33.

5 1 2
                                    

Roman Reigns

Konec roku 2016 dopadl nakonec ještě lépe než jsem mohl kdy snít.
Spolu s Deanem jsme obnovili naše spojenectví, dalo by se dokonce i říct, že The Shield vstal z mrtvých. I když jsme byli jen dva, dařilo se nám ostatní týmy z RAW porážet.
A navíc tu byla další skvělá věc, konečně jsem to dokázal a vyhrál jsem Wreslmania a získal tak titul WWE šampion pro RAW, který mi před rokem ukradl Rollins.
Tím ale vše dobré skončilo stejně jako onen rok. Samozřejmě, že už v roce 2016 po našem spojenectví začali problémy. Několikrát jsme se střetli s Rollinsem, Ortonem, Kanem a jinými přívrženci Autority. Dokázali jsme je ale společnými silami potlačit.

,,Hele Romane tohle musíš vidět." řekl mi jednou po zápase proti Rollinsovi s Kanem Dean.

AMBROSE A REIGNS (BROTHER OF DESTRUCTION) DNES OPĚT DOKÁZALI SVOU SÍLOU VYHRÁT NAD KANEM A ROLLINSEM. JE TO OPRAVDU JEN SPOLUPRÁCE V TĚŽKÝCH CHVÍLÍCH NEBO JDE O OBNOVENÍ TÝMU THE SHIELD?

,,Už chápu co se ti na tom líbí." řekl jsem a s úsměvem poplácal Deana po zádech.
,,Jinak ten tvůj nástup s tou záchrankou byl geniální."

,,Fakt? Díky. To víš, když už jsem ten magor co by se měl léčit. Navíc komu se kdy přede mnou podařilo ukradnout záchranku v tam cool stylu?"

Tomu se zkrátka nešlo nezasmát. Autorita se rozhodla odstranit Deana za jakoukoliv cenu. Opět ale tvrdě narazili a svým vpádem do ringu jsem jen Deanovi dokázal, že to se svým spojenectvím, občas také nazvané jako Ambreings - myslím smrtelně vážně. Bylo to období podobné tomu co vedli mezi sebou Dean a Seth (Ambrollins), jen jsem Rollinsovo místo zaujal já.

Smích mě ale brzy přešel. Hodil si ručník kolem krku a ponořil do myšlenek. Byl jsem tou dobou celkem nervózní, protože se blížil můj zápas o titul WWE (šampion v asociaci RAW, mezi muži) a nevěděl jsem co čekat.

,,Ať to bylo v těch papírech co chtělo, je to pryč. Stejně jako minulý rok. Takže se vyser na minulost. Je to pryč. Letos ten titul vyhraješ! A pak budeme dva šampioni co dobijí RAW, Smackdown, dokonce i WWE. Prostě ti nejlepší. Nakopeme Rollinsovi společně s tou jeho zasranou Autoritou prdel."

,,Jo máš pravdu." pokoušel jsem se znít bezstarostně.

Vždyť jsme byli teď nejsilnějším double-týmem v RAW. Ale Dean nebyl žádný hlupák. Věděl, že mám pochyby. Dokázal ale člověka neuvěřitelně motivovat.

,,Ukážeme jim co je skutečné bratrství." pokoušel se mě motivovat hned po našem zápase a stejně tak i v den zápasu Dean.

Měl pravdu, zápasů bylo toho roku ještě spoustu a dařilo se nám.
Téhle jízdě však mělo být s novým rokem konec.

***
Zpočátku nebyl žádný problém. V zápasech dva na dva jsme se dokázali udržet a protivníky porážet. Pak se však blížilo období Summerslam a naše možnosti účastnit se soubojů ustáli.
Jen co ale začalo období těchto zápasů, které započalo spoustu zajímavých výzev nového roku, Autorita nás odmítala s tím, že svou šanci dostaneme ale nedělo se nic. Až se rozhodl Dean jednat. Měl tušení, že se nás Autorita pokouší opět nějak zbavit a ukázalo se, že zas tak daleko od pravdy nebyl.

Jednou jsme si to prostě nakráčeli se svými tituly do stadiónu a okamžitě na sebe strhli pozornost jedné z reportérek. K Deanovo smůle měla ten den Renee Youngová volno.
Okamžitě zabrouzdala k otázce, kdy se zase objevíme v ringu.

,,Rádi bychom se do ringu vrátili ale z nějakého důvodu..."

Zmlkl jsem a podíval se za reportérku. Jen co spatřila Stephanie dala mikrofon do prostoru mezi námi. Bylo jasné, že přišla kvůli nám.

The Shield - Brothers Forever Kde žijí příběhy. Začni objevovat