32.

4 0 0
                                    

Seth Rollins

Prohrál jsem. S Ambrosem i Reignsem. Z ringu jsem vystřelil okamžitě pryč. Vletěl jsem do své šatny a všechno v ní co šlo, obrátil vzhůru nohama vzteky.
Neměl jsem nic z toho co mi Autorita slíbila. Titul... Bank... Uznání... Nic!!! A co se těch dvou týče...! Nevěřil jsem tomu, že ti dva nespolupracují. V ringu bylo jasně cítit něco co nás spojovalo.

,,Ne. Nás ne. Je určitě ale mě ne! Nikdy nebylo žádné my! Jen oni!" snažil jsem si namluvit.

Zápas ve mě vyvolal vlnu vzpomínek a emocí. Ticho které kolem mě vládlo jim dalo možnost se ještě víc projevit. Seděl jsem v šatně, třásl se jako ratlít a před očima měl to, co mi šrotovalo v hlavě.

,,Kde se sakra jen stala ta chyba? Proč mám pocit, že jsem všechno co jsem chtěl, ztratil?" říkal jsem si přitom všem.

Prožíval jsem znovu to vše co už jsem znal. A začal mít opravdu silné pochyby o sobě, o Autoritě, o tom všem co jsem doposud znal a čemu jsem věřil.

My tři při našem souboji. Příliš podobnému tomu, který jsme vedli dnes. Dlouhý, vysílující ale nedokončený.
Pak když vznikl ten team. Byli jsme nezastavitelný, jedni z nejsilnějších dokonce i možná...

,,Ne žádné možná. Už od začátku to bylo součástí plánu. Já byl součástí plánu. Věděli, že mezi mnou a Deanem je dost velká rivalita. A že se nehodlám s prohrou jen tak smířit.
Sice jsem na to chvíli zapomněl díky naší spolupráci vybudované však na velmi mlhavých základech ale Autorita moc dobře věděla jak na mě."

A já si začal v tom okamžiku vše uvědomovat. Všímat si detajlů a přemýšlet nad svými kroky. A věřte tomu či ne, uznávat, že ty dva ztrátka nedokážu porazit.

,,Dám ti šanci Ambrose dostat. Musíš si získat jejich důvěru. Až bude správný čas poznáš kdy."

Až jsem konečně tu chybu našel.

,,Je to celé moje vina."

Autorita nás dala dohromady a také nás zničila. Byli jsme nejsilnějším teamem v RAW ne-li mezi všemi teamy.

,,Oni to věděli. To že bych pro pomstu udělal cokoliv. Potom všem co jsme za ně udělali špinavou práci, začali pohánět mou zuřivost. Dali mi možnost být co nejblíže svému nepříteli a říkali čekej. Dosáhl jsem toho co jsem chtěl a... Měl jsem vlastně i to co mi Autorita naslibovala teď. Ale to se jim nehodilo do plánů. Stejně jako The Shield."

Celou tu dobu co jsem si mrmlal, jsem chodil po šatně a div si nerval vlasy z hlavy.

,,Využili mě. Zmanipulovali. Zaslepili mě pomstou. Byl jsem jejich pojistka. Když nešlo zničit The Shield zvenčí muselo to jít... zevnitř." a přede mnou se vše odehrálo znovu.

Bylo to ale jako by pozpátku a pak skokem zase zpět.

Od zbití těch dvou, tudíž moje zrada až po naše první vítězství.
Naše společné momenty.
To když jsme jeden druhému pomáhali vstát.
Bojovali pro Autoritu...
***
Kráčel jsem ven ze stadionu, když se na mě někdo vyřítil, stáhnul mě do jedné z uliček a přirazil ke zdi. Byl to den kdy jsme porazili Evolution. Do té doby jeden z nejsilnější teamů. A tím to všechno začalo.

,,Tak tady ho máme. Zapomněl jsi snad na čem jsme se dohodli? Snad jsi těm kecům o bratrství nezačal vážně věřit. Víš co jsi zač nebo ne?! Nezapomeň kam patříš!
***
,,Je čas na plán Bé!!!" slyšel jsem v ozvěnou Triple H hlas.

The Shield - Brothers Forever Where stories live. Discover now