Dankwoord

3.4K 162 105
                                    

Hee lieve lezers!

!!!HOOFDSTUK 22 STAAT OOK ONLINE!!!

Ik hoop dat jullie van het boek hebben genoten om het te lezen als ik bij het schrijven. Ik vond het een super leuke ervaring om eens zelf een boek te schrijven en heb tot mijn verbazing echt leuke complimenten erover gehad! Dat was erg lief van jullie. :). Ik hoop dat jullie het ook fijn vonden dat er niet steeds reclame tussendoor was van andere boeken en/of verhalen van: ''Sorry dat ik even niet kon schrijven, want...'' dat heb ik expres niet gedaan omdat ik dat zelf heel vervelend vind in boeken. Ik heb dan zo iets van: Ik wil doorlezen! Haha.

Even in het algemeen:

Ik wil zeggen dat achter dit boek ook een duidelijke boodschap zit. Zelfmoord is iets vreselijks, net zo vreselijk als mishandeld of gepest worden. De hoofdpersoon in mijn verhaal had dat allemaal in één. Ik wil hiermee zeggen dat pesten kan leiden tot iets vreselijks als zelfmoord. Uiteraard kan het ook goed aflopen, maar dat is niet altijd het geval. Mishandeling is ook vreselijk als het je overkomt.

Kortom: sluit geen mens buiten, je word er heus niet beter van of stoerder. Mensen hebben elkaar nodig om te leven, anders zouden we allemaal soorten vormen van depressie aan kunnen nemen. We zijn niet gemaakt om mensen te pesten, buiten te sluiten, belachelijk te maken of te mishandelen, we zijn ervoor gemaakt om zorg te bieden en elkaar te helpen in wat we allemaal doen. We willen als mens iets bereiken in het leven en daarvoor hebben we elkaar nodig! Stop pest gedrag, of mishandeling en alle andere vreselijke dingen in de wereld waar we als mens zelf voor zorgen. Want voordat je het weet is het te laat.. Net zoals in mijn boek ''zelfmoord.''

Ik hoop dat ik jullie kan terug verwachten in mijn volgende boek die ik ga schrijven. Het is een totaal ander onderwerp! Maar ik ga nog niks verklappen. Houd mijn profiel maar goed in de gaten. Het eerste hoofdstuk zal snel op de site staan! :).

Nogmaals bedankt voor de vote's en comments!

x Jasmine.

ZelfmoordWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu