3.

53 5 2
                                    

Seth Rollins

Jen co zazněla ona hudba blížícího se Triple H a týmu Evolution, zaujal jsem svou pozici. Na rozdíl od Ambrose s Reignsem jsem udržel svůj klid. Ten ale zmizel během vteřiny, když můj zrak spatřil kufřík Banku v pravačce Triple H. Týmový hráč byl pryč jak pára nad hrncem a za zády Shield teď stál ten starý, známý Seth. Nejsem hlupák abych pochopil, že pokud získáme Bank společně, získá ho jeden z nich. To by znamenalo, že bych se musel s titulem rozloučit a to ani v nejmenším nepřicházelo v úvahu.

,,Jeden za všechny je to možná když jde o týmové boje ale i tak to bylo vždycky každý sám za sebe. A tak tomu nebude ani jinak. Navíc H jasně dodržel své slovo přesně tak jak říkal, když mi stanovil svou nabídku přijetí nejen do týmu Evolution ale také pod křídla Autority. Teď jsem na řadě já se svou odpovědí. A co víc, ještě si konečně můžu vychutnat Ambrose." hodnilo se mi hlavou, zatímco se ti dva až moc důvěřivý vůči mně, otočili zády a naprosto krásně Autoritě skočili na návnadu.

Nenápadně jsem se odplížil z ringu. Dokonce i obecenstvo bylo příliš zaujeté bezvýznamnou debatou mezi těmi tupci. Takže moment překvapení byl přímo velkolepý.
Za tu dobu co jsem byl členem Shieldu, jsem věděl, že dokud neudělá první tah Reigns bude Ambrose stát na místě, slintat, vrčet a celkově se chovat jako poslušný pejsek, což v mých očích byl vždycky.
Byl jsem připraven na signál. Pohledem jsem vedl tichou konverzaci s H a v okamžiku kdy zvedl kufřík, já ve stejný okamžik jako Reigns vyrazil. Má první rána patřila jemu a opravdu jsem do ní dal veškerou svou sílu, abych už se jím nemusel nijak zaobírat.

,,Když nebude hlupák zůstane ležet." říkal jsem si, když se mu podlomila kolena.

Reigns padl k zemi a já pocítil zvláštní závan moci, síly a adrenalinu. Byl to úžasný moment a to jsem byl teprve na začátku. Nebyl ale čas zaobírat se Reignsem.
Publikum bylo šokováno stejně jako ten prašivej pes, co teď bez svého pána zapomněl i to kde mu hlava stojí.
Za dobu své existence v Shieldu jsem se však dostal pod kůži i Ambrosovi a naprosto přesně jsem mohl předpovídat jeho další činy. S prvním úderem do Ambrose mi totálně přeskočilo. I přesto, že padl na zem vedle svého přítele, nepřetržitě jsem ho mlátil židlí co to šlo a v hlavě si vybavoval veškeré ty střípky minulosti, kdy mě znemožnil, připravil o výhru, o možnost dostat se blíž k vytouženému titulu, ať jsem byl ale ochotný pro jeho získání udělat cokoliv. A to jsem právě teď dělal.

***
Seskočil jsem z ringu a s pohledem uspokojení přistoupil k H.
Randy Orton hltal pohledem bolest dvou zápasníků a tak jsem si byl jistý, že předání Banku projde přesně podle plánu. Vzal jsem si kufřík od H a vyrazil zpátky uličkou, kterou jsem sem za zvuků skandujícího publika přišel. Teď ale bylo ticho. Sem tam se někdo odvážil pronest zabučení či dosti peprnou nadávku. S tím jsem ale počítal už když jsem se s H domlouval na podmínkách. Vždyť jsem byl záporná figurka už od začátku.
Shield byla jen zástěrka a možnost, jak dosáhnout nebo se spíše dostat na rychlejší cestu za vytouženým titulem. Bez týmu by má cesta trvala mnohem déle a hlavně bych proti přesilám neměl šanci.

,,Opravdu chceš ale titul získat lží, podvodem, spoluprácí s někým komu stačí jen lusknout prstem a zničí tě?" zněl uvnitř mě podivný hlas, který jsem ještě nikdy neslyšel.

Zněl jako kdybych udělal něco špatně. Chybovat jsem nesměl obzvláště, když už jsem byl tak blízko k výhře. S mírnou pochybou jsem se podíval na kufřík v mé ruce.

,,Vážně jsi jej chtěl takhle získat?" ozval se ten hlas znovu.

Stačil už jen malý kousek abych se probudil z toho opojení ale to už dorazil do chodeb i Triple H se svou asociací.

,,Výtečná práce Rollinsi." zněl za zvuků podpatků hlas ženy Triple H.

Došla ke mně, prsty položila na mou hruď a odstrčila mě stranou. Nebylo to žádnou velkou silou ale i tak jsem se zastavil až zady o zeď.
Orton jí okamžitě udělal volnou cestu k jejímu muži, ke kterému jen co přišla, začala rovnat kravatu a oblek.

,,Přesně tak. Vše proběhlo v pořádku podle plánu." pravil H a jednomu ze svých asistentů hodil kladivo, které měl stále ještě u sebe.

,,Není důvod se ničeho obávat. Po dnešním výprasku je ani nenapadne se na nás ještě sem vřítit." pravil jsem a odrazil se od zdi.

Zatímco jsem dokončoval svou větu Stephanie skrze zuby mě pštila. Ta Triple H gorila (Randy Orton) mě narvala zpátky na zeď s výhrůžným gestem, které neslo jasné poselství: Drž hubu nebo špatně skončíš."

H s rukou kolem boků Stephanie došel za záda své gorily a zdálo se jako by si užíval pohled na mou bezbranost. I kdybych jeho poskoka udeřil byli tu ještě další zápasníci, které už bych odrazit nedokázal a pokud by se mi to náhodou povedlo byl tu ještě on.

,,Pokud vím, nikdo se tě na nic neptal a nedovolil ti mluvit." pronesla povýšeně Stephanie.

Zápasník mi přirval své předloktí na krk, což asi znamenalo pokyn k omluvě.

,,Omlouvám se." vydoloval jsem ze sebe.

,,Ujasníme si tu hierarchii. První pozici obsazuje král, pak následuje královna. Pak jsou moji muži, zápasníci co mi přísahali věrnost a teprve potom ty. Takže co řekne ona, má stejnou váhu jako to co řeknu já. Je ti to jasné Rollinsi!" poslední větu H přímo zařval.

Jeho gorila mi opět přirvala předloktí na krk.

,,Ano je! Je mi všechno jasné! Tak ať už mě do prdele pustí!" neudržel jsem své bojové já na uzdě.

Zápasník, který mě svíral, mě popadl za vlasy, prohodil okolo toho temného královského páru a já přistál po hlavě mezi modrými kontejnery ani nevím na co.

,,Nezapomeň Rollinsi díky komu si ten Bank získal i když vlastně ne tak docela." zavrčel Orton, odplivl si přede mě a sebral Bank co jsem vytrousil, když mi dal okusit nečekaný kurz létání v jeho podaní a chodbou vyrazil do svý šatny.

Jen co jsem se nějak vyhrabal a dokázal se posadit, spatřil jsem kousek od sebe stát Stephanie.

,,No, zdá se že už je vše naprosto jasné. Dojdi se umít a připravit. Máme ještě dneska spostu práce."

Pak se otočila na podpadku a vydala se důstojnou chůzí za ostatními.
Opět jsem začínal na nule. V tomhle světě jsem byl nicka. Mohl jsem však být ještě věští nickou jakou jsem do teď býval. Stále jsem mohl být podřadný jako Reigns a jiní zápasníci, o jejichž osudu rozhoduje Autorita, ke které už jen chyběl nepatrný krok k tomu, abych mohl, být i já její součástí.

,,Zapadnout sem s mých šarmem a nadáním jednat na úrovni přece nemůže být tak těžké." říkal jsem si, když jsem se hrabal ven z odpadků.

The Shield - Brothers Forever Where stories live. Discover now