Nieuw boek

2.7K 77 23
                                    

Hallo lieve lezers!

Dat is lang geleden zeg! Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie lieve comments en jullie vote's natuurlijk! Ik ben weer zo goed als gezond en ik kan weer een beetje actief boeken gaan schrijven. Ik zit weer vol ideeën en ben er net weer mee bezig om één onderwerp op kaart te brengen. (De anderen volgen nog als ik het boek heb afgeschreven) Het boek heet: Paniek.

Als jullie dit boek leuk vonden dan zou ik het ook heel erg leuk vinden als jullie Paniek ook gingen lezen. Het is weer totaal wat anders, maar toch een beetje hetzelfde hihi.

Uitleg boek; Paniek:

Lynn was 14 jaar oud toen ze werd mishandeld en verkracht door willekeurige puberjongens op straat. Nu ze zestien jaar is heeft ze er nog steeds een trauma aan over en alleen haar beste vriendin Gaby en haar ouders weten hier vanaf. Lynn heeft nooit aangifte gedaan, omdat ze zich had voorgenomen dat er toch niets aan gedaan zou worden omdat ze de jongens niet zou kunnen herkennen. Op een dag komt er een nieuwe jongen bij haar in de klas en alle paniek giert door haar lichaam heen.. Deze jongen was één van die jongens.. ze zag het aan zijn houding, aan de manier waarop hij liep en die sprankeling in zijn goudgele ogen. Herkent hij haar ook nog? Is ze opnieuw in gevaar? Waarom is hij teruggekeerd? Zal ze ooit van het trauma af kunnen komen?

Hopelijk heb ik jullie nieuwschierig kunnen maken! :)

I love you readers xxx love Jasmine.

ZelfmoordWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu