16.FEJEZET

40 7 0
                                    


            Egy fekete pólós magas alak suhant el mellettem és térdelt le az ájult Mateo teste mellett. Megfordította őt és elkezdte csépelni a fejét. Vér fröccsent a hófehér szőnyegre,ahogy Keith ököllel verni kezdte Mateo fejét. Teljesen lefagytam, de hál istennek Mia gyorsan kapcsolt. Átszelte a szobát és Keith mögé lépve átnyúlt mindkét hóna alatt és felfelé emelte Keith karjait. Keith vergődve és vicsorogva próbált szabadulni Mia szorításából,de a lány összekulcsolta ujjait a tarkóján és jobban hátrafeszítette a karjait. 

-Engedj el!-üvöltötte Keith habzó szájjal.- Szétverem a rohadékot!

Mia nem válaszolt csak kirúgta bátyja lábait,így Keith seggre ülve vergődött tovább. Mia a bátyja felé hajolt.

- Állj már le!-üvöltötte.- Mégis mi a fene ütött beléd?

-Mégis mi folyik ott lányok?-kérdezte Vanda a fülesünkbe.

- Keith meglett,de kiütötte Mateo-t és ha nem fognám le még mindig simán szétverné a fejét.-válaszolt Mia.

-Hogy mit csinált?-Vanda hitetlenkedve üvöltött bele a fülembe,ami kicsit kirángatott a lefagyásomból.- Állítsd le!

- Próbálom,de teljesen elborult az agya.- válaszolt Mia egyre csak szorongatva a bátyja karjait.- Miért lettél akkora barom?-kérdezte Keith-től.

-Nem láttad,hol volt a keze? Nem figyelted mit csinált Avril-lel?- köpködött Keith.

Letettem a poharamat, Keith és Mateo közé léptem. Letérdeltem elé,mire az arca kicsit enyhült. Mosolyogva tettem a tenyeremet az arcára. Keith már nem vergődött, Mia viszont nem engedte el,csak lazított a szorításán. Keith megengedett magának egy halvány mosolyt.

- Nyugi, nem történt semmi.- suttogtam a szemeibe fúrva az enyémeket.

Keith nagyot sóhajtott és a kiáramló levegőtől megmozdultak a göndör hajtincseim. Másik kezemet a mellkasára nyomtam, éreztem alatta a hevesen dobogó szívét. Eszembe jutott a beszélgetés,amit Mia-val fojtattunk. Szemeim megteltek könnyekkel,de nem engedtem,hogy kibuggyanjanak a könnycsatornámból. Mia időközben elengedte a bátyja karjait,amik egyszerre hullottak le a padlóra. Keith térdelve nézett le a véres bütykeire. Kezemet rátettem az övéire és szomorúan néztem fel rá. 

-Mégis mi a fene folyik ott.- Vanda hangja parancsoló volt.- Valaki szólaljon már meg!

- Ne most.-suttogta Mia a bátyja mögött állva és letörölt egy könnycseppet az arcáról.

- Nincs semmi baj.-ismételtem a szavaimat,bár már a tabletták hatása elmúlóban volt, Keith érintése enyhítette a fájdalmamat.

- Ne haragudj.-suttogta Keith a kezeinket nézve.- Elborult az agyam. Ahogy láttam, mit művel veled ez a hájas paraszt, egyszerűn nem bírtam magammal. 

- Féltékeny vagy? De miért?-kérdeztem fekete tincseit nézve.

- Hogy ne lennék az? És azért, mert nem bírom elviselni,ha mások tapiznak téged. Már akkor elborult az agyam,mikor a pultos gyerek flörtölni kezdett veled.-nézett rám csillogó szemekkel.

- De hiszen.-kezdtem, de elcsuklott a hangom és egy könnycsepp csurgott végig az arcomon.

- Tudom.-hajtotta le a fejét Keith.- Nem lett volna szabad úgy viselkednem veled,ahogy tettem. Nem ezt érdemelted volna. Ne haragudj.

Meg tört volna a jég és végre vissza kaptam volna az igazi Keith-t? De a szavai csak a fülemben visszhangoztak és a szívem darabokra tört újra meg újra. Akármennyire is sóvárogtam utána, nem akartam,hogy újra csalódást okozzon és összetörje a szívemet. Keith az állam alá csúsztatta az ujját felemelte a fejemet. Szemeiből hatalmas krokodil könnyek indultak útnak és szipogva nézett bele a szemembe. Lassan megindult a feje felém én pedig másra sem tudtam gondolni mennyire kívánom azokat a húsos finom ajkakat. Mielőtt azonban összeért volna az ajkunk felrémlett a lelki szemeim előtt, minden egyes pillanat,amivel az elmúlt napban összezúzta a szívemet,így hát elrántottam a fejemet. Hirtelen mozdulattal szakítottam szét a tekintetünket és álltam fel, de meg is bántam. Meleg folyadék indult útnak a hátamon éreztem,ahogy a bőrömet csiklandozza. Ez a mozdulat elég volt,hogy a meggyötört sebem megadja magát és vérrel borítsa be a hátamat. Remegve nyúltam hátra és tettem a kezemet a sebre. Egyből éreztem az ujjaim közt utat törő vércsíkot,ahogy végigcsurogva az ujjaimon cseppekké alakulva esnek le a szőnyegre. Magam elé emeltem a kezemet és félve tekintettem rá. Kezem megremegett és a lábaim is furcsán bizseregni kezdtek. Az egész kezem egészen a csuklómig vörös volt és a levegőben a vérem vasas illata terjengett. Hányinger fogott el és forogni kezdett a világ a gondolatra, hogy mennyi vért látok a kezemen. Megbillentem,de egy erős kar felkapott a földről és az ágy felé indult velem.

Zűrös szerelem II.- Minden elveszett / BEFEJEZETT /Where stories live. Discover now