final day

2.1K 181 236
                                    

"Ulan yarım saat kaldı şaka maka. Sonra gelsin yeni yıl!" dedi Jungkook, yerde oturmasına rağmen gayet rahattı.

"Ay evet. Çok heyecanlıyım bu yıl için. Nedense yeni şeyler olacakmış gibi." Ae Cha Jin'e doğru utangaç tavırla söylediğinde Jin yüzünde tüm gece boyu oturttuğu sırıtışıyla cevapladı onu.

"Keşke hep bu yılda kalsak. Hiç yeni yıla girmesek." Jungkook'un dizine yatmış Taehyung homurdanarak söylenmişti. Mutsuz hissediyordu. Bunun elbette Jin'le alakası vardı. Bir türlü kendisini onu sevdiğini kabul etmesi zor olmuştu. Buna rağmen sonunda fark edebilmişti. Onun arkadaştan çok daha fazlası olduğunu.

"Yine ne saçmalıyorsun? Yeni yılın neler getireceğini bilemezsin Taetae." Soo Ah ne kadar Taehyung'a söylese de Eun Ae'den çekemediği bakışları aksiymiş gibi gösteriyordu. Sonunda Taehyung bu durumdan bıkar gibi olduğunda bağırarak ayağa kalmış ve dışarıda hava alacağını söylemişti. Herkes hafif sarhoştu ve her tarafa şişeler dağınık şekilde serilmişti. Onlara basmadan dikkatlice giderken Ae Cha'nın ayağına bastığında kız çığlık çığlığa bağırmıştı.

"Çek şu nasırlı ayaklarını be! Aşufte." Taehyung göz devirerek söylediğinde ellerini de beline koymuştu. Her an onu dövebilecek enerjiyi kendinde buluyordu.

"Ay Jin! Çok acıdı ayağım..." Sesini incelterek söylediği şeye Taehyung tekrar göz devirmiş ve onu Jin yerine cevaplamıştı. "Çek şu kokuşmuş ayağını çocuğun suratından." Devam edecek gibi olduğunda ortam iyice kızışmış olacaktı ki Jin aralarına girmişti.

"Taehyung ne diyorsun ya sen! Çabuk özür dile!" Taehyung yarım ağız gülerek sessizce tıslamıştı. Sonra ana kapıyı sertçe çarparak dışarı çıkmıştı.

Taehyung kendisini onu sevmediğine fazlasıyla inandırmaya çalışmıştı. Fakat aklı kadar söz dinlemeyen kalbi onun yanında davul gibi gümbürdüyor ve onu Seokjin'in yanında alaşağı ediyordu. Bunu göremeyen salak yakışıklı herif ise Ae Cha'nın ayağına önem veriyordu. Bunları düşünerek bir tane sert duvara yumruk geçirmiş fakat sonra acısından yere çökmüştü. Sonra acısına dayanabilecekken aslında göz pınarları bu anı beklemiş ve delicesine yaşlarını akıtmıştı. Öyle ki şimdi hıçkırıyordu.

"Nefret ediyorum senden! Bok çuvalı! Kötü insanların eline düşte götünü pazarla amına koduğumun ibnesi!"

"Ne ne! Böyle şeyler mi söylüyorsun arkamdan?" Jin'in sesini işitmesiyle arkaya döndü genç oğlan. Jin kollarını göğsünde birleştirmiş hesap istercesine bakıyordu ona. Ardından önüne hızla geri dönüp gözyaşlarını çabucak sildi ve hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkmıştı.

"Arkandan söylediğim şeyler keşke bunan ibaret olsaydı Bay Göt veren."

"Neler diyorsun başka?" dediğinde bu sefer anlamsızca ikisi de yürümeye başlamıştı. Karların üzerine çıkan ayak sesleri geceye ritim vermişti. 

"Çüksüz olduğunu herkes biliyor mesela!" Taehyung sinirle atılsa da Seokjin bu sefer "Üşüyeceksin." diyerek üzerine elinde çoktandır tuttuğu montu onun omuzlarına bırakmıştı.

"Sanki çokta umurunda! Yürü gitsene sevdiğinin yanına olum! Uğraşma benle!" Sesi fazla yüksekti fakat inatla daha da yükseltmişti. 

"Sevdiğimin yanındayım." Duraksayarak söylediğinde Taehyung da durmuştu. "Ben de seni seviyorum Taehyung. Sanırım yapamayacağım... Seni görmezden gelmek en baştan beri yanlıştı... Ama yine d..." 

Evin içinden yüksek sesle söylenen geri sayım kulaklarına ilişmişti her ikisinin de. Ancak nefesi yarıda kalmış tamamlayamamıştı cümlesini şaşkın çocuk. Çünkü Taehyung onu öpmüştü. Nefesi yarımken bir olmuştu.

5

4

3

2

1

"Bunu uzun zamandır demek istiyordum: Sevgilim."





SON

bu ani final beni de şaşırttı. hatta lan yapmasam mı, diye sordum kendime hep. ama görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

ya final oldu mu olmadı mı bilmiyorum. böyle sade oldu ama hoşuma kaçtı. yorumlarınızı bekliyorum tabii.

ayrıca bunlar sevgili oldu, mutluyuz derken final vermem kahpeliğine dayanamayıp belki bunun ikinci kitabını da çıkartırım. hatta ismi de aklımda: body meets soul.

artık ben  kaçar. ha son olarak biliyorsunuz covid-19 virüsü artık ülkemizde görüldü. bu yüzden hijyeninize ve kendinize daha fazla dikkat edin lütfen. 

sizi seviyorum.



sizi seviyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
body and soul ㅃTAEJİNWhere stories live. Discover now