one day⁴⁴

1.6K 180 50
                                    

"Günaydın."

Taehyung uslu sesiyle mırıldandı yeni gelen çocuğa. Fazlasıyla sakin görünüyordu. Sinirli olmaması onu az da olsa rahatlatmıştı.

"Günaydın." dedi Seokjin onu taklit ederek. En iyisi onun fazla üzerine gitmemekti. Sonuçta Taehyung haklıydı. Onlar sadece arkadaştı.

"Beni tekrar öpersen, barışır mıyız?"

Taehyung bunu hangi akla hizmet sorduğunu kesinlikle bilmiyordu. Sadece onunla böyle olmaya alışık değildi. Hem Jungkook'a sorduğunda arkadaşlar arasında öpüşmenin pek de bir sorun yaratmayacağını söylemişti. İki dudağın birleşiminden ne gibi bir zarar doğabilirdi ki?

Seokjin, esmer olanın sorduğu soruyla hızlı atan kalbini dizginlemek için nefeslerini kontrol altına almaya çalıştı ama bu pek mümkün olamadı. Sonra ağabeyiyle yaptığı konuşma aklına gelince, gülümsedi ve içtenlikle reddetti.

"Taehyung, seni istemediğin bir şey için böyle zorlayamam. Ayrıca sanırım o an öyle hissettiğim için öyle şeyler söyledim. Eşcinsel değilim."

Uzun parmaklarını birbirine doladı Taehyung. Bir şeyler tersmiş gibi hissetti. Pekala öyle de olmayabilirdi, sonuçta o da Jin'le birlikteyken ereksiyon olmuştu. Bu onu eşcinsel yapmazdı.

Hızla başını salladı ve kolunu omzuna attı. Kalın sesini incelterek sordu.

"Barıştık yani değil mi?"

Seokjin onu başıyla onaylarken Taehyung genişçe gülümsedi. Heyecanlı sesini örtemeden söylendi.

"İyi ki yanımdasın lan pezevenk!"

body and soul ㅃTAEJİNWhere stories live. Discover now