one day⁶⁸

1.8K 174 91
                                    

"Nasıl kayacağım Kook? Göstersene." dedi Taehyung. Ayaklarına yerleştirilmiş aşırı rahatsız kayak takımıyla -asla ismini bilmiyordu- karda durmaya çalışıyor fakat başarılı olamıyordu.

"Kızlar hadi yarışalım!" Jungkook Taehyung'u bir tarafına takmamış onu duymadan kayağın tadını çıkarmaya başlamıştı.

"Amına koduğumun bebesi sanarsın her kış kayak yapıyor! Piç!" Homurdanarak kaymadan koca tahtaları bir iki kaldırıp yürüyordu Taehyung. Kayak ona göre değildi kesinlikle. Uzakta iki suret görünce oraya doğru ilerledi ancak o iki suretin Hoseok ve Yoongi olduğu ve kavga ettiklerini gördüğünde onların yanına gitmekten hızla vazgeçti. Namjoon ise Jungkook'u görmüş ve seke seke kızların yanına koşmuştu ve  içlerine düşecek gibi hareketler yapıyordu.

Sonra görüş alanına Ae Cha ve Jin girmişti. Seokjin kıza karşı o kadar nazikti ki kızın gittikçe mest olduğunu birkaç metre ötesinden görebiliyordu Taehyung. Yere ellerindeki sopaları bırakıp eğilip avuçlarına kar almış koca bir kar topu yaptığında ise Jin'e doğru nişan almıştı. Ne tesadüftü ki Ae Cha'nın kafasını boylamıştı. Taehyung gülüşlerini onlara duyurmaya başladığında o kadar gülmüştü ki dengesini sağlayamayıp bir anda ne zaman geldiğini anlamadığı tepecikten aşağıya kaymaya başlamıştı. Çığlık çığlığa bağırdığında hala kayıyor ve sonu gelmiyordu.

Bakkal ajhussi, şerefsiz Jungkook ve melekleri, kara gömülmüş beş yaşındaki bebe... Öyle ki herkes ve her şey hızlıca yanından geçiyordu.Korkunç bağrışları soğuğun ciğerine yerleşmesine ve iyice canını yakmasına sebep olmuştu. Fakat sonra onun hızında biri vardı yanında. Snowboard olduğunu zar zor seçebilmişti Taehyung. 

"Ayaklarını latin alfabesindeki A şekli gibi yap!"

Taehyung o an A nasıl bir harfti unutmuştu. Fakat sonra Jin "Ters V!" diye bağırdığında anlamıştı. Taehyung onun dediğini yapmış ve az da olsa yavaşlamıştı. Ancak yine de hızı onu durduracak kadar değildi. Jin biraz daha hızlanıp uygun zamanı seçtiğinde onun önüne hızlı bir manevrayla çıkmıştı. Taehyung delicesine onun kenara çekilmesi için bağırsa da sonunda Taehyung sertçe Jin'e çarpmıştı. Az biraz yuvarlanmışlardı sonunda orta şiddetle çarptıkları ağaç onları durdurmuştu.

"Nasıl oluyor da her seferinde başına iş açmayı beceriyorsun?" dedi Jin üzerinde ki çocuğu yana bırakacakken. Fakat Taehyung ona engel olup kollarından tutmuştu. Kollarını başının iki yanında sabitlediğinde kimsenin olmadığına emin oldu.

"Hayatımdaki her şeyden güzelsin." Yutkundu heyecanlı çocuk. Ayağındaki şeyler onu hala rahatsız ediyordu.

"Eriyorum sana."

okulu bir türlü hayatıma yerleştirmeye çalışıyorum. bir türlü para kazanmaya da çalışıyorum. böyle kısır bi döngü oldu ama ben yuvarlanan çalıdan başka bir şey değilim bu döngüde. o yüzden bir hafta yoktum. neden böyle oldu anlamadım ama come back yapıldı.
ne boş yaptım aw

neyse

sizi seviyorum💜

body and soul ㅃTAEJİNWhere stories live. Discover now