1.

76 6 4
                                    

Roman Reigns

Probudil jsem se na ošetřovně. Otevřel jsem oči a spatřil ostré bílé světlo. Zamžoural jsem, rychle zamrkl a rozhlédl se po okolí. Byla to místnost podobná klasické šatně pro WWE zápasníky jen s tím rozdílem, že tu bylo lehatko, podobné tomu co je v nemocnici. V okolí nebyl nikdo. Celý rozbolavělý jsem se opatrně posadil. Nohy jsem pustil z postele a podrážkami svých těžkých bot se dotkl podlahy. Nedlouho na to se ozvala bolest zad v oblasti beder. Sklopil jsem hlavu a promlul si oči, které si stále ještě zvykali na ostrost světla.

,,Co se to vlastně vůbec v tom prokletém ringu stalo?" říkal jsem si.

To už se ale otevřeli dveře a dovnitř vešel "ošetřovatel".

,,Reignsi, už jste vzhůru? Jak se cítíte?" pravil doktor ale nadále zůstával u dveří.

,,Jak mi asi může být? Sám vidíte jak vypadám." odpověděl jsem nabručeně a s bolestivě skřiveným obličejem jsem se pokusil narovnat.

,,Už můžete dovnitř. Je vzhůru." řekl doktor, ustoupil stranou a do ošetřovny vešel můj bratranec Dwayn, ve WWE známý jako The Rock s rukama na ramenou mé dcery Joelle.

Úplně jsem zapomněl, že se dneska na můj zápas přijela podívat.
Odhrnul jsem si své ještě stále zpocené vlasy z obličeje a pokusil jsem se o bezstarostný úsměv.
Joelle se ihned The Rockovi se slzami v očích vysmekla, rychle ke mně doběhla a objala mě kolem krku. Mírně jsem sykl bolestí ale hned na to jsem svou plačící dcerku objal.

,,To nic zlato. Jsem v pořádku." chlácholil jsem ji zatímco se The Rock posadil na lavici proti posteli a mlčky nás sledoval.

Když se Joelle odtáhla a starostlivým pohledem se mi dívala do očí, otřel jsem jí slzy.

,,No tak princezno, kdepak je ten tvůj krásný úsměv?"

Místo něj mě ale znovu pevně objala a já se musel pousmát. Pohled jsem upřel na The Rocka, který to bral jako výzvu k tomu aby začal mluvit.

,,Dneska jste s Deanem dostali pěknou nakládačku co? Potom co Seth udělal je se Shieldem nejspíše konec. Nebo spíše určitě. Ale hlavní je, že jsi v pohodě."

Jeho slova mě překvapila ale zároveň i připomněla to, co se vlastně stalo a proč jsem se probudil právě tady.

***
Byl to zápas jako každý jiný. Náš tým, bratrstvo Shield právě nemilosrdně rozdrtilo tým, který se postavil proti nám. Okamžik slávy jsme si ale neužili dlouho. Rozezněla se hudba, kterou jsme moc dobře znali a na osoby které za jejího znění měli přijít k ringu byli averzně vysazení. Uličkou WWE zápasníků si to vykračoval, oblečený v kvádru, se svým členem týmu Evolution (Randym Ortonem), Triple H s kufríkem Banku a kladivem.

,,Tohle nebylo v plánu!" zařval H se žvýkačkou v hubě.

,,To říká ten pravý." oponoval mu Dean Ambrose.

Bok po boku jsme se postavili pár metrů od provazů ringu a pohledem s H a jeho poslušným doprovodem měřili síly. Nezdálo se však, že by je náš postoj nějak znepokojoval.
Orton po jeho pravici se zlomyslně šklebil a neustále se neklidně hýbal.
Já ani Dean jsme je nespouštěli z očí. Kdykoliv se mohl jeden z nich vyřídit proti nám a my museli být připraveni.

,,Notak H o co ti jde? Jsou jen dva ale tváří se jako by je to vůbec nezajímalo. I když je jejich prohra jasná." znělo mi v hlavě zatímco jsem se pokoušel přijít na to, kde je ten zádrhel.

