one day⁵⁹

1.6K 177 114
                                    

Taehyung ne tavukları yiyebilmişti ne de eğlenebilmiş. Boş boş televizyona bakmıştı. Aklında müthiş fazlalıkta cevapsız sorular vardı ki aradığı cevaplar onu neredeyse bir saat saçma bir siyaset programını izletmişti. Sonrasında zaten daha önce geldiği için benimsediği odasına geçti. Fakat uyuyamadı yine.

Taehyung elinde yastığıyla yatakta dönüp durup düşündüğü güzel bir yalanla Seokjin'in odasına adımlamıştı. Genç oğlan yatakta kapıya sırtını dönmüş uzanıyordu. Uyumamıştı. Uyuyamamıştı belki de.

"Seokjin! Çok çok korkuyorum. Bak bu kadardı!"

Jin bir yanlız bırakmıyor üzüleyim, diye düşündü. Onun bu haline güldü. Tatlıydı, çok tatlı.

"Sesine sıçayım Taehyung. Ne oldu yine?"

Taehyung paytak adımlarını hızlandırdı. Seokjin'in yatağının yanına kadar geldiğinde konuştu bu sefer kesinlikle işe yarar oyunculuğuyla.

"Ya bu kadardı Jin." Eliyle biraz abartılmış boyut göstermişti. "Uçuyordu bir de. Sinek miydi anlamadım. Ama soksa tecavüze girer öyle mutant bir şeydi. Odamda bir yerde burada kalayım. Çok korktum."

Seokjin odayı arayacağını söyleyip kalkmıştı. Saat bire geliyordu ve sabah erken kalkacaklardı. Taehyung uykusuz kalacak diye aceleyle gitti odaya. Uzunca bir süre bakındı olmayan mutant sineğe. Fakat umduğu gibi bulup kahramanlık taslayamadı.

"Yok burada yat işte. Bebek misin?"

Taehyung içinden 'çocuk musun?' derler genellikle ona, diye geçirdi. Fakat sesli söylemedi. Onu kırmak istemedi daha fazla. Başını evet dercesine salladı.

"Gördüm diyorum. Çok büyüktü. Nolur birlikte uyayalım."

Seokjin geçiştirerek başını salladı. Sonunda yatakta yan yana yattıklarında ikisi de kalplerine söz geçirmediler. Sırt sırta yattıkları yatakta aynı anda dönüp yüz yize gelmişlerdi. Her birinin nefesi karşısındakini alaşağı ederken hiç konuşmadan Taehyung yine istediğini yaptı. Bencil davrandı. Seokjin'i düşünmedi. Dudakları arasına aldı karşısındaki heybetli bedenin dudaklarını. Bu sefer öpüp geri çekilmedi. Uzunca durdu. Hatta becerebildiği kadar emdi de onları. Karşılık alana kadar sürdürdü. Karşılık aldığında ise geri çekildi. Çünkü çok fazla etkilenmişti.

Direkt arkasını dönmüştü Taehyung. Fakat Seokjin onun tamtersini yapıp olduğu gibi durmuştu. Arkasından sarılmıştı iyice küçülmüş çocuğun. Kalbi yalan söylemiyor, diye geçirdi içinden. Ensesine hırıltılı nefesler bıraktığında dolgun dudaklarını oraya değdirdi. Derin nefeslerle kokusunu içine çekip göğsünün arasında gittikçe küçülen çocuğu daha çok kendisine çekti. Gözlerini kapadığında fısıldadı.

"Utangaç pisicik."

Taehyung heykel gibi donmuşken, sanırım, dedi. Sanırım erkeklerden hoşlanmıyorum...



...ama Seokjin'den hoşlanıyorum.



dedim ki artık fark etsin seninle mi uğraşıcaaz taehyung

devamı parmaktan sonra

sizi seviyorum💜

body and soul ㅃTAEJİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin