one day⁶⁴

1.7K 187 137
                                    

"Yemeğimizi de yediğimize göre, kim kimle kalacak ayarlayalım."

Jin koltuktaki çocuklara hitaben söylemişti fakat çoğu yarı uyuklar hale geçmişti. Ayağıyla tümünü dürttüğünde tekrar etti.

"Şimdi oda sayısı sınırlı. Ama odalar epey geniş. Kızlara en geniş iki odayı verelim. Üç kişi yatabilirler. Geriye üç küçük oda kalıyor. Siz baylar da ikişer yatın. Ben burada koltukta yatacağım."

Epey süren tartışmalar sonucunda yine Seokjin'in dediği olmuştu. Kızlar çoktan odaya gitmiş Namjoon Jungkook'la anlaşıp yukarı çıkmışlardı. Jimin Yoongi ile Taehyung da Hoseok ile eşleşmişti. Seokjin herkesi odalarına yerleştirmiş ve sonunda kendini koltuğa atıp bu yorucu günü düşünmüştü. Eskiden bu kadar yakın olduğu arkadaşları yoktu asla. Baktığında bunların hepsinin Taehyung sayesinde olduğunun da farkındaydı. Bu çocuk onu ve çevresini müthiş değiştirmişti. Zenginlikle çevrili çevresi sıradanlaşmıştı. Bu sıradanlık o kadar güzeldi ki sıcacık hissettiriyordu. Aklına Taehyung'un tavırları gelmesiyle göz devirdi. Taehyung onu bugün müthiş yormuştu ayrıca hal ve tavırları da asla eskisi gibi değildi. Bu onu kesinlikle sıkıntıya sokuyordu çünkü artık nasıl davranması gerektiğini bilmiyordu. Genç adamın gözleri merdivene kaydığında kendine bir kez daha hak verdi. Gerçekten hal ve tavırları değişmişti.

Merdivenin son basamağında yastığını da almış uykulu bakışlarıyla Taehyung'u görüdüğünde oturduğu yerden diklendi. "Ne oldu?" dedi çabucak. Saate gözü iliştiğinde yarım saattir burada oturduğunu fark etti.

"Jin... Bu kadardı." dedi Taehyung aynı yalanın iş göreceğini umarak. Adımlarını paytak atarak Jin'in yanına kadar geldi. Pekte geniş olmayan koltuğun dibinde durdurdu adımlarını esmer olan.

"Dur tahmin edeyim." dedi Seokjin gülerek. "Soksa tecavüz sayılır. Öyle mutant bir şey."

Başını salladı Taehyung bakışlarını yere indirirken. Bu adamın yanında kendini neden küçücük hissediyordu, kesinlikle bilmiyordu. Oysa aynı yaştaydılar.

"Yanında Hoseok yok mu senin? Ona söyle." dedi Jin direterek.

Taehyung direkt omuz silkti. "Ama o uyuyor, horul horul."

Jin burun kökünü ovup başını salladı. Daha fazla diretebileceğini sanmıyordu karşısındaki inatçı çocuğa. Üstünü değiştirip geleceğini söylemişti ve ona cevap hakkı tanımadan direkt lavaboya geçti. Rutinini hızlıca bitirip koyu renk eşofmanını ve aksi renkte tişörtünü giydi. Salona tekrar geldiğinde genç çocuğun katlı çarşafı koltuğa serdiğini iki yastığı da yan yana koyduğunu gördü. Yorganı da düzgünce yastıkların altına kadar serdiğinde Jin öksürerek geldiğini haber etti.

"Yan yana mı yatacağız? Diğer koltukta yat sen ya da ben fark etmez." Jin terliklerini süreyerek ilerlerken Taehyung atıldı hemen.

"O kadar hazırladım şimdi. Boş ver."

"Olsun bozarım." Jin yan yana konmuş yastıkların birini alacakken Taehyung engel olmuştu.

"Jin aptal mısın? Seninle yatmak istiyorum işte." Ani gelen dürtüyle bir anda çıkan kelimeler onu kızartırken bundan bi haberdi yine.

"Nasıl yani?" dedi Jin bunun üzerine yaşadığı şokla. Dalga mı geçiyordu yoksa ciddi miydi, anlayamıyordu.

"Aptal cidden." diyerek fısıldadı ve şaşkın çocuğun hala elinde duran yastığı yerine koydu. "Üşüyorum, hava soğuk amına koyayım. Isınırız."

Jin kaloriferlerin zaten cayır cayır yandığını unutmuştu. Ya da unutmak istemişti kısaca. Homurdanarak kabul ettiğinde ilk o girmişti yorganın altına. Hala onu izleyen çocuğu yorganı eteğinden kaldırıp yanına davet ettiğinde çocuk direkt içeri girmişti. Sahiden üşümüştü. Ama aynı zamanda terliyordu da. Onunla uyumayı seviyordu esmer olan.

Taehyung ona arkasını dönmüş Jin de kollarını arkasından sımsıkı dolamıştı. Kokusu direkt ciğerlerine ulaştığında gülümsedi ister istemez. Kendi kokusunu çok sevmişti esmer çocuğun. Burnunu saçlarında gezdirdiğinde kollarındaki çocuk dönüp yüz yüze gelmişti onla. Taehyung dudaklarını dişleyip gözlerini kaçırmıştı. Ayıp bir şey yapmış gibi çok utanıyordu. Suratını Jin'in göğsüne gömdüğünde kollarını çocuğun bellerine geçirmişti.

"Düşmeyeyim diye. Çok küçükmüş koltuk. Birkaç bin dolar daha verseymişsin de yatsaymışız geniş geniş."

Taehyung gömdüğü suratı yüzünden boğuk sesiyle söylendiğinde Jin onu daha çok kendine çekerek cevapladı. "Birkaç bin dolar eksiltip daha küçüğünü alsaymışım keşke."

çok geç geldi üzgünümmm
çok soft bu bölümler ya taehyung'a tekme attırmam gerekiyormuş gibi hissediyorum

sizi seviyorum awww💜

sizi seviyorum awww💜

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


body and soul ㅃTAEJİNWhere stories live. Discover now