4.

40 4 3
                                    

Roman Reigns

Od zrady a rozpadu týmu Shield uběhly dva měsíce. Co jsem za tu dobu dělal? Kromě času, který jsem teď více trávil společně se svou dcerou Joelle, jsem se fyzicky i mentálně připravoval na návrat do ringu. Rozpad Shieldu byl stále čerstvou novinkou a tak jsem byl neustále uháněn novináři. Člověk nemohl skoro vyjít z domu aniž by se za chvíli neviděl v televizi přesně tam kde byl a co s kým dělal.

,,Grrr! Tak a dost! Tohle musí přestat." vybuchl jsem už pod vším tím tlakem, když se opět nějaká všivá krysa dostala až moc do oblati soukromého života.

,,To už jsme byli zase v televizi tati?" hlesla Joelle u snídaně.

Vypnul jsem ten úděsný krám a přišel do kuchyně.
Joelle vypadala vystrašeně a smutná.
Došel jsem ke stolu nalil nám oběma sklenici mléka a posadil se na proti ní.

,,Bohužel zlato. Za celou dobu nebylo po WWE takového povyku nikdy. Co mě zaráží je to, jak dokáží i z obyčejné věci udělat takový kravál. Opravdu už jen čekám kdy začne zvonit..."

Ani jsem to nedořekl a už mi volal bratranec Dwayn.
Joelle se jen pobaveně ušklíbla. A zatímco Dway na mě okamžitě spustil salvu otázek a kdo ví čeho ještě, páč jsem ho nějak extra nevnímal, zakryl jsem mobil dlaní a tiše promluvil k Joelle.

,,Klidně jes. Až to vyřídím, vyrazíme do školy ať nepřijedeš pozdě."

Jen co přikývla, šel jsem do obýváku a tam se již plně věnoval hovoru s bratrancem.

,,Romane posloucháš mě vůbec?" byla první věta co jsem plně uslyšel.

,,Ovšem že Dwayne. Poslouchal jsem tě celou dobu ale musel jsem ještě zařídit pár věcí předtím než vyrazím s Joelle do školy."

,,Takže jsi mě neslyšel." utrousil Dwayn.

,,Hele bratránku pokud mi chceš říct, že jsem v jednom kuse v televizi, tak se ani nemusíš namáhat, moc dobře to vím. Sám jí mám totiž doma." a zapnul jsem ji.

Opět tam byla samozřejmě debata ohledně týmu Shield a fotka mě a Joelle na veřejném koupališti.

,,Že si nedají pokoj." zavrčel jsem.

,,Taky si říkám. Už jsou to dva měsíce a oni pořád vymýšlejí nové spekulace a kde si cosi. Zatímco tebe to sere, Seth si té pozornosti užívá... Přepni na kanál 72."

Máčnul jsem tlačítko a na obrazovce se objevil Seth ve společnosti Autority.

,,...Samozřejmě je pořád v jeho blízkosti buď samotný Triple H a nebo někdo z Autority. Co je ale zajímavé a taky důvodem toho proč ti volám je to že vás dvou jsou televize..."

Zpoza rohu stěny oddělující jídelnu od obývacího pokoje vykoukla Joelle s taškou v ruce.

,,Tati, už mus..."

Jen jsem zvedl ruku ať ještě chvíli počká.
Joelle si jen otráveně povzdechla a zašla zpátky za roh.
Chvíli jsem si říkal co to ale pak můj zrak padl na hodiny.

,,Sakra." řekl jsem a tím zatrhnul Dwaynovu řeč.
,,Zlato rychle se jdi obouvat. Promiň bratranče ale musíme letět, ozvu se ti později nebo zajedu. Zatím." vychrlil jsem ze sebe, nečekaje na odpověď ukončil hovor a vřítil se do chodby.

Tam už stála Joelle.

,,Omlouvám se zlato moje chyba. Měl jsem se strýčkem Dwaynem důležitý rozhovor a trochu jsem zapomněl na čas. Tak můžeme vyrazit. Dneska to bude na rychlo a pokud to nestihneme omluvím tě." a otevřel jsem dveře.

***
Čas jsme měli celkem dobrý a věřil jsem i že bychom to mohli do školy stihnout v čas. Od doby co jsem nezápasil a dával si volno se mi moc nedařilo. A ty televizní výmysly mi to také moc neulehčovaly.
Cesta probíhala v tichu jen za zvuku hudby z rádia.

,,Aspoň něco zůstalo při starém." pomyslel jsem si.

To už se ale jako naschvál ozval z rádia náš nástupní song. Song týmu Shield a samozřejmě to i na konci zdůraznili. Vzteky jsem ho vypnul.

,,Myslím že bude lepší ticho. Co říkáš zlato?"

Joelle jen nadále mlčky hleděla z okna spolujezdce. Poznal jsem, že ji něco trápí a věděl jsem, že není hloupá a ví, že jsem teď dost pod tlakem.

,,Joelle, omlouvám se. Vím, že víš, že poslední dobou nemám moc dobrou náladu ale není to tvojí vinou ano. Nezlobím se na tebe. A pokud je ve škole někdo kdo ti kvůli tomu co se teď v televizi děje ublibližuje..."

Joelle jen zakroutila hlavou.
Dorazili jsme ke škole ale oba jsme zůstali ještě sedět v autě.

,,No tak. Copak tě trápí? Víš, že mi můžeš říct a zeptat se na cokoliv. Tak šup s tím ven." a když se otočila mírně jsem se pousmál.

,,Chceš se vrátit zase do rigu, že jo? Proto ti volal strýček Dwayn."

,,Upřeně ano. Už nad tím přemýšlím dlouho, ještě ale nepřišel ten správný čas. A chtěl bych to volno co mám, strávit ještě s tebou. Víš Joelle ring je pro mě jako pro tebe škola. A jako tebe baví kreslit tak mě baví...." zaselk jsem se ve slepé uličce.

,,Zápasit s ostatními týmy." řekla Joelle o něco pozitivněji.

,,Přesně tak. Je to hra a zároveň moje práce."

Naší šťastnou chviliku přerušil zvuk drnčícího zvonku.

,,No zdá se, že přijdeme pozdě." řekl jsem a mrkl na dcerku, která se na mě ušklíbla a otevřela dveře od auta.

Cítil jsem se vážně nepříjemně a měl jsem opravdu podivný pocit, když jsem šel vedený Joelle chodbami školy k její třídě. Byly dosti podobné chodbam ve WWE a můj instinkt byl v bojovém modu, jako kdyby se měl každou chvíli odněkud vyřídit nějaký zápasník. Jako například Big Show, Brock Lesnar, Kane, či jiná příšera. Naštěstí už jsme dorazili ke dveřím Joelleny třídy.

,,Omlouváme se že jdeme pozdě. Silniční špička." vymlouval jsem se hned jen co mi otevřela celkem pohledná blondýna.
,,Tak jo zlato hezký den."

Když šla do třídy všimlo si mě pár děcek, která to ihned rozkecala po třídě, čímž se odstartoval naprostý ruch.
Raději jsem se zdekoval a vyrazil co nejrychleji k autu. Zrovna už jsem chtěl nastoupit, když mě doběhla Joellena třídní s tím jestli bych ji nemohl dát podpis, který by pak dala svému synovi.

,,Děkuji. A teď kdyby jste byl tak laskav a šel semnou zpátky do třídy a uklidnil tu vlnu výtržnictví co váš příchod vyvoval. Bych vám byla moc vděčná." řekla s načervenalým úsměvem. 

Podle toho, jak za mnou vyběhla ven na parkoviště, si s těmi malými rebeli opravdu nedokázala už jak poradit. O tom jsem se přesvědčil jen když jsem vešel zpátky do chodeb, kde se tlumeně skandovalo moje jméno. Tak jsem se chvíli zdržel ve škole. Odpověděl na pár otázek ohledně WWE (koho nesnáším, s kým rád zápasím, kdo je můj oblíbený zápasník...), podepsal pár sešitů matematiky a nakonec jim řekl co by asi řekl každý, že se mají učit.

,,Máš vážně super tátu Joelle." zaslechl jsem při odchodu ze třídy a brzy na to se ozvaly další souhlasy.

Opravdu jsem se musel nad tím zasmát. Nakonec jsem přeci jen Joelle dovezl včas.

***
Cestou zpět jsem se zastavil na dvě hodiny u bratrance. Probrali jsme novinky ohledně situace ve WWE a Shieldu.

,,Co jsi to vlastně chtěl říct při našem hovoru Dwayne?" vrátil jsem se k nedořešenému tématu z rána.

,,No nepřijde ti divné že tebe a Setha je televize plná ale po Deanovi jako by se slehla zem?"

,,Jo je to zvláštní. Ale jak ho znám on až bude třeba se stejně jako se umí vypařit objeví. Doufám."

The Shield - Brothers Forever Where stories live. Discover now