15.FEJEZET

37 9 2
                                    


           Napszemüvegemet feljebb toltam az orromon. A bárpult mögött álló fiatal srác kacsintva mutatott rám,mire csak a szemeimet forgattam és a szívószálamat jobban belenyomtam az italomba. Magassarkúmat a mellettem lévő szék áthidalójára helyeztem és billegtettem egy kicsit. Fekete fodros miniszoknyám alatt a szél simogatta a combomat. A piros toppom elég sokat engedett látni a dekoltázsomból. Hosszú nyakláncom a melleim közé tapadtak. Hajam begöndörítve hullott a hátamra. Vanda jelezte,hogy jobb,ha hasonlítunk egymásra,így aztán Mia készséggel begöndörítette nekem a hajamat. Közben egy szót sem szóltunk a beszélgetésünkről. Hátra fordultam,ahol Keith ült egy asztal mellett és újságot olvasott. Nem beszélgettünk azóta sem,bár legszívesebben a karjaiba vetettem volna magamat és elmondtam volna mennyire sajnálom azt, amin át kellett mennie. De nem  tehettem, Mia megesketett,hogy nem mondom el senkinek. 

-Mia,indulhatsz.-hallottam meg Tiffany hangját.

Tiffany volt a beépített emberünk. Felé pillantottam és mosolyogva néztem,ahogy a bárpult mögött ide-oda dobálja a shakert. Elismerően biccentettem, elég látványosan keverte  a koktélokat. Vanda az egyik furgonban figyelt minket. Mia a tengerben úszkált, ekkor tudatosult bennem igazán,hogy a füleseink vízállóak. Még egy kicsit örültem is neki,hogy nem kell bemennem a vízbe. A part felé pillantottam és szívtam egy kortyot az italomból. Mateo és Pedro a gorilláival együtt az egyik tengerre néző klubban üldögéltek, öltönyben. Nem tudtam felfogni miért öltöznek ilyen vastagon,mikor én a kis ruhámban is majd meggyulladtam. Mia hangját hallottam meg a fülemben, már kezdtem hozzá szokni a gondolathoz,hogy mindenki hallja amit mondok. 

-Vettem, elindultam.-láttam Mia szőke fejét ahogy egyre közelebb úszik a parthoz.

- Ne haragudj.-szólalt meg a pultos srác.- El kérhetem a számodat?

Köpni nyelni sem tudtam a meglepetéstől, kis híján félrenyeltem az italomat. 

-Avril, a helyes pultos srác ki akar kezdeni veled.-szólt Tiffany.- Én a helyedben simán megadnám a számom.

- Nincs ilyenekre idő, koncentráljunk a feladatra.- Keith idegesen szólalt meg és elég nagy önuralomra volt szükségem,hogy ne forduljak meg.

-Vagy talán van barátod?- tenyerelt a srác a pultra.- Bár egy ilyen csaj után,mint te biztos döglenek a pasik.

Nem tudom mi ütött belém,de játékosan megtekergettem a hajamat és szende szemeket meresztve mosolyogtam a srácra. Ujjaimat a poharamon lecsurgó vízcseppekre helyeztem és le fel mozgattam azokat. Másik kezemmel folytattam a szívószálam piszkálását.

- Éppen nincs barátom.-mosolyogtam az amúgy elég helyes srácra.

- Ezt nehéz elhinni. Hiszen te gyönyörű vagy. Milyen barom engedne el téged?- könyökölt a pultra és igéző tekintetével méregetett engem,majd megállapodott a dekoltázsomon.

 -Na ez egy nagyon jó kérdés.- nevettem el magamat.- De nem akarok kapcsolatot, még túl korai lenne. Ne haragudj.

-Semmi baj.-legyintett a srác.- Ha mégis meggondolod magad,tudod hol találsz.- kacsintott egyet és megfordult,hogy kiszolgálja a következő vendégét.

Oldalra pillantottam, pont akkor mikor Mia már a tenger sekélyebb részén járt és lassan lépkedve indult meg a part felé. Hajába belekapott a szél, napszemüvegének lencséjéről visszaverődtek a napsugarak. Fekete bikinije tökéletesen kihangsúlyozta az alakját. Arany karkötője lazán a csuklóját verdeste,ahogy már a homokos parton sétált az ágyához. Elég közel választott ki egy ágyat, ahhoz,hogy Mateo-nak feltűnjön. Azon kezdtem el merengeni,hogy tudott úgy úszni,hogy a napszemüvege száraz maradt. Elismerően biccentettem,tényleg jól nézett ki még női szemmel is. Mia lehajolt az átlátszó anyagból készült fekete ingéért és mosolyogva nézett fel Mateo felé. Lehajolt,hogy a strandpapucsba tudja dugni a lábait,majd  kicsit begörnyedve maradt,hogy dekoltázsát megcsodálhassa, majd úgy fordult,hogy a bal oldalán lévő hosszú kottákból álló tetkóját is tökéletesen láthassa. Mateo szájából kiesett a szivar és kikerekedett szemekkel nézett a lány felé.  A hányinger kerülgetett,ahogy Mateo oda szólt a mögötte álló férfinak és Mia felé mutogatott. A testőr kezeit maga előtt tartva indult meg a lány felé. A fülesen keresztül hallgattam mit mond neki.

Zűrös szerelem II.- Minden elveszett / BEFEJEZETT /Where stories live. Discover now