one day³⁶

1.8K 194 61
                                    

"Neden dönüşte metroya biniyoruz? Ben şoförü arardım. Gelir alırdı bizi."

Taehyung Jin'in dedikleri üzerine boğazını temizledi. Jin'in hiç metroya binmemesi onun işine geliyordu. Evine metroyla gidileceğini sanıyordu. Ama onun planı çok daha farklıydı.

"Hayatında bir kere bile metroya binmemişsin. Sayemde az biraz genel kültür seviyen artacak. Zengin şerefsiz."

Dört dakikadır metroyu en önde bekliyordular. İlk onlar binecekti evet fakat arkadaki kalabalığı Jin şimdi fark etseydi asla binmezdi.

"Genel kültürüm metroya binince mi artacak cidden? Neden hala seninle arkadaşız ki?"

Taehyung onun cevaplayacaktı ki metronun gelmesiyle sustu. Kapılar açıldığında inenler inmişti fakat sonra arkadan gelen sürü kalabalığı ikisinide aniden hızla yürütmüş ve metronun karşı kapısına yapıştırmıştı.

"Taehyung ne-nefes alamıyorum."

Taehyung bu duruma alışıktı aslında. İş çıkışı saati her zaman böyle olurdu ve sırf bu yüzden okula bisikletle gidip gelirdi. Fakat şu birkaç gündür Jin'de kaldıkları için şimdi evine metroyla gitmek zorunda kalmıştı.

Evet, Taehyung'un evine gidiyorlardı.

Omuz omuza yanyana durdukları için önden ve arkadan birçok kişi onları daha net sıkıştırabilmişti. Jin sonunda dayanamayıp çantasını sırtından indirerek Taehyung tarafına dönmüştü. Taehyung onun dönmesiyle sırtı metronun kapısına dayanmıştı. Jin ile karşı karşıya kalan suratı, arkadaki göbekli amcanın ittirmesiyle birbirlerine değiyor ve metronun haraketleriyle burunları birbirine çarpıp duruyordu.

"Bilerek olmuyor biliyorsun değil mi?"

Esmer olan Jin'in sorduğu soruya hızlıca kafa sallayıp sağa doğru döndürmüştü yüzünü. Jin dudaklarını açıkta kalan yanağa yasladığında tekrar konuşmuştu.

"Yanakların neden bu kadar ısındı, Kim Taehyung?"

Taehyung boğazını temizleyip yüzünü onun yüzüne kaldırdığında çarpan burunlarıyla Jin kıkırdamış ve burnundaki bene ufak bir öpücük kondurmuştu.

"Ne yaptığını düşünüyorsun lan sokuk?"

Jin zaten yakın burunlarını tekrar birbirine sürtüp boğuk nefesiyle konuştu.

"Bundan sonra hep metroyla mı gidip gelsek?"

"Bundan sonra hep metroyla mı gidip gelsek?"

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

gerçekten inanıyorum şunlara.

body and soul ㅃTAEJİNTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang