szólnak a hírek napok óta.- hajolt el a vállamtól Mia.- Olyan emberekről beszéltek,akik nagyon profik és több gyilkosság fő gyanúsítottjai. Feltehetőleg nagyon veszélyesek és fegyverük is lehet.

A lányok ismét hahotázni kezdtek,nekem viszont a félelem köde kezdett el leereszkedni a szemeim előtt. Ha ilyen pontos információkat közöltek a televízióban,akkor szinte biztos voltam benne,hogy a következő mondatban az is felcsendül, hogy:- Ha valakinek bármilyen információja van a hollétük felől azonnal hívja a rendőrséget és ne próbálják megállítani őket,mert rendkívül veszélyesek!

Előre dőltem, könyökömet a térdemre támasztottam és idegesen kapkodtam a kacagó lányok között a fejemet. Nem értettem mi olyan vicces ebben. Ha ez igaz még nagyobb bajban vagyunk,mint ahogy gondoltuk volna,vagy amiből ki tudnánk keveredni. A lányok az ijedt arcomat látva még jobban vergődni kezdtek. Vanda a térdét csapkodta.

-Légyszi, lányok.-megvártam amíg nagyából rám figyelnek,majd fojtattam.- Mondjátok,hogy nem tudják kik vagyunk.

-De hogy tudják.-legyintett nagy levegőket véve Tiffany.- Nem tudnak ezek a riporterek semmit. De a lényeg,hogy híresek lettünk.

-Azért nem annyira,mint te,de azért nekünk ez is megteszi.- vont vállat Mia.

-Mi ez a hatalmas hangzavar.-lépett mellénk Keith,hogy mindenkit jól láthasson.- Mondjátok el min nevettek,hátha jobb kedvre derítetek.-kezével jelzett Vanda-nak,hogy menjen arrább.

Vanda a hajába szántva fújtatott egyet és a szemeit forgatva csusszant közelebb a méltatlankodó Tiffany-hoz. Feszült csend telepedett ránk. Idegesen tördelni kezdtem a kezeimet és inkább a zoknimat kezdtem el tanulmányozni,mint hogy rá keljen néznem Keith-re. Ő viszont csak ráncos homlokkal nézett körbe a társaságon.

Zűrös szerelem II.- Minden elveszett / BEFEJEZETT /Where stories live. Discover now