BEFEJEZÉS

96 10 15
                                    


Hatalmas fényességre ébredtem fel,ami átvilágította vékony szemhéjamat. Kinyitottam a szememet és kezemet automatikusan a szemem elé helyeztem ezzel próbálva megvédeni a fényességtől. Minden egyes testrészem fájt. Felülve néztem körbe a szobába. Testrészeimet tornáztatva fordultam hátra és ekkor vettem észre Keith-t, aki a hátán feküdt a padlón. A kezdeti fátyol amit még az álmosság okozott kezdett kitisztulni. Valaki egy takarót terített ránk,mert a bizonyítékok azt sugallták,hogy este úgy ahogy voltunk elaludtunk a padlón. Mosolyogva néztem a nyugodt arccal álmodó férfira. Jobb keze még mindig kinyújtva hevert maga mellett,azon nyugtattam a fejemet,míg a másik karja lazán a mellkasán nyugodott. Egyenletesen vette a levegőt. Közelebb hajoltam hozzá és békés arcát tanulmányoztam. Nem emlékeztem rá,hogy az elmúlt egy évben láttam-e ilyen nyugodtnak valaha is. Mosolyogva nyaltam végig az ajkamat az éjszaka emlékeire. Hatalmas kő esett le a szívemről. El sem hiszem,hogy sikerült kibékülnünk. Közelebb hajoltam, fél kézzel Keith karja mellett tenyereltem,hogy eltartsam magam tőle. Lejjebb hajoltam azzal a szándékkal,hogy egy finom csókkal ébresztem, majd fel,de elkéstem. Szemhéja megrebbent és kicsit megmozdult a szája sarka. Mielőtt reagálhattam volna,hirtelen mozdult meg és húzott magához. Kis sikoly hagyta el a számat a meglepetéstől,de időm sem volt tovább ijedezni,mert Keith mohón szájon csókolt. Tenyereimmel izmos mellkasára támaszkodtam és átadtam magam a csókja minden egyes izének. Keith fél kezét a hátamra tapasztotta és felfedező útra indult. Felülve tartotta a hátamat,miközben mohón csókoltuk egymást. Keith a nyakamat kezdte el csókolgatni,mire kis nyögésekkel markoltam meg a pólóját. Szemeimet behunyva engedtem neki,hogy tovább vándoroljon a nyakamról a szegycsontomig. Az ajtó kivágódott mi levegő után kapkodva szétrebbentünk,majd a jövevényre szegeztük tekintetünket. Mia a szemeire tapasztotta a tenyerét és hátat fordított nekünk.

-Óhhh.- engedte le a kezét a combjára.- Ne haragudjatok, nem akartalak titeket zavarni.

- Semmi baj.-néztem a lány hátára fülig érő szájjal,majd megcsókoltam Keith-t,aki vágyakozó pillantásokkal követte,ahogy lemászok róla.- Mi a szitu? - álltam fel és a kezemet nyújtottam Keith felé,aki el is fogadta.

Nem mint ha fel tudtam volna húzni a testét a földről,anélkül,hogy segítene nekem. Keith előttem termett és még mindig homályos tekintettel lökte hátra a vállamon a hajamat,majd állam alá nyúlt és ismét megcsókolt. Behunyt szemmel viszonoztam a csókját,majd mikor elváltunk összekulcsoltuk az ujjainkat. Keith mosolyogva emelte fel a kezeinket és nyomott egy csókot a kézfejemre. Mia felénk fordult,de tenyere ismét eltakarta a szemeit. Nevetve legyintettem egyet mikor az ujjait széjjel nyitva kukucskált az így kialakult résen. Miután megbizonyosodott róla,hogy nem folytattuk,amit megzavart, színlelt sóhajjal indult meg felénk.

-Látom jól sikerült az éjszaka.- mosolygott összekulcsolt ujjainkra mutatva.

- Te takartál be minket?-kérdezte sejtelmesen pillantva a húga felé Keith.

- Olyan aranyosan aludtatok,hogy nem volt szívem felkelteni titeket.-vont vállat Mia.

-Apropó! Mennyi az idő?-kérdeztem a lány felé nézve.

- Elmúlt dél.- kacsintott Mia,majd sarkon fordulva kisietett az ajtón.

-Várj már!-rángattam kifelé Keith-t,aki nem nagyon akarta elhagyni a szobát.- Mit akartál mondani?

- Holnap esküvő.- fordult vissza a lépcsőről Mia.- Áll még a tervünk?

- Hát nem is tudom.- álltam egyik lábamról a másikra.- A tegnap este után egyre jobban kezdem elhinni,hogy az egy nagyon,de nagyon rossz ötlet.

Zűrös szerelem II.- Minden elveszett / BEFEJEZETT /Where stories live. Discover now