one day⁵⁷

1.6K 171 59
                                    

"Ya merkez hastanesinde tanıdığım var diyorum. Beleşe getireceğim ya. Gel gösterelim belini."

Topallayarak ve elini belinde eve doğru ilerliyordu Taehyung. Bisikletini Jin elinde sürüyor ona eve kadar eşlik ediyordu.

"Ya senden iyilik falan istemiyorum ben. Defol ya."

Seokjin omuz silkerek bisikleti yere attı. Direkt eli cep telefonuna giderken beklettiği şoförünü hızlıca yanına çağırdı.

"Uslu ol. Sen bana çektiriyorsun ya tanrı da sana çektiriyor işte."

Sonunda kabul eden Taehyung kararan hava dolayısıyla annesine kısa bir telefon görüşmesiyle Seokjin'le birlikte olduğunu söyledi. O sırada Seokjin'in şoförü de gelmişti. Jim şoföre bisikleti alıp bağlamasını emrederken Taehyung'u aniden kucağına almıştı. Taehyung kızıllaşan teninden bir haber sesini yükseltmişti.

"Ulan indirsene beni!"

Fakat Seokjin çoktan arabının içine rahatça oturtmuştu onu. Taehyung daha fazla karşı gelememişti bir şeylere. Günün yorgunluğu üzerine çökerken uyuya kaldı.

*

Taehyung sonunda tedavi olmuş eve gitmek yerine Seokjin'de kalmaya karar vermişti. Çok fazla bir şeyi yoktu fakat ağrı kesici kreme ihtiyacı olacağını söylemişti doktor. Birkaç güne geçerdi ona göre. Yattığı yerden kalktığında hstanenin müthiş pahalı olduğu aşikardı. Her şey muntazam şekikde dizayn edilmiş ve aynı zamanda hastanenin sistemi de aynı muntazamlıkta işliyordu.

Fakat sonra Taehyung iyice sıkılmıştı. Seokjin birkaç zamandır yoktu ve beli de o kadar ağırmıyordu artık. Kalçasından yaptıkları ağrı kesici ona iyi gelmiş olmalıydı. Yavaş adımlarla tam odadan çıkacakken hemşirelerin arasında duyduğu konuşmayla gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Direkt içeri geri yatağa girerken Seokjin'in gelmesini sabırla beklemişti.

Seokjin hastane yemeklerini asla sevmiyordu. O yüzden dışarıdan kızarmış tavuk ve birkaç meze almıştı. Güzel kokularla Taehyung'un yattığı Vip+ odasına girdiğinde loş ışıkların arasından esmer olanın korku filmi afişlerini andırmayan bakışlarıyla karşı karşıya kaldı.

"Ne oldu be?"

Seokjin umursamayarak ilerleyecekken geniş odada yankılanan ses yüzünden ne yapacağını bilememişti.

"Ulan sen bir tanıdık var demiştin. Hastane sizinmiş amına koyayım senin, zengin piç!"

diğer 2 gün de, gün içinde gelir
taehyung'a çektirmeliyim derken belini sakatladım çocuğun

sizi seviyorumm💜

body and soul ㅃTAEJİNWo Geschichten leben. Entdecke jetzt