one day²⁴

2.1K 221 92
                                    


Nöbetçi öğretmen ders zilinin çalmasına rağmen hala koridorda gezinen öğrencileri sınıflara girme emrini verirken aynı zamanda nöbetçi öğrenicinde yardımını istemişti.

"Girsene amına koyayım sınıfa. Ne bekliyorsun sik gibi dikilmiş."

Taehyung herkesi kendi usulünce sınıfa sokuyor aynı zamanda dersin başlaması için dua ediyordu. Telefonuna yeni oyun indirmişti fakat hala oynayamamıştı bu küçük sik pireleri yüzünden.

"Seni götünden tavana asar ampül yerine takarım. Defol sınıfına."

"Şuna bak şuna. Tanrı görse ben neden bunu yaratmışım diyecek hala sınıfında değil. Senin o suratını zil yapar çalarım. Geç sınıfına."

"Merhaba prenses. Ben deniz son sınıf nöbetçi öğrenci Kim Taehyung. Sınıfınıza buyur eder misiniz rica etsem. Buyrun bu da numaram. İhtiyacınız olursa hemen arayın. Ara beni yala beni."

Zar zor tüm öğrenciler sınıflarına geçtiğinde alt koridordan ses geldiğini işitti Taehyung. Kendisi sorumlu olmadığı halde alt kata, kendi sınıfının katı olduğu için belki Seokjin'e dalaşırım diyerek, direkt indi.

"Bak bana kızım. Veriyorsun hemen şu cüzdanı. Yoksa sana bir çarparım bir de duvar çarpar."

Okulun yeni piç gangsteri bir kızı sıkıştırımış hem göğsünü sıkıyor hem de kızın sakladığı cüzdanı kalçalarını elleyerek arıyordu. Böylesine sessiz kalamazdı Taehyung. Hiçbir türlüsüne sessiz kalamazdı.

Battı balık yan giderdi.

"Ne yapıyorsun lan anüs suratlı?"

Bu mal kesin bilmiyordur diyerek latince kelimeyle küfür ederek kendisini dahiyane gördü, Taehyung.

"Lan, sen o küçük çük değil misin lan?"

Taehyung ben miyim lan küçük çüklü diyerek kendisini yokladığında bakışları kıza kaymıştı.

"Kızı bırak. Benle hallet ne hallediyorsan."

Büyük bir kahkahası koridorda yankılanırken kızı aynı zamanda bıraktı. Kız hızlıca sınıfına doğru koştuğunda artık sadece ikisi vardı.

Taehyung ölümünün bu itin elinden olacağına Seokjin'in elinden bile olsaydı daha mutlu olurdum diye düşünürken bir yumruk yemişti bile.

"Senin ben o bedeninin tamamen zıttı beynine koyayım."

Bir yumruk daha. Ardından tükürükle karışık cevap.

"Hangi sikle koyucaksın. Sikinin olduğunu mu sanıyorsun sen?"

Bir yumruk. Bir tekme.

Yere yapışan Taehyung hissettiği acı tadın kan olduğunu anlayınca gözleri dolmuştu. Kanı hiç bu kadar acı gelmemişti ona. Böyle bir şerefsizin canını yakması zor gelmişti ona belki de.

"Senin de sik kadar aklın olsaydı dünyaya faydan dokunurdu belki. Puşt."

Taehyung her seferinde karşılık vermeye çalışsada yumrukları yetişmiyordu bile ona. Perişan olmuştu.

"Bak bana." dedi boğazının etrafında topladığı okul gömleğinden tutarak onu duvara yapıştırdığında.

"Ben sana seni döverek sikerim demedim mi?"

Boğazını o kadar sıkmıştı ki nefes dahi alamıyordu Taehyung.

Elleri Taehyung'un kemerine geldiğinde hızlıca çözdü onu.

"Dedim."

Düğmesinide açtığında pantolonu güçsüz fermuara dayanamayarak ayakkabılarının üstüne düşmüştü. Taehyung hala nefes almaya çalışıyor olanları idrak edemiyordu. Fakat sonra nefes alabildiğinde tuvalete sürüklendiğini anladı.

"Çık karşımdan. Seni de sikmeyeyim."

Tuvaletten hemen şimdi çıkan Jin tam sınıfa gidecekti ki çocuğun birini delicesine dövülmüş olduğunu gördü. Tam ne olduğunu soracaktı ki delicesine dövülen kişinin Taehyung olduğunu gördü.

"Seni ben anandan doğduğuna pişman ederim."

Seokjin çocuğa kafa atıp tuvalete ittiğinde kapıyı üstüne kapamış ve nöbetçi öğretmenin sandalyesini kapıya sıkıştırmıştı.

Taehyung'un pantolonunu giydirdi ardından onu kucağına alıp oradan ayrıldı.

Ya bu bölüm neden bu kadar soft oldu anlamadım. İçimde romantik bir kuş var sürekli Taejini birleştirmek istiyor.

Ha bi de vizelerim başlayacak. Hard core ders çalışıyorum. (çalışmıyor. geziyor.) Bu yüzden bölümler geç geldi. (internetim bitti gerçek bu.)

Son olarak sizi seviyoyum. Umarım eğleniyorsunuzdur. Önerileriniz varsa özel ya da buradan yazabilirsiniz. O zaman görüşürüz.

Ay lav yu so maç.
😻😻😻💜🍼💜🍼💜🍼💜🍼💜

 😻😻😻💜🍼💜🍼💜🍼💜🍼💜

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
body and soul ㅃTAEJİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin