24.

4 0 0
                                    

Roman Reigns

Byl to pomalu rok co jsem se za pomoci The Rocka dával do formy. Od získání titulu při souboji s Deanem jsem na sobě začal pracovat ještě víc. Důvodem byl titul Šampiona WWE. Byla to příležitost, které se rozhodně nemohlo říct ne. Díky výhře nad Deanem jsem to největší pravo být Triple H vyzyvatelem měl právě já.
Víkendy jsem trávil s Joelle společně v bazéně a opravdu mi i dost mentálně pomohlo, když se zapojila do mého tréninku. Bylo skvělé trávit čas jako rodina a přitom se společně bavit.

***
,,Tak jo Joelle máš vše?" zeptal jsem se, ještě než vystoupila z auta.

,,Jo. Nandej jim to taťko." rozloučila se semnou má drahá dcerka.

Dala mi pusu na tvář, tak jako vždy, když věděla, že mě čeká zápas. Tenhle byl však tou největší šancí v mém životě. O proti tomuto titulu byl WrestleMania, který jsem po Rollinsovo vpádu prohrál druhořadý.

,,Spolehni se. Strýček Dwayn tě vyzvedne okolo půl třetí. Díky za podporu. Ať už teď nebo večer z pohodlí domova. Měj se zlato." a políbil jsem jí na čelo.

Od toho okamžiku jsem se soustředil jen na večerní zápas. Na zápas proti Triple H o titul který, změní vše. A především dokážu konečně ukázat Autoritě, že není neporazitelná, jak osobě má v oblibě Triple H tvrdit.

***
Do ringu jsem nakráčel jako druhý za skandovaní svého jména tisíců fans v tričku The Shield. I když jsme se rozpadli, zůstali nám věrní.
Triple H měl opět jako vždy za zady dole u svého rohu svou zrádnou ženu Stephenie.

,,Na tu si budu muset dávat bacha."

Nebyl to můj první souboj s Triple H. A navíc moc dobře jsem věděl, že on jakožto mazlíček což to ale hlava Autority nikdy není daleko od toho sáhnout po nahráním plánu, jak si získat, v tomto případě udržet vítězství. Možná teď stál proti mě s prázdnýma ruka, já však nebyl jediný, kdo si všiml, že si poslední dobou na tom svém kladivu docela lpěl.

,,Nepřišel sis pro nic jiného než pro prohru Reignsi. Je ti to doufám jasné?!" spustil Triple H, jen co jsem vkročil do ringu a opřel se zády o provazy.

Pohledem jsem sřihl po Stephenie, která se rozešla dole po boku ringu k mojí straně.
Tuhle strategii už jsem znal a pamatoval si jí. Zápas tedy budu muset směřovat do středu ringu. Pokud bude chtít něco udělat, bude muset vlest sem nahoru a jít do ringu, což jednoznačně uvidí všichni.
Souboj začal už od začátku dost tvrdě.

,,Nemáš žádnou šanci. A i kdyby jsi měl a snad si i vyhrál, Shield ti to nevrátí. Nikdy!"

,,To mi však nebrání v tom pomstít se. Za sebe, za Deana, za Shield. Tys byl ten co obrátil Rollinse proti nám."

Triple H se dostal z mého sevření a mrštil mnou na provazy. Toho jsem využil ke svému útoku zvaném Superman Punch.

,,Shield byl vždycky jen pouhý byznys. Proč si asi myslíš, že se skládal z dvou největších rivalů ve WWE. Rollins už od začátku netoužil po ničem jiném než potom srazit Ambrose na kolena. A Autoritě to za jistých okolností přišlo jako skvělý nápad. Jenže to vaše bratříčkovaní začalo ohrožovat víc než jen ostatní týmy."

,,Ale i Autoritu samotnou." dokončil jsem za Triple H.

,,Nemáš ani tušení jaké války se vedou ve vyšších vrstvách. Svému úkolu jste posloužili dobře. A teď máš poslední možnost to vzdát."

Byl čas rozhodnout. Dostal jsem tvrdý úder do obličeje až jsem skočil na provazech, Stephanie podšoupla Triplovi kladivo pro které si vítězně došel.

,,Opravdu je tohle další prohra?"

,,Nic jiného než byznys. Byli jste stvořeni... Byznys. Posloužili jste dobře.. Byznys."

Stvořili nás a teď chtěli zničit. Jen pro byznys. Jenže to Já, Dean a Seth jsme byli těmi co rozhodnou kdy bude konec. Stejně jako když jsme společně mrštili vždy hlavním členem týmu protivníků o zem.
Triple H ke mně došel, pozvedl kladivo a prohlížel si ho.

,,Myslím že víš co tohle je? Určitě si na tohle kladivo vzpomínáš. Před dvěma lety jsi měl tu možnost ho jen pouze vidět. Teď si ale myslím, že je dneska příhodný den vás blíže seznámit. Ještě ale než začneme s tvým trestem a tím bude, že z tebe vymlátím tu tvou drzost mě vyzvat, dávám ti poslední možnost."

Přetočil jsem se na bok, dolezl k provazům a za pomoci jich se v rohu ringu postavil.

,,Zdá se že ne. Nějaká poslední slova?" a připravil se k výpadu.

,,To My jsme Shield. A to jen My rozhodnem kdy bude náš konec!"

Vyřítil jsem se proti Triple H. Nabral ho a srazil tvrdě k zemi. Ze spodu u ringu na mě ječela Stephanie. Já však jen na ní vyšpulil rty a připravil si Triple H k odpočtu.
Rozhodčí začal bušit do podlahy ale u druhé rány se zarazil.
Stephanie zasáhla do odpočtu a Triple H vykopl. Měl jsem toho tak akorát dost. Zvedl jsem se a došel jsem ke kraji ringu.

,,Ženu bych nikdy neuhodil jenže ty nejsi žena, nýbrž jedovatá kobra."

Měl jsem chuť jí vrazit facku nakonec jsem ji ale pouze odstrčil.
Všichni moc dobře viděli její nasimulovaný pád. Okolí začalo bučet. Já se vrátil k Triple H a vyburcoval své fans. Stephanie opět na mě od spodní části ringu ječela.

,,Promiň Stephanie. Ale neslyším tě."

,,Tohle ale uslyšíš určitě!" zazněl zamnou Triple H hlas.

Boj tedy rozhodně nebyl zdaleka ukonce. Naštěstí ale zdaleka neměl v dosahu nikde to své kladivo. Tomu však netrvalo dlouho.

,,Už toho bylo dost!" zavrčel Triple H, když mě opět přehodil přes záda.

Jak se dalo očekávat kladivo měla u sebe Stephanie. Zatímco si pro něj Triple H šel, měl jsem poslední šanci se postavit a ukončit to. Oba už jsme toho měli za sebou dost. Tenhle zápas byl opravdu náročný. Víc než se dalo čekat.
Jen co jsem se otočil byl jsem nucený vyrazit, páč ani Triple H neztrácel čas a s kladivem pevně v ruce vyšel. Můj výpad zjevně nečekal. V běhu jsem se odrazil a ramenem ho nabral v oblasti břicha. Oba jsme tvrdě dopadli na podlahu a Triple H zůstal nehybně ležet.
Stephanie přišla blíže k ringu.
Zvedl jsem se a udělal dva kroky směrem k ní. Okamžitě se zastavila a mírně couvla. Nadále se však snažila přimět Triple H vstát.
Vrátil jsem se k zápasníkovi a vyburcoval publikum. Střihl jsem pohled na Stephanie, která konečně pochopila, že prohra je nevyhnutelná.
Padnul jsem na stále omráčeného protivníka, zvedl jeho nohu a započal masivní odpočet.

,,Jedna. Dva. Tři!"

Vylezl jsem na provazy a s rukama nad hlavou svíral svůj tvrdě vybojovaný titul Univerzálního Šampiona WWE.
Slezl jsem z ringu a teprve potom se k Triple H odvážila Stephanie přijít. Došel jsem na rampu a zvedl titul ještě jednou nad hlavu. Triple H už byl při vědomí a jediné co mu zbylo, bylo přihlížet spolu s jeho ženou, jak si odnáším jeho titul.

The Shield - Brothers Forever Where stories live. Discover now