Oba jsme si naivně s Deanem mysleli, že svůj pohled boří do jednoho z nás.
Triple H ale svůj pohled upíral za nás, tam kde se podle všeho zdržoval Seth Rollins. H jen zvedl pravou ruku ve které měl Bank.
Já i Dean jsme to brali jako jasný signal a už se chtěli vyřítit, jenže po pár rychlých krocích jsem dostal opravdu tvrdou ránu do zad v oblasti beder a jediné co jsem udělal bylo, že jsem se svezl na kolena a padl na spodní provaz ringu s tmou před očima.
Deanovo kroky se zasekly na místě a já z provazu padl na bok a pak záda. U nohou jsem rozmazaně viděl stát svého bratra, jak se šokem hledí na mé tělo. Neměl slov, nebyl schopen pohybu. V mdobách jsem stočil pohled vpravo a uviděl trochu lépe ale stále dost rozmazaně stát Setha, divoce oddechujícího s kusem čehosi černého v ruce. Nasupený, rudý jak rak hleděl na Deana a čekal na jeho následující tah.
Rychle jsem si dal dvě a dvě dohromady a došlo mi, že věc co Seth svírá je židle, kterou mě bez milosti, s přesným, tvrdým úderem udeřil do zad.
Seth nás zradil ale stále mi nebylo zcela jasné proč.
Deanovi nejspíše už taky konečně došlo co se stalo a jak to má v povaze, vyrazil na Setha po hlavě.
S tím však náš zrádný člen týmu počítal a pár rychlými údery židlí uzemil i Deana.
Na rozdíl však ode mě k němu choval upřímnou nenávist. Byli to ti největší rivalové ve WWE. Nebylo to poprvé kdy Seth Deana zradil a nechal ho ve štychu. Většinou to ale byly jen takové "menší" ale dosti nepříjemné naschvály. Ojediněle i v době kdy jsme už byli Shield ale pořád jsem tam byl já abych jejich vzájemnou nenávist krotil. Tohle však bylo úplně něco jiného, na úplně jinačí úrovni.
I když Dean bezbraně padl na záda, Seth ho nepřestával bít, kopat...
Pokusil jsem se zvednout. Už jsem klečel na čtyřech, když si Seth stoupl tak aby měl v dosahu ran nás oba a ihned mi můj pokus o pomoc Deanovi znemožnil. Padl jsem zpátky na břicho a zůstal ležet. Byl to konec. Konec zápasu a naprostý konec týmu Shield.

***
,,Když už se nemohl na nic zmocnit ani Dean, Seth měl konečně dost. Odhodil židli mimo ring, bez jediného pohledu okolo vás prošel, seskočil z ringu, došel si s pohledem dravce k Triple H pro Bank kufřík a pak společně s nimi za spokojených pohledů a gest Autority odešel." dopověděl mi celý zbytek událostí The Rock.

Joelle se zatím konečně uklidnila. Pomohla mi se postavit na nohy. Se smíšenými pocity jsem pouze nad The Rockovými slovy pronesl: Aha."

I The Rock se zvedl z lavice.

,,Je mi to líto Romane." přistoupil ke mně a stiskl mi pravé rameno.

,,Já vím. Zlato doběhla bys mi do šatny pro batoh s věcmi? Nic tam prosím nenechej." a pohladil jsem Joelle po vlasech.

Ta jen horlivě přikývla a vyběhla ze dveří.

,,Co budeš dělat teď?" zeptal se The Rock s pozvednutým obočím.

,,Pojedeme domů. Mám toho dneska pokrk."

Bratranec mě jen opatrně poplácal po lopatkách a vydal se nejspíše pomoci Joelle zabalit moje věci.

,,Sejdeme se u auta." oznámil mi ještě než také opustil ošetřovnu.

V osamění se mi do mysli vkradla spouta otázek a to především ohledně osudu mého teď už jediného bratra.

,,Pokud já dopadl takhle, jak musel skončit chudák Dean? A kde ten vlastně vůbec je?"

(Ne vše bude opravdu tak jak se stalo. Přeci jen je to story 😁 ale i tahle verze je podle mě dobrá)

The Shield - Brothers Forever Kde žijí příběhy. Začni objevovat