one day¹⁸

2.1K 221 54
                                    

"Kızlar kızlar yüreğim sızlar."

Taehyung kendi kendine söylenerek yolda ilerliyor ayrıca elindeki nota kağıtlarını karıştırıyordu. Karşısından gelen kızı görmemiş gibi yapıp gördüğünde aklında pembe dizileri aratmayan sahneyi canlandırmıştı.

Kız gelecekti, o gidecekti. Çarpıştıklarında onu belinden kavrayacaktı ve etraflarında nota kağıtları uçuşurken zaten öpülmeyi bekleyen kızı öpecekti.

Taehyung hızlıca hayallerinden ayrılıp göz ucuyla kıza baktığında fazla vaktinin kalmadığını anlamış ve onun üzerine doğru gitmeye başlamıştı. Tam ona doğru kendini iteleyecekti ki nasıl olduğunu anlamadığı şekilde düşeyazdı. Düşeyazdı çünkü onun hayal ettiğinin aksine o, bir çift el tarafından belinden kavranmıştı. Etrafta nota kağıtları uçuşurken koridordan geçen kızlar bu sahneye hayranlıkla bakıyordu.

Gözleri yukarı tırmandığında tanıdık yüzle kendini buldu Taehyung. Seokjin onu sıkıca kavramış ve gözlerinin derinliklerine bakıyordu. Taehyung'un kaşları havalanırken Seokjin başını iki yana sallayıp ellerini aniden gevşetip sınıfa doğru yol aldı.

"Ah kıçım! Amına koyayım Seokjin!"

body and soul ㅃTAEJİNWhere stories live. Discover